O civarda oturup da Mall of'tan S bedeni alıp kargoyla gönderebilecek var mı acaba? Parası neyse fazlasıyla karşılarım. Oraya git gel yol parası verene kadar, o parayı yardımsever bir arkadaşa veririm daha iyi.
Decathlon magazalarinda web sayfasinda gorunmeyen urunler oluyor. Ankara Mamak magazasinda bugun mavi pedli S beden tayt gordum mesela.
Ayrica XS/S/XL/XXL beden bisiklet giysilerinde ciddi indirim var. Indirim olan urunlerde baska beden pek yok.
@celikkadro offf diyorum giden olursa banada xl alabilirse anında havale yaparım. ne hayıra girersiniz.. Özellikle 520 bip tayt. 1.75 boy 97 kg a herhalde xl olur değilmi?
@serkant yakıt Aynı taytı indirimden 39.99 TL ye aldım. Tüm kış kullandım soğuk falan fasa fiso. İçi polarlı, dış kısımda reflektörlü kısımları mevcut. Mavi jelli pedi de süper ötesi.
@trainspotting35 pompalar aynı. ara hortumuda sizin bahsettiğiniz gibi decathlondan aldım. birde taytlarıda aynı yaparsak tam olucaz Bu arada siz kaç kg sınız hangi bedeni aldınız? ben bedeni tam seçemedim xl mı yoksa xxl mı diye. çünkü tekrar kilo verme eylimine girdim. şu anda kilom 97 boy 1.75
@serkant yakıt 520 Kısa tayt var bende 184 boy 96 kilo. Sınırda diyebilirim. XXL olsa fena olmazdı kilodan dolayı. Bence size de xxl olmalı. 520 Uzun tayt mı 39 liraya düşmüş? :S
@mehmet.ali çookk teşekkürler. ancak bu yaz bisikletle geçerse seneye kışa bana xxl büyük olur. ayrıca biraz sıkı tutması iyidir. kendimi frenlerim.
39 a daha önce almıştı @trainspotting35. şu andaki fiyatını bilmiyorum. alıcak birilerinide bulamazsam bilmemeye devam edicem.
@serkant yakıt Bende o niyetle geçtiğimiz son baharda almıştım xl büyük gelir nasılsa diye. Ne hikmetse bir türlü kısmet olmadı giyipte kullanmak. Hatta bir ara "lan acaba bunu aldım diye mi binemiyorum bisiklete" felan demiştim Ben 104 liraya almıştım.