Scudo Sports

Uzun yol için tur arkadaşı arıyorum

30 aralık 31 aralık 1 ocak tarihlerinde rotasını belirlemediğim ege turu yapmak istiyorum baslangıc muğla olacak şekilde düşünen arkadaslar olursa cok güzel olur,durumunuza göre rotayı baska yerede alabiliriz, yeterki yalnız kalmayayım yanımda yoldaş birisi olsun :) denizliden gelicem

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
Arkadaslar bende nisanda cikicam a rkadas ariyorum yanima..fethiye-hatay arasi 17-18 gun.gunluk 60-80 km

@vizeli gezgin
En az100 120 cikin hocam ben 2 3 gun gelirim yurume hizinda olmazki birakirim triban3 aldim

@vizeli gezgin izin işini ayarlasam aynı rota benim aklımda. Ama hataya otobüsle gidip dönüşü bisikletle yapmayı düşünüyorum. Gerçi izin işini nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
İzin isini insallah cozersin ya hersey cok istemekle olur

@historiyst yalnizligi denedim bir de arkadaslarla deneyelim istiyorum

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Ben de İzmir den Ankara ya bir tur düşünüyorum bide İzmirden Denizli ye

@historiyst tabiki yalnizlik daha guzeli ama birde birileri ile deneyeyim ki ileriki turlar icin secimim hep o yonde olsun

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Benim sefer yapacak arkadaşım yok bırak onu sefer yapmama anlayış gösterecek ailem(var ama→) yok :D

Pazar gününe gümüldür tarafına sürmeyi düşünüyorum arkadaşlar başımayım eşlik etmek isteyen olursa hayır demem hatta süper olurr

@orhun21 Tabi nasip olursa zaten hafta sonları artık +100 turlara çıkıyorum ...

@historiyst simdilik birisini buldum ama ankara-urfa yapacak ama benim rota Fethiye-hatay arada kaldim

@vizeli gezgin
Hocam fethiye hatay rotasını ne zaman gideceksiniz kaç km gunde bende gelebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Geri