Scudo Sports

Üsküdar

Beyler yeni bisiklet aldım 2 tanede kardeşim var.Bu çevrelerde olan arkadaşlarla tanışmak ve gezilere katılmak isteriz.Özelden veya msnden ulaşabilirsiniz.msn: poytatu@hotmail.com

Scudo
selam ben de üsküdar da oturuyorum bisikletin ne neler yapıyosun takılabiliriz tabii

bende üsküdar kadıköyde takılıyoruz arkadaşlarka =) tanışmak isteriz =))

akşamları validebağ korusu yapalım arkadaşlar yat yat olmuyor:)

bende acıbademdenim ama asfaltta binerseniz katılabilirim

yazarlar hep böyle ama yola çıkmaya gelince ses yok

Bir gün belirlemek lazım. Ben genelde haftaiçi 4 ten sonra müsaitim.Validebağa çok yakın oturuyorum. Antremansızım ama denemeye değer.

merhabalar,

zeynep kamilden hafta içi akşam kısa mesafelerde ve hafta sonu uzun mesafelerde sürekli dışarıdayım, katılmak isteyen varsa beklerim veya turlara başlayacaksanız benide sayın.

yrn akşam üzeri olabilir bostancıya pedallayabilirz saat 4ten sora

pazartesi hafta içi ve cumartesi günleri itibariyle 18:00 civarı validebağa beklerim:)

babalar süpersiniz yaa her yere gelirim isteyin anında takıliim sizle 05555287416 cep

ara beni okuldan sonra hemen geliim gittiğin yere kadar giderim 05555287416

slm ben deniz 19 yaşındayım bisiklet meraklısıyım ;)
beylerbeyinde oturuyorum.
organizasyonlar varsa katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Bisiklete Binen kişiler varsa o bolgeden başka yerlerden bisikletle gezi yapalim.
Amaç konuşmak yeterli degil sonuç onemli . cem Sevin 0537 694 0777

Ben devamli olarak Beşiktaşta bisiklete biniyorum .Ayrica uskudarda da bisiklete biniyorum.Bende yardimci olursam bir bisiklet gurubu kurulur. Amaç bir yerden başlamak . cem sevin 0537 694 07 77 Tarih olarak 19.05 2009 olurmu saat 16.00 USKUDAR MOTOR İSKELESİ OLURMU. CEVAPLARİNİZİ BEKLİYORUM.

Geri