Adsız123
….
- Tepki
- 194
- İsim
- …..
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Bmx
Merhabalar, toplayacağım bisikletim için Alivio sistem düşünüyorum. Ama uyumlulukları konusunda sorularım var.
Aynakol:
Arka Vites:
Ön Vites:
Ruble:
Zincir:
Kadro:
1. Aynakolun başlığında en büyük diş sayısı 44 yazıyor fakat açıklamalarda 42 yazıyor. Hangisi doğrudur acaba?
2. Ön viteste de en büyük dişli olarak 42 yazıyor. Eğer aynakol 44lü olursa sanırım uyum sağlamayacaktır. Yanılıyor muyum?
3. Aynakolda Un Monteli yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Orta göbek dahil mi yoksa aynakola uygun bir orta göbek mi seçmeliyim.
4. Orta göbek olarak hangi modeli seçmeliyim?
5. Ön vitesin farklı boyda kelepçe çapları var. Kadroya uygun olanı hangisidir acaba?
6. Son olarak bu sistemin kendi aralarında ve kadroya bağlanma konusunda bir uyumluluk sorunu olur mu ?
Biraz fazla oldu biliyorum
ama yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Hiçbir parça için birleştirme sırasında bisikletçinin "Bunlar uyumlu değil yeğenim" demesini istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Aynakol:
Arka Vites:
Ön Vites:
Ruble:
Zincir:
Kadro:
1. Aynakolun başlığında en büyük diş sayısı 44 yazıyor fakat açıklamalarda 42 yazıyor. Hangisi doğrudur acaba?
2. Ön viteste de en büyük dişli olarak 42 yazıyor. Eğer aynakol 44lü olursa sanırım uyum sağlamayacaktır. Yanılıyor muyum?
3. Aynakolda Un Monteli yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Orta göbek dahil mi yoksa aynakola uygun bir orta göbek mi seçmeliyim.
4. Orta göbek olarak hangi modeli seçmeliyim?
5. Ön vitesin farklı boyda kelepçe çapları var. Kadroya uygun olanı hangisidir acaba?
6. Son olarak bu sistemin kendi aralarında ve kadroya bağlanma konusunda bir uyumluluk sorunu olur mu ?
Biraz fazla oldu biliyorum