Scudo Sports

üstteki kullanıcı

Nazz... İyi bir arkadaş... Kalemi kuvvetli... Çok şeyler yaşamış gibi gözüküyor... Antalya'ya ayak bastığımızda ilk adresimiz...

• Beğen
Tepkiler: nazz
Scudo
@Selim Çam

sağol arkadaşım..ama ben İst a dönmem inşallah..ben gitmeden gelin siz:)
güzel düşüncelerin için sağol...

sevgiler

istanbulu sevmiyor herhalde :) çok iyi bir seçim doğrusu

ben selim hakkında yazıyım; cok bılgılı ve her zman paylasan bırı bılgısı olmasa bıle bır yazıya yardımı dokunması ıcın oturup arastıran bırı ,sonra sanırım bıraz daha guclu ve daha ıyı olma hırsı var.Her zman yenılıklerden yana bırde kımseye ne olduğu ıcın değıl bulunduğu ortamda ne yaptığı ıcın yaklasan bırı:D

@nazz

Naz forumda tanidigim kadari ile edebiyati kuvvetli düsünce yapisi ile idealist bir arkadasimiz.Siir seven,sempatik ve pozitif bi kisilik

Aylin ablamız karşısındakine çok saygılı yaklaşan , iyimser ve profil resmindekinin aksine çok çok sempatik biri bence .. :)

@bisikletci

bisikletçi deyince aklıma incirlik geliyo :D sattığı enteresan ürünler :D biraz sert mizçlı bir görüş uyanmış bende arnold un kaslı kuvetli resmindenmidir nedir. :D

tekteker :D fırlamanın teki :D nerde geyik orda tekteker :D tekteker geliyo her muhabbete :D ama kral insan, saygılar selale..

@EMREEDE

teşekürler emrede ben mütevazi bir insanım :D geyiğin kralını seçtiğimiz konuyu kastediyorsunuz galiba kime oy vermiştim onu bile hatırlamam :D

@tekteker

emrede değil emreede :D Daha adımı yazamıosun, bunu fakettiğimde bile gülüyorum sana, niyeyse avatarını bile görünce gülesim gelio :D halbuki görünce korkmam lazım :D

@EMREEDE

3 ün 5 in hesabını yapmayalım kuzum :D sanki kütükte emreede yazıyo :D
ya ben neymiş be.? hakikaten çok mu gülüncüm :)

durun o zamn kendimi güncelliyim ağır abi 3.1 versiyonunu yüklicem

Emreede forumdan takip ettigim kadari ile oldukça espritüel bir dost.Tektekere yapmis oldugu esprilerden anladigim kadari ile içi disi bir artniyetsiz olarak yorumladim:)
Ayrica baska bir forumda çekirge, peygamber devesi, ve koyun gözü yedigini belirtmisti bende çok sasirmistim.:eek:

tabi kütüğümde emreede yazıo :D AD: EMRE / SOYAD : EDE :d
şimdi ben sana 3ün 5 in hesabını yapmadan ismini söylesem teker desem hoşuna gidermi ? :D

@EMREEDE

hacı ede soyadınmış bende emre eee diye uzatmışsın falan sanıyodum
bide benim isim volkan teker kısaltması pek hoş olmadı ;)

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
@xcangel

aylin ablacım cok saolyaa :) sende bu forumda tek farkına vardığım ablamsın, forumdan gördüğüm kadarıyla sevecen, art niyetsiz, insan canlısı, konuşmayı seven bitanecik insansınyaaa :D
evet doğru, peygamber devesi ve çekirge yedim, çekirge kızartılıp, deve canlı yendi :D koyun gözünü yiyen cok var zaten, o marfiet değil :D

• Beğen
Tepkiler: tekteker
@tekteker

aan volkan abim yanlış anlama, teker derken şakasına örnek verdim ben geyik olsun die öyle dedim, kusura bakma özür dilerim :)

Tek teker çok yardım seversin, çok ilgili alakalı bir dost. Kendisinden bir çok konuda tecrübe sahibi oldum. sizlerinde olacağına inandığım bir arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: tekteker
ben işlerden yetişemiyom sizlereeee.....:):):)

soneryen... heycanlı... iyi bi insan... en önemlisi sigarayı bırakmış ve kendini spora adamış bi arkadaşımız...:):):)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
sniper'i fazla tanımamakla beraber forum cafe'nin müdavimlerinden olsa gerek. ayrıca ege bölgesinin emektar bisikletcileri arasina girmeye aday ;)

• Beğen
Tepkiler: sniper
Geri