@Serkan Mıstınoğlu
şimdi serkan bende şöyle bir durum arz etti,ayda bir adet devit -3 hormon benim kemiklere ,kaslara yaradı performansta artış gözlemledim ,ayrıca hafta içi kuyruk yağlı omlet yumurtalı yaparak (yalnız yumurtanın sarısı az pişecek ) olayı perçinledim kuzu eti hafta içi günde 2 kez ,ve ıspanak ,kuşkonmaz brokoli ve karnabahar mevsimi geldi artık,kefir çok önemli ,artı yoğurt,şekeri azaltma olayı .yeşil çay önemli
ayrıca bağırsakların haftada bir temizlenmesi gerekmekte, buda anca üç adet karışım ile olur, aktarlarda var 100 'er gram alınacak zencefil-keten tohumu ve ısırgan otu harmallanacak, ve bir yemek kaşığı yoğurda bu üç karışımı koyacan bir çay kaşığı olacak.bağırsakta ne varsa döker,bu önemli,
kaymak önemli tereyağın hası itimatta ,ayrıca zeytinyağlı yemekler ,örnek ayşe kadın fasulye ve domates ,yeşillik hıyar,bunlar demirbaş ,mevsim meyveleri olacak, ama az tüketilecek ,şeker fazlası var,şeker kanser hücrelerini tetikleyen en tehlikeli olay, bu şekeri kontrol eden, kanseri kontrol eder , hiç sigara içmeyenlerde kanser olmakta neden ,biliyorsun biz çok severiz tulumba tatlısını ,öyle bol bol bal yenmez ve pekmez ,bunlar azar azar alınacak
bi tane tulumba tatlısı ye dört gün sonra bi tane daha ye ,üst üste beş tane yiyen adamdandan hayır gelmez,
arada sırada sucuk yenecek ,
sosis salamla işim olmaz,festfood 'lada ,haşlanmış patates eyvallah ,ekmek ile işim olmaz ,ekmeği kestik sabahları karnım açıkmıyor,
bu enerji barlarına ben sıcak bakmıyorum doğal bar yapanlar var gerçide ,benim takdiğim çok başka olmakta
bi kere 30 km durmadan bastığım etapta önceden su takviye alıp (fazla içmiyorum )tempoya geçiyorum zati 30 km boyunca tek bir gell'de almıyorum 1 saat 20 dakikada iş bitiyor,tabi burada eğimler dudullu-bıçkıdere 'ki gibi asla sert değil ora milli felaket şilenin 6 eğimi adamı dümdüz eder,
bir saat önceden kahvaltı yaparım 4 yumurta kuyruk yağlı zeytinyağlı omlet yaparım yeşil çay içerim siyah zeytin yerim sabah fikstir bu olay..
30 km sonunda ,su içerim aynı yoldan dönerim,lay lay lom da lom yaparım zati idman bitmiştir,

eve gelince protein -karbonhidrat yüklenmece yaparım
tahıllara bir stop çektim,
pilav az yaparım bulguru devreden çıkardım makarnayıda,
makarna buğdaydan yapılmakta ,malesef bu buğdayların genetiği ile oynanmıştır ,genetiği oynanan buğdaydan yapılan ürünler marketlerde raflarda aman dikkat derim .