Scudo Sports

Üsküdar

bende fıstık ağacındayım üsküdar yane biz genelde grupları kollarız geziye gideriz baya yol ama koru felan yalan belgırat ormanı ballı kayalar bostancı sahili bazen

Scudo
merhaba adım kenan bende üsküdar merkezde oturmaktayım ümit abi senin namın iyi sen düzenliyorsun anlaşılan herşeyi msn aldım umarım bir ara turlarınıza katılmak isterim msn adresim nanek1984@windowslive.com bana mail atarsan sevinirim haberdar olmak isterim görüşmek üzere hepiniz kendinize iyi bakınn

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
baya kişi var o zaman bi gün belirleyelim yalnız herkes bisikletinin türünü nasıl sürüşler yapmak istediğini yazsın çoğunluğa göre bi organizasyon yapalım

arazi sürüşümü , asfalt uzun yolmu , trial mı ?

arkadaşlar bende libadiye de oturuyorum bisikletim çalındığı için şu an aranıza katılamıyorum ama en kısa zamanda beraber pedal çevirmek üzere... dikkatli kazasız sürüşler hepinize

arkadaşlar en kısa zamanda aranıza katılcam libadiye oturuyorum ama her güzergah uyar hafta içi akşam 18 den sonra ve hafta sonu pazar full time pedal çevirmeye varım, haberleşelim ;) melihdinc@windowslive.com

Libadiye den Melih ben gruba ve turlarınıza katılmak isterim güzergah farketmez sınır yok her yöne gideriz :) yeterki Üsküdar'lı arkadaşlarla pedal çevirelim. mail adresimden haberleşebiliriz, etkinlik olursa ve haber verirseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Bir güzergahta benden....

Z.Kamil-Bağlarbaşı-Bilfen-Acıbademden salınıyoruz Acıbadem 4 yola doğru ordan Tepe Nautilus önünden Z.Kamil doğru yol aldıktan sonra Harem den Üsküdar Sahile iniyoruz Kız kulesinde Mola veriyoruz(Çaylarımızı yudumluyoruz...:) Dinlenme bitti,yola devam...

biz üç kardeş pedallıyoruz.en başta verdiğim adresi ekleyin. haftasonu caddebostan sahil,bostancıya pedallıyoruz.hafta içi de koşuyolu-validebağ-acıbadem-altunuzade, üsküdar-kadıköy ve ya üsküdar-salacak-harem.uyarsa görüşelim.
(not:2 hazirandan sonra daha uzun turlara başlayacağız.)

merhaba arkadaşlar eger hız ortalaması cok yüksek olmayan bir grup olacaksa gruba dahil olmaktan cok memnun olurum.beylerbeyinde oturuyorum.hafta içi müsait olamıyorum ama hafta sonları katılabilirim beni de haberdar ederseniz sevinirim.görüşürüz :) arzucankahya@hotmail.com

arkadaşlar artık bu grubu kuralım, üsküdar ve çevresinde oturan ve grubu katılmak isteyenler ister mail atsın ister msn e eklesin ordan görüşelim ve kararlaştıralım yeri ve zamanı. grup için bu mail i aldım katılımlarınızı bekliyorum.

uskudarteam@gmail.com

Sevgili ÜSKÜDAR TEAM üyeleri,

07.06.2009 Pazar günü saat 19:00'da Üsküdar-Beşiktaş Motor İskelesinde ilk turumuzu atmak üzere toplanıyoruz bilginize. Bütün üyelerimizn katılılmlarını bekliyorum, Pazar günü görüşmek umuduyla, herkeze iyi akşamlar.

ÜSKÜDAR TEAM

İlk gezimizi yaptık çok keyifli bir gezi oldu, ikinci buluşmamızda geleceğini söyleyip gelmeyen :) arkadaşları da aramızda görmek dileğiyle İlk turumuza katılan Arzu abla, Mustafa abi ve Yeliz kardeşime çok teşekkürler. Sıradaki toplantımızda görüşmek üzere herkeze mutlu günler...

Bu arada Pazar günü öğleden sonra Gruba katılanlar olmuş, dışarıda olduğum için cevap yazamadım ve yeni arkadaşlar turumuza katılamamış. Bu olumsuz durumu (link)a katılarak ortadan kaldırabilrisiniz, detaylı güncel bilgileri burdan takip edebilirsiniz.

süper keyifli bir gezi oldu, katılan herkese teşekkürler,

bu akşam 20:00 itibarı ile taka ile karşıya geçip beşiktaş-eminönü-yenikapı-abdiipekçi-vatan caddesi migros(arkadaş'ın evinin önünde, çay ve dedikodu molası)-yenikapı-eminönü-beşiktaş turu atacacağım, katılımcı var ise beklerim(üsküdar taka iskelesi önünde bekliyorum, gelecekler sms atar ise kesinlikle beklerim,aksi halde beklemiyorum. :D)

telefonum (532) 544 16 77

• Beğen
Tepkiler: Melih DİNÇ
Geri