Scudo Sports

Uzun yol için tur arkadaşı arıyorum

özel mesaj attım

senden haber bekliyorum kardeşim.

Scudo
Köylerden geçerken bazı jandarma karakollarında bu dediğiniz mümkün olabilir, ancak onda da karakol komutanının inisiyatifi söz konusu. 15 Temmuz olayından sonra pek de olası değil. Bu alternatifi unutun. Gidin bir benzin istasyonuna kafanıza göre takılın. İki muhabbet edecek adam da olur hem yanınızda, hem de her türlü ihtiyacınızı giderebileceğiniz bir lokasyonda olursunuz.

Şimdilik kondisyonum yok diyorsunuz. Kondisyon yüklemek sorun olmaz, sizin yaşlarınızda özellikle. İki hafta sistemli idman yapın. Yüklü bisikletle biraz düz yolda (sahilde) binin sonra muhakkak sağlam rampa çalışın. Bu işi yapan adamların görüntüsü sizi aldatmasın. Hani bazı arkadaşlar, uzun tur yapan birine bakıp "o yapıyorsa bu vücutla ben hayli hayli yaparım" diyor da ilk rampada yolda kalıyorlar ya, o duruma düşmeyin. Genel olarak @anzolot ayrıntılı bilgi vermiş zaten.

Şimdiden iyi turlar.

• Beğen
Tepkiler: abdullahgurel92
YUNANİSTAN TURUMA YAZIN ARKADAŞ ARIYORUM.YALNIZ ÇIKMAK İSTEMİYORUM.BİR KİŞİ İLE ÇIKMAK İSTİYORUM.YAKLAŞIK 2000 KM 20-25 GÜNLÜK OLACAK.ÇADIRDA KAMPLARDA KALINACAK.NİYETİ OLAN BANA MESAJLA DÖNSÜN LÜTFEN...

@abdullahgurel92

Merhaba. Bende bi tur düşünüyorum fakat rota tam tersi. Isparta dan Antalya ya inip kıyı şeridinden İstanbul. 15 ya da 16 Ağustos ta başlayacağım kısmetse. Eğer tur tarihlerimiz çakışırsa en azından bir gün bile olsa sizleri tanımak muhabbet etmek anılarınızı dinlemek isterim.

karakolda şuan ohalden kaynaklı yada terör örgütlerinden kaynaklı imkanı yok yatırmazlar

istanbul-çanakkale / edirne-izmir turları yaptım kamplı ikisinde de bisikletimi doğru düzgün kilitlemedim sahilde de yattım kamp alanın da da benzinlikte de kolluk kuvvetleri bahçeleri veya yakınlarını hiç düşünmedim uzun turda yanınız da bir arkadaş olması keyifli tek başına yol şeritleri çekilmez ne kadar tırmanırsanız bi o kadarda iniş karşılar sizi sadece yolda olmak isteyin kamp yapacağınız alan için yola çıkmadan önce yer tayin edin akşam üzeri en geç 5-6 gibi çadırınızı kurmaya başlayın günün yorgunluğunun üzerine geç saate kalıp kendinize vakit ayırmadığınız da ertesi gün yolda rahat edemeyebilirsiniz

şimdiden keyifli yolculuklar :)

YUNANİSTAN TURUMA YAZIN ARKADAŞ ARIYORUM.YALNIZ ÇIKMAK İSTEMİYORUM.BİR KİŞİ İLE ÇIKMAK İSTİYORUM.YAKLAŞIK 2000 KM 20-25 GÜNLÜK OLACAK.ÇADIRDA KAMPLARDA KALINACAK.TEMMUZ,AĞUSTOS AYLARI İÇERSİNDE OLACAK.NİYETİ OLAN BANA MESAJLA DÖNSÜN LÜTFEN...

Dosyalar

• yunanistan bisiklet rotası.jpg
    yunanistan bisiklet rotası.jpg
    172,1 KB · Okunma: 64
Benim de yapmak istediğim bir tur fakat ki; şuan yaşım dolayısıyla bu mümkün olmuyor. Tam da aynı kafadayız hocam. Size iyi pedallamalar diliyorum. :)

Teşekkürler @Kerryn bu yaşta planlar yapmaya başladıysan bizden çok daha iyilerini yapacaksındır :harika:

• Beğen
Tepkiler: Kerryn
tam benim kafadasın ne kadar masraf çıkar toplamda,bende istanbuldayım

İLGİLENENLER TEKLİFİME MESAJ YAZSIN ÖZELDEN,GÖRÜŞELİM.

BULGARİSTAN DA OLABİLİR...İKİSİNDEN BİRİSİ...

Arkadaşlar öncelikle Ege ve Akdeniz düşünüyorsanız ne benzinci ne de karakol aramayın. Yola çıkın sahillerde konaklayarak para vermeden Antalya'ya kadar gidersiniz. Üstelik duş wc gibi ihtiyaçlarınızı da buralarda kolayca giderebilirsiniz. Sıkıntı yapmayın keyfini çıkarın.

Arzu edene ücretsiz çadır kurabilecekleri yerleri belirtebilirim.

• Beğen
Tepkiler: abdullahgurel92
Ben eylül ayı gibi düşünüyorum İstanbul - Akçay - Çanakkale - İstanbul şeklinde.Aslında sizinle de gelmek isterim tarih falan uyarsa.Gerçi şu an hiçbir şey netleştirmemişsiniz :D

fethiye, marmaris turu düşünüyorum. ilgilenenlerle güzergah ve tarih konuşabiliriz.

@I am the Uptown R. kafaları uyuşturup anlaşabilecek birisi denk gelirse tarihi netleştiricez inşallah, fakat şuan dediğiniz gibi net bir tarih yok :)

@S.Koca Tura çıkarsak bu çadır yerlerini sizden öğrenmek isterim, teşekkürler. :harika:

Geri