Scudo Sports

Uzaklara Yarışmak [Trans Continental Race No:4]

@Kudret Kurtcebe

Abarttığını düşünüyorum kudret abi. Bu yarışmaya 1000 kişi müracat ediyorsa 200 kişi katılıyor. Bunlarında sponsoru olduğunu düşünmek hayalcilik olur. Belki yarışmanın birincisi Kristof Allegaert ın apidura ile bir sponsorluk anlaşması olabilir. Ama diğerleri tamamen amatör ruhla yol çıkmışlar. Bence bu yarışmada sıfırdan malzeme dizmeye kalksan bile masraflar 10 bin tl yi geçmez. Hadi bilemedim 15 olsun 20 olsun. Avrupalı adam için bu büyük bir meblağ değildir. Şöyleki adam kendini bisiklete adamış bizde kaç kişi böyle bir adama işindedir. Birde 50 bin dolaros istiyorsun da sana şimdi niye 50 bin dolaras versinler. o kadarda alçaktan uçma cancelleramısın (ismini anınca ayağa kalktım) 50 bin dolaros isterkin bre gafil.

Scudo
@mehmetsunu

hahahahhaahah
nasılda oltama düştün
hemende kandın,

demek kandırıkçılığa başladın

@mehmetsunu

imdi mehmet sunu,
20.000 tele avrupalı için bir şey değil ama benim için bir şey tabi ,dur bu hafta bir adet milli piyango alayım ,ülen millete çıkıyor bize çıkmıyor arkadaş ,işimiz piyangoya kaldı artık ,ya çıkarsa ,nasrettin hoca ne büyük adamdı ,göle yoğurt atar ya maya tutarsa diye, bizimkide o hikaye ,hay sen yaşa var ol nasrettin hoca..

@Kudret Kurtcebe

Şimdi meseleden uzaklaşmaya başladık kudret abi imkanlarda elverse böyle bir yarışa girermisin. Sonuç ne olur.

juli'de uzaklara yarışıyor ama otel sahibi yaaa mehmet aga gördünmü şimdi ,
benim bir otelim bile yok ...:confused::confused::confused::confused::confused:
ama gittiği yerlere bak azizim..

@mehmetsunu

bir kere 200 km 'yi 14 saatte aldığımıza göre bunun 15 km 'si rampa idi,ertesi güne gücümüz kalmamıştı.demekki neymiş ,ben anca 1 gün yatar 1 gün giderim ,juli gibi günde 250 km gidemem o kapasite bende yok .

Arkadaşlar bişey sorucam.bu yarışa her isteyen katılıyor mu katılmak için tam şartlar yaş sınırlamaları vb... Sınırlamalar var mıdır acaba okudum ama tam anlayamadım

Bu sene ki yarışa videosunda kördüğüm ve kendisin anlattığı kadarı ile iki teker bir adamda katılıyormuş. Hayırlı olsun kendisine.

Bu yarışa katılan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba forumda katılan varsa. Ne derece kondisyon ve ingilizceye hakim olmak gerek. ?

Arkadaşlar, bu tarz yarışlarda kullanılan çantalardan yapıyorum. İlgilenenler imzamdaki konuda inceleyebilir.

@runawayvulpes Bu işe soyundun ise ve şu bağlantıyı görmedi isen, bir göz at bence. Videolar da var. Belki farklı bir konu dikkatini çeker.
(link)

@CeyhanV teşekkürler, Alpkit'i severek takip ediyorum :)

İyi geceler arkadaşlar bu yarışa nasıl katılacağım. Nereye gideceğim bilgisi olan yada daha önce katılmış olan arkadaşlar yardım ederse çok memnun olacağım.

Birol hocam bence kendiniz bir başlık oluşturun.
Bu arada bilenlerin yönlendirmesini Rica ediyorum.

@birolcakir Birol abi Yusuf Akkuş beyefendi bu yarışa katılmıştı. Hatta kendisi kaza geçirmişti. İki teker bir adam kanalının sahibi büyük ihtimal sana yardımcı olur.

@birolcakir 12 Ocak 2018 de başvurular başlamış. Mail arıyorsunuz bilgileri gönderiyorlar sanırım
(link)
Siteye üye olun
(link)

@birolcakir İnşallah sizi görmek isteriz. Registrationu şimdiden yapın. Ayın 28'inde kayıt bitecekmiş. Daha sonra derece yapan yarışçılar hariç kuraya kalıyorsun. Kurada çıkarsanız ikinci bir form göndereceksiniz. Sigortayı yaptım, gps parasını yatırdım falan gibi. Onu epostayla haber veriyorlar zaten.

Ben de başvurdum bu sene Turkiye'den katılımcı oranı oldukça fazla en son 106 kişi başvurmuş
İsteyenlere sorulara ip ucu veririm h-ehuhuhehe

saat akşam 11 de Vrchlabi 'de yemek bulunacak yer: Botta kafe, Trdnjava koordinatları 46.421050, 13.587815 , Barbarakapelle için: (link)
Viglanın tepesindeki Yunan bayrağı, Bjelašnica hakkında ( bölgeyi tanıtan her hangi bir turizm informasyon sitesinin adresi) , Jeugdcentrum De Spiraal koordinatları : 50.774635, 3.879640
Benden bu kadar;)

Geri