Scudo Sports

üstteki kullanıcı

Scudo
Özgür; Saygılı,dostcanlısı,sempatik,yardımsever ve avatarına hayran oldugum bir arkadasimiz :) Çok sevdigim üyelerden biri :)

ilgili ve alakalı .... sorumluluk alan... sitede heryere yetişen..........

bol bol konu kilitleyen biri kimdir... tabikide halil.......:):):)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
onu kelimeler anlatamaz, o harika bir kişilik, o denizlinin bir numaralı mimarı, o forumun bir numaralı rep veren üyesi...vs vs
Aslında bu i bana düşmezdi ama ne yapayım konu hüseyin abi olunca tutamadım kendimi. Kesinlikle onunla bir oturup muhabbet etmelisiniz denizli ekibinin neşe kaynağıdır kendisi. Mükemmel bir kişilik...

• Beğen
Tepkiler: sniper
Yunuskıvanc, resim itibari ile yorum yapmam gerekirse sempatik birisi .. Denizlide 4 yılımı gecirmis olmamın verdigi sonucla denizli insanları cana yakın .. Ve tabi
gıdı gıdı vaamı :)

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Adananın adamıdır :)
Ama tam adamıdır :)

Bisikleti sever ama şu weyless su borusunu yakında ben alacam imzasında görmekten sıkıldım :)

2. ellerin sabit müşterisidir Adanalı bisikletçi...

;)

"Ağır" ve oturaklı adamdır :). Emekli moderatördür, sevdirir kendisini. Ziraat mühendisidir, iyi de fotoğraf çeker ;)

@HaliliOzturk

Forumumuzda en sevdiğim abilerimden biridir kendisi:) zaten bütün forum onu çok sever .Gecenin 1 in de bile bütün sorularımı yanıtlayan ve her konuda bana yardımcı olan çok önemli abilerimdendir.

@Ercan Bayram

Ercan...

hımm,açık sözlü olması beni mutlu ediyor,forumda gösterdiği performans tatmin edici idi yavaş yavaş ustalaşıyordu..bazı nedenlerden dolayı görevini bıraktı biraz kırdı beni..ama olsun yine de sağlam çoçuk vesselam..

öptüm gözlerindenn..,;)

@Önder

Delikanlı abimizdir :) Sağlam adamdır. Adam gibi adamın zor bulunduğu bu günlerde güvenebileceğiniz bir şahsiyettir. Severim kendisini :)
Ha bir de edit yaparken hiç affetmez :D

Kadeşim sen beni biliyorsun,az da olsa içimden geçenleri biliyorsun senin hakkında..;)

söylücek kelime bulamıyorum..;) Her işin takdire şayan..

@Önder

İçinden geleni direkt söyleyen
Harbi insandır...

Çok abiliğini gördüm

Bana çok yardımı dokunmuştur
ne zaman işin içinden çıkamasam elimden tutmuş elinden geleni yapmıştır...

Alışverişin moderatörü
Eski silah arkadaşımdır :D

@HaliliOzturk

İşletmecim benim :)
Seni BisikletForum kurulmadan önce tanıdım
iyiki de tanımışım..

Nerdeee o Solution :)

vay be ne günlerdi :)

Halile diyecek söz mü var ki
Herkes bilir herkes Halil der; orda dur... -der...

İşini severek yapan gece gündüz forum için çalışan çok sevdiğim dostumdur...

traktörüne hayran oldugum bir arkadas. ama zincirini motorinle yagliyor :D umarım vazgecmistir bu huyundan :D

bak yahu ne kadar akıllı bir insan taktir ettim unutmamış vazgeçtim merak etme süper bir yol buldum sölimmi :)

Abimi pek tanımasamda traktör gibi araçların tutkunu olduğunu biliyorum.Yazdığı yorumlara bakarakta her şeye olumlu yönden bakabilen temiz kalpli yazarlık da emin adımlarla ilerleyen bir abim diye düşünüyorum. saygılar... inş. bildiklerim doğrudur.

bende bu kadar olumlu bu kadar kibar bir forum tutkununun neşeli ve adam gibi adamdan başka birşey olma ihtimaline yer vermiyorum sonsuzzz teşekkürler :)

TNT , sanırım ona designer demem gerekir , taktör çizimleri gercekten guzeldi .. Kendisini bayagı iyi geliştirmiş bu konuda kutlarım .. Sağlam bir kişiliği var sanırım .. Kendine guvenir ..

• Beğen
Tepkiler: selcuktnt
Geri