Scudo Sports

Uzun yol için tur arkadaşı arıyorum

abdullah ben de senin kafadayim zaman kisitim yok ancak tur tecrubem de yok uyarsa katilabilirim

Scudo
@bikermusti size katılmak isterim

Ama benim dusucem ana yola çıkmadan sadece köy ve orman yolu kullanarak güneşin battigi yerde kamp yapmak

• Beğen
Tepkiler: mhmtygr
@gadili ben 3-4 haftalik daha uzun bi tur dusunuyorum bide akdeniz de olmali

Merhabalar,
İstanbul'dan bende katılmak isterim. herhangi bir tur tecrübem yok ancak uyum sağlayabilirim. istanbul dan feribotla yada otobüsle yalova yapabilrim.
sahilden ege turu mükemmel olur

Bence bu turu yapalim

ya çanakkaleden yada istanbul dan baslasin
gezilesi görülesi yerleri sahilden geze geze göre göre gidilsin
antalya da son bulabilir vs vs
gun baslangicinda tahmini kamp alanini kararlastirip gun sona ereken kamp atilsin
bu arada ögle arasi mola verilip yeme icme halledilir aksam kamp attigimizda ayrica yeme icme dinlenme vs vs

mola felan derken haldır haldır pedallamaktan bahsetmiyorum:)

bu tür organizasyonda tecrubeli arkadaslardan okudugum kadari ile dogaclama onemli yer tutuyor fazlada plan yapmamak lazim :)

bize lazim olan baslangic tarihi ve yeri geri kalan hazirlik iletisim

• Beğen
Tepkiler: akify.
Merhabalar;
Eğer 12-22 temmuz arasında yaparsanız bende gebze den katılabilirim.

Herkese iyi geceler, 25 haziran - 3 temmuz arası dokuz günlük bir plan yaptık, iki kişi. Bu küçük tura diğer arkadaşın isteği üzerine iki kişi istanbul'dan çıkıcaz.
pazar sabahı istanbul-bandırma feribotuyla hareket edip, mümkün olduğu kadar sahilden güneye doğru inip son gün otobüsle geri dönmeyi planlıyoruz. Yolculuk tamamlanınca veya yolculuk esnasında deneyimlerimi paylaşıcam. Günde ortalama 100km civarı sürmeyi planlıyoruz. Yol üzerinde olan arkadaşlar varsa oturup çay içebilir tanışabiliriz, belki ileriki turları beraber yapmak için bir kaynaşma olur. Özellikle şurada kamp atın dediğiniz bir yer varsa yorum bekliyorum.
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nopasaran
Eskişehir'den herkese selamlar. Bende 10-15 günlük bir bisiklet turuna çıkmak istiyorum. Lakin hiç uzun süreli tur tecrübem yok. (Günübirlik 200+ km turlara çıktım bir kaç kez. En son Dursunbey- Akçay arası 180 kmlik tur yaptım, yaklaşık 10 saat sürdü.) Ayrıca hiçbir şekilde çadır vs bagaj için heybem de yok. Yaşım 35 ve öğretmenim. 1 temmuzda yaz tatiline çıkacağım. 24-28 temmuzda Ankara'da faydalı patent eğitimi seminerim var. Eğer 20 temmuza kadar bir tur planı olan varsa mesaj ile görüşebiliriz. çok pahalıya kaçmadan çadır ve bir kaç malzeme bulabilirsem katılmak isterim. Görmek istediğim yerler Bursa çevresi, Erdek yarımadası, Çanakkale, ayvalık ve oradan Ege sahilleri. Tura çıkacaklara iyi eğlenceler dilerim.

Arkadaşlar bir whatsab grubu oluşturalım olayı daha ent cozumleyeelim Rica ederim katılmayı dusunen arkadaşlar tel numaralarında yazsınlar buradan iletişim kurmak zaman alıyor grubu ben oluştururuz tel No bekliyorum
Gorusmek dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Merhaba,

Benim izin durumum temmuz 6 ile 25 arasında konumlanabiliyor. whatsap gurubu için 505 486 55 65 ersin özcan

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@abdullahgurel92 Dostum izmir veya ayvaliktan gececekseniz tanismak isterim,kamp yerleri konusunda da bilgi verebilirim

@Nopasaran ikinci gün bir aksilik olmazsa ayvalıkta kamp atmayı düşünüyoruz, seviniriz, güzel olur.

@Cem Ç

Hocam karakol ve jandarma bahçesinde sıkıntı olmuyormu? nasıl izin veriyorlar

Biletimizi aldık arkadaşlar,
Bostancı - Bandırma24/06/201710:00ECO
Decathlondan ikimizde aşağıdaki heybeden aldık, fiyatına göre kullanışlı gözüküyor.
(link)
Hepsiburada üzerinden birer tane 20.000 mAh powerbank sipariş ettik, bende ayrıca 10bin'likte mevcut.
Bir tane yedek telefon getirip tur sürecince strava kaydı yapmayı planlıyorum.
Şimdilik bu kadar.

@abdullahgurel92 merhaba. ne kadar sürede izmir dolaylarında olmayı planlıyorsunuz? 28inden sonra izmir civarında olur da buralarda kamp atarsanız bi gecelik size katılabilir veya duruma göre 1-2 günlük sizinle güneye inebilirim.

Geri