Scudo Sports

Uzaklara Yarışmak [Trans Continental Race No:4]

Türk yarışmacılar ne güzel örnek olmuşlar sağolsunlar... Duyan duysun ben saygı duymuyorum sigara içilmesine.. üstelik orada bulunup böyle poz verdiği için ona da saygı duymuyorum. İstediğin şekilde iç hayat senin arkadaş ama fotoğraf çekilirken de bulunduğun organizasyonu ve temsil ettiğin ülkeyi dusun böyle poz verme..
Doğru bulmuyorum belki eski kafalı olduğum söylenebilir. Zinedin zidane da içiyordu ama gazeteciler dünya kupası öncesinde böyle fotoğraflarıni özellikle yayınlamadılar.
Dünyanın her yerinde böyle konularda dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum

Scudo
@M.Cevat Bayhan Bazılarında titanyum beygirler var. Aletler en en en dayanıklılar. Vites setlerine tabiki lafım yok ama dayanırlar :)

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
@M.Cevat Bayhan

Aslında yarışta heba etme durumu yok. Çoğu bisiklet zaten kullandıkları bisikletler. Sonra da kullanmaya devam ediyorlar. Hatta geçen senenin (ve birçok senenin birincisi) hep aynı bisikletle yarışıyor.
2 sene önceki yarışta Specialized Awol Team vardı. Biri de Türkiye'liydi hatta. Göbekli bir abi :).

@Edip Dinçer
Evet, zaten alete bakınca sağlamlık akıyor. Tüketiyor derken ironi yaptım. Böyle titanyum bir aleti kendi kullanım şartlarımda sanırım eskitmeye ömrüm yetmez.
Böyle bir turun sonunda -ki ben bu turu 3 aydan önce bitiremem- ne göbek kalır ne de kilo...:) :)

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Edip D.
@M.Cevat Bayhan Bence kilolular daha avantajlı. İnsan vücudu, zor zamanlarında yağları çok rahat tüketiyor. Bu tarz turlardan önce benim amatör sporcu mantığım en az, 1 ay boyunca rahat McDonald's yesem bu turu rahat bitiririm gibi geliyor :D

Bu arada Titanyum bisikletler şahane aletlermiş. Karbon yerine Titanyuma mı yönelsem diye iç gücüm dürtüyor. Torunumun çocuğuna kalır herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Mehmet Sertaç Ünal 3.kontrol noktasına 5km mesafede, diğer Türk arkadaşlar sanki yarıştan çekildiler...Kristoff Allagarte tüm kontrol noktalarını geçti ve finişe 520 km mesafede, uzak ara yaptı diğerlerine. Tüm yarışanlar arasından 41 kişi çekildi.

Avni Berk Okyay 3. kontrol noktasına 243 km mesafede, Mehmet Sertaç Ünal 3. kontrol noktasını geçti...

Bütün yarışçıların günlük kilometreleri ve ortalama hızları her geçen gün yavaşça düşüyor. Aynı geçen seneki gibi bırakanlar çoğalmaya başladı. Şu an bırakan sayısı 42. Bu sene yine yarışı bitirebilmiş sayılabilmek için gün şartı koymuşlardır heralde. Tam bilmiyorum ama 13. gün bitiş günü sayılabilir. Ancak irade gösterip o günden sonra gelebilenlere de yine TCR bitirme belgesi veriliyor. Ancak maalesef yarısından çok fazlası yarışı normal süresinde bitiremiyor. Hatta normal süresini geçtim, bitiremiyor!...

Şuradan sıralmalara bakılabilir. Km ve süre bilgileri için kişilerin üstüne tıklanacak
(link)

Şu an Türk yarışçılardan sırasıyla Muammer Yıldız, Mehmet Sertaç Ünal ve Avni Berk Okyay yola devam ediyorlar. Onlardan daha önde Burkay Günay diye bir isim var ama Fransa'daki kontrol noktasına uğramamış görünüyor!

Bugun Alplerde kar yagdi.Gps'i bozulanlar oldu.Herkes hotellere kacti image.jpg

@MehmetAliB. Bitis suresi 17 gun sonrasiydi heralde

(link) Turklerin ne alemde oldugunu takip etmek isteyenler icin bi kosede dursun

Allageart koptu gidiyor. 300 km nin altına düştü, böyle bir kondisyon bu yaşıma kadar görmedim. Muammer Yıldız 4. kontrol noktasına 580 km mesafede, Avni Berk Okyay 3. kontrol noktasına 177 km mesafede, Mehmet Sertaç Ünal 4. kontrol noktasına 623 km mesafede, Diğer yarışmacı Burkay Günay 1. kontrol noktasını atlamış gözüküyor..Bant kaydına bakınca farkediliyor, yaklaşık 100 km mesafeden diğer 206 numara ile birleşip 2. kontrol noktasına dönmüş....

.4. kontrol noktasından sonra bitiriş noktası yaklaşık 690 km...

Adam neredeyse bitirdi be, 228 km kaldı Çanakkaleye :)
8 günde 10 saat mola ile 23 ortalama, öğleye kalmadan da bitirir herhalde.
Çanakkaleli arkadaşlar, kaçırmayın, karşılamaya gidin mutlaka.

Osman şirin abi de bu yarış a gözünü dikmiş durumda bir youtube kanalinda 2017 de yapilacak bu yarisa kesinlikle katılacağını soyledi.. osman şirin yapar mi yapar adam 48saatte 850+ yapan adam

Kilitbahirden feribota bindi ve son 500m şu an denizin ortasında...

Haydi Çanakkale liler!! Görelim sizleri

@Özgür K. 8 günde 10 saat mi toplamda uyudu ya da uyumadı?

Helal olsun adama bitirmiş. Adam kitabını yazdım gibi oturuyor. Bir röportaj yapılmalı bu adamla. Nerede Cyclistmag elemanları? hemen gidip röportaj yapsınlar, sadece bisikletle ilgili değil planlamayla ilgili de çok şey öğrenebiliriz.

@Özgür K.
Dostum röportajı siz de yapabilirsiniz... bir kaç fotoğraf ve kısa bir video ile süsler Anadolu haber ajansı, doğuş haber ajansı gibi ajanslara verebilir hatta satabilirsiniz

Geri