ben selim hakkında yazıyım; cok bılgılı ve her zman paylasan bırı bılgısı olmasa bıle bır yazıya yardımı dokunması ıcın oturup arastıran bırı ,sonra sanırım bıraz daha guclu ve daha ıyı olma hırsı var.Her zman yenılıklerden yana bırde kımseye ne olduğu ıcın değıl bulunduğu ortamda ne yaptığı ıcın yaklasan bırı
bisikletçi deyince aklıma incirlik geliyo sattığı enteresan ürünler biraz sert mizçlı bir görüş uyanmış bende arnold un kaslı kuvetli resmindenmidir nedir.
emrede değil emreede Daha adımı yazamıosun, bunu fakettiğimde bile gülüyorum sana, niyeyse avatarını bile görünce gülesim gelio halbuki görünce korkmam lazım
Emreede forumdan takip ettigim kadari ile oldukça espritüel bir dost.Tektekere yapmis oldugu esprilerden anladigim kadari ile içi disi bir artniyetsiz olarak yorumladim
Ayrica baska bir forumda çekirge, peygamber devesi, ve koyun gözü yedigini belirtmisti bende çok sasirmistim.
aylin ablacım cok saolyaa sende bu forumda tek farkına vardığım ablamsın, forumdan gördüğüm kadarıyla sevecen, art niyetsiz, insan canlısı, konuşmayı seven bitanecik insansınyaaa
evet doğru, peygamber devesi ve çekirge yedim, çekirge kızartılıp, deve canlı yendi koyun gözünü yiyen cok var zaten, o marfiet değil
Tek teker çok yardım seversin, çok ilgili alakalı bir dost. Kendisinden bir çok konuda tecrübe sahibi oldum. sizlerinde olacağına inandığım bir arkadaş.