Scudo Sports

üstteki kullanıcı

böCek

Daimi Üye
Tepki
95
arkadaşlar bu oyun varmı bilmiyorum arama yaptırdım ama çok uzundu eğer varsa siliniz yoksa oynayınız :)

üstteki kullanıcı hakkında düşündüklerimizi yazacağız mesela benden sonra mesaj yazıcak olan benim hakkımdaki düşüncelerini sonraki benden sonra yazan hakkında ki düşüncelerini yazıcak buyrunuz:=)

Scudo
Hemen başlayalım. Bu oyun daha önce oynanmadı bildiğim kadarı ile.

Konu böcek.
"Bilgisayar sanatına" tamamen hakimdir.
İyilik meleğidir.
Bisiklete binerken mp3 ünü çıkarmaz , kornalara aldırmaz. :)
Genelde fren kullanmaz. :)
Arkadaşlarını zorla bindirdiği bisikletiyle 2 kişi olarak maceradan maceraya koşar. :)

Genç, deli dolu, yardımsever, neşeli, minibüs düşmanıdır.

"Kelebek gibi uçar, arı gibi sokar"

Yok yok "uğur böceğidir" kendisi. Bana çok uğur getirdi mesela.

:) saol abi

konu ataruh :

soner abim hayran olduğum gezileri
güzel espirileri sohbetine doyum olmayan hayatta kazandığım ve kazandığıma sevindiğim nadir insanlardan :=)

ataruh , çok fazla tanımıyorum, dialogumuzda pek olmadı ama,genelde mesajlarında pozitif bir insan..hatta biraz anlamaya çalıştım,inceledimde:)
kendisinin paylaşımlarını beğeniyorum..insanları güldürebilecek espriler yapar,bisiklet konusunda paylaşımlarda bulunur,birçok konuyada katılmıştır...
çevresine bisiklet sevgisini aşılar, hatta bisiklet kullanmaya başlamalarına sebep olabilir..iyi biridir işte
özür dilerim ama bu kadar

sevgiler
;)

nazz forum cafenin :) sağlam müşterilerinden :D

daha önce böcek kardeşimi tanımışlığım yok ama forumdan takip ettiğim kadarıyla seki hayat dolu digital ortamı seven hayat dolu biri olduğunu düşünüyorum ....sevgiyle kal

goxelkurt güzel konularda ismi geçen bir arkadaş sevgiler

• Beğen
Tepkiler: goxelkurt
Muhtemelen iyi birisin.Aynı zamanda bisiklet tutkunusun.Bi de ressamsın galiba...........................

Böcek için yazdım......

sağol sende iyi birisin belli oluyor kardeş sakal traşı olmayı sevmiyorsun galiba avatardaki sensen :) bide nazz gibi forum cafenin mudavimisin

@böCek ben daha çoğunuzu tanımıyomki ne yazam forumdaki herkes çok yahşi bunu bilirem o kadar

@böCek

sağlam müşteri olmak da herhalde güzel bişeydir :rolleyes:
teşekkürler böcek...

sevgiler

ergin için yazıyorum,
kendisi yeni üyedir, çoğumuzu tanımaz..bende onu yeni tanımış oldum,dilerim daha çok paylaşımı olurda,bizde daha iyi tanırız..

Geçen yaz bisiklet sürmeyi öğrendi.Başarısızlıktan kötü etkileniyo bazen.Muhtemelen iyi biri.Naz için yazdım.

@kata

teşekkür ederim,
kata için yazıyorum ;

kata kendi doğrularını, düşüncelerini rahat ve güzel ifadelerle anlatabilen biridir,iyi bir arkadaştır,tabii burada kimseyle çok iyi tanışmıyoruz,ama hislerimle yazıyorum,hislerimdede yanılmam;) kata açtığım bir çok konudada katılımcı olmuş ve desteklemiştir,teşekkürler kata..iyi ki burdasın..sakal traşı da çok mühim değil :)))

sevgiler

Teşekkürler.........................................................hemde çok....................................:):):):):):)

İmzasından ötürü şanssız mı desem pesimist mi desem? dediğim caddebostan sahil yolunda pedallayanlardan olsa gerek.

kimse yok bari selim arkadaşımı ben yorumlayayım;

selim çam, burada tanıdığım iyi bir arkadaştır, çok ince düşünür ve düşüncelerini eksiksiz sunmaya çalışır,ama bazen yanlış anlaşılıp,eleştirilir..onun düşüncelerini eleştirmeden önce çok iyi anlamak gerekir.
bisiklet forumda birçok konuda bilgiye sahip, düşüncelerini paylaşmaktan hiçbir zaman kaçınmaz, yeni fikirler üretip paylaşmayı çok sever..
hayatında başarılar diliyorum SELİM.

sevgiler

nazz :) sıksık görüyorum her girdiğimde mesajlarını iyi birine benzsiyor

böcek , mesajlarından da anlıyorum ki farklı biri, ilgi alanları güzel..
kendiyle barışık biri gibi..iyi biri bence..

Geri