Scudo Sports

Üsküdar

eskiden bisiklete bana göre sokakta 3 5 tur atttıktan sonra eve kaçıp çok yoruldum demekten ibaretti.

bu siteye girdikten sonra bu anlayışım değişti.fakat arkadaşlarım hala aynı kafadalar.

üsküdarda oturan ve benimle her akşam olmasa da çoğu akşam pedallayabilecek olan var mı??

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Scudo
üsküdar-ümraniye çevresindenim.B. çamlıcada oturuyorum

msn : shady.aka@gmail.com

merhaba shady_ftl,,,bu civarlarda gezi planlarsak seni haberdar ederiz,,anun dışında "gezi ve tur duyuruları organisazyonlar" bölümünden istanbulda düzenlenen diğer turlara müsait olduğunda katılmanı tavsiye ederim,,:)

ben de eskiden senin gibi düşünüyordum:) ve yine benim arkadaşlarım da seninkiler gibi düşünüyorlar,,
üsküdarda otursaymışız keşke,,,:)
ama yine de ileride bisikletim gece kullanılabilecek hale geldiğinde herhangi bir yerde sabaha kadar gezebilirim:D

@mumutum

o geziyi gordum fakat pazar gunu sınavım vardı o yuzden gelemedım.. en kısa zamanda buluşmak dilegiyle ...

merhaba bende beykoz-paşabahçeden yavuz 19 yaşındayım en yakın zamanda bisiklet almayı düşünüyorm haala kararsızım büyük ihtimal bianchi magnum alıcam o zaman size katılabilirim bisiklet önerilerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim msn adresim yawuzisci@gmail.com

merhaba bende beykoz-paşabahçeden yavuz 19 yaşındayım en yakın zamanda bisiklet almayı düşünüyorm haala kararsızım büyük ihtimal bianchi magnum alıcam o zaman size katılabilirim bisiklet önerilerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim msn adresim yawuzisci@gmail.com
merhaba Yavuz,,,paşabahöeden birini görmek çok güzel:),,,
ben bisiklet olarak bütçene göre sedonann veya amoebanın modellerinden birini öneririm,,peşin alacaksan da ikinci el kısmını araştırman iyi olur,orada da çok güzel şeyler bulabilirsin,,,:)
bir de sir an önce bisiklet al, ama sakın acele etme, iyi düşün, hafif ve dayanıklı bir bisiklet seç,,,
sevgilerle

Ümit hocam sanki ufaktan bi beykoz gurubu oluşuyo aklında gezi fikirleri varmı??
bi gün bi organizasyon yapalım ;)
kavak poyraz riva polenez köy veya senin aklında bi mekan varsa ??

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Ümit hocam sanki ufaktan bi beykoz gurubu oluşuyo aklında gezi fikirleri varmı??
bi gün bi organizasyon yapalım
kavak poyraz riva polenez köy veya senin aklında bi mekan varsa ??

evet hocam ufak ufak tanıyoruz birbirimizi:),,,
esas amacımız birbirimizi daha iyi tanımak beykozda sağlam bir birlik oluşturmak zaten, dediğin gibi gezi düzenlemek de tanışmak için en iyi ortam,,:)
en kısa zamanda bir gezi düzenlemeliyiz evrensel,,,bugün sapanca gezisine katılmak için gittiğim izmitten döndüm,yarın veya ertesi gün rotayı kesinleştirip yawuzisci de bir bisiklet edindiğinde hemen tur duyurusunu yapalım,,,:)
Beykozun doğal güzelliklerinin keyfine varalım,,,
sevgilerle

aldım sonunda bisikletimi trek 3700 aldım en yakında ıslatalım sizleri bekliorm

güle güle kullan kardeşim,,:),, artık gezi ve tur duyuruları bölümünü ciddi ciddi takip etmelisin,
Bu arada hemen birbirimize yakınken bir yuşa tepesine tırmanalım ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: yawuzisci
abicim, yarın işim var maalesef,,
özel mesaj attım sana, ileride böyle gezileri her gün yapmak dileğiyle,,,
hafta içi görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: yawuzisci
Uzun zaman geçti aradan,,:)
Geçen gün Yavuz ve kuzeni Aykutla Anadolu kavağına şahane bir gezi yaptık,
Niyetimiz bu tip gezileri artık sık sık yapmak,:),,,
Beykoz ve Çevresinde bisiklet sürülebilecek harika rotalar mevcut,,,
haydi Beykozlular canlandıralım şu konuyu!,,,

slm...bende çengelköyden uğur, 18 yaşındayım..bende sizinle pedallamak isterim..

merhaba Uğur,,,
uzun bir aradan sonra yeni birini görmek harika :D,,,
görüşmek üzere,,
msn adresim,,mumutum@hotmail.com daha rahat iletişim kurabiliriz,,,pedallayacağımız zamn,,
üniversiteye gidiyormusun?

ben sutantepede oturuyorum eğer akşam binmek için gitmek istiyorsanız iletişim için (omerbakkal-@hotmail.com ) adresinden ulaşabilirsiniz. yalnız akşam saat 8 den sonra 8:30 civarında bisiklete binebilirim günleri siz belirleyin.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
olabilir bende acıbademde oturuyorum ama bi yerde buluşuruz yakın sonuçta cuma-camartesii uygun mu akşam dedğiniz saatlerde şöle 3-5 kişi toplansak??

Geri