Scudo Sports

Üsküdar

monster_bike

Aktif Üye
Tepki
49
selam bütün bisikletci arkadaşlar ben yarından itibaren üsküdarda olacağım mersinden geliyorum ve oranın yabancısıyım bana yardımcı olurmusunuz

msn flymen_dj@hotmail.com
freeride kullanıyorum ve hepinizle tanışmak istiyoeum
tlf noom 05356566468 telefonlaınızı bekliyorum ve
sizde msn ve telefon nolarınızı yollarsanız çok sevinirim hepinize iyi pedallı günler diliyorum

Scudo
merhaba arkadasım hosgeldinn....bende uskudardayımm bulgurluda bisiklet tamirciligi yapıyorum 15 senedirr babamla yapıyoruzz babam bu işin uzmanı bende usta olmak yolunda ilerliyorummm bulgurluya geldiginde bisikletci sadi dediginde herkez tanırr... iyi gecelerrr herkesee...

Merhaba Arkadaşlar!!

Beykoz,, Üsküdar ve bu ilçelerin yakın çevresinde yaşayan tüm bisikletseverlerin bu başlık altında tanışmalarını öneriyorum.

Bu sayede biz de yerel/bölgesel bir bisiklet gurubu kurabiliriz,,,Avrupa yakasındaki bisikletseverlerin yaptığı gibi,,,

Ben Ümit, yaşım 17 , Beykoz Çubukluda yaşıyorum.Bu civarda düzenlenecek her türlü organizasyona kesin katılırım!!

Haydi, siz de kendinizi tanıtın!:)

• Beğen
Tepkiler: yawuzisci
Slm bende ortaçeşmedenim şu ara racing im var MTB'm gelince gezilere katılabilirim. İrtibat için bi mail verirsen sana ulaşabilirim.

selam ben de 16 yaşındayım ve üsküdardayım bu hafta yeni biskletimi alınca size katılabilirim.görüşmek dileğiyle

selam ben de 16 yaşındayım ve üsküdardayım bu hafta yeni biskletimi alınca size katılabilirim.görüşmek dileğiyle
Merhaba afd92
seni aramızda görmekten mutluluk duyarız,,,
bir an önce bisikletini almanı bekliyorum :)

aldım ama istemediğim modeli.önceden bayide olmayan starı sipariş etmiştim bugün geldi.ama ben wap ı getirirmisiniz dedim.adam bi tane getirtebiliyoruz dedi
mecbur starı aldım.ama çift amortisör:(

keşke daha çok araştırsaymışsın,, :)
ama olsun yine de bisiklet sürmekten keyif almak istiyorsan, önce onu sevmelisin,,,
amörtisörlerinin sertlik ayarı veya lock out özelliği varsa pek sorun olmaz yine de,,
bisikletin hayırlı olsun unutma bir bisikletin olnası hiç bisikletin olmamasından çok çok daha iyidir ,, :cheer:
hayırlı olsun,,,

teşekkürler
sertleştirdim amortisörü
alıştım yani sorun yok:)

Merhaba, uskudar merkezde oturuyorum ve genelde sabahlari bisiklete biniyorum. Istanbula geleli 5 ay oldu ve daha bir cok yeri goremedim, bu cevrede 50-60 km lik fazla arac olmayan bir kac rota tavsiye edebilirmisiniz.

Üsküdar çevresinde fazla araç olmayan bir rota mümkün mü bilmiyorum. Ama hafta içi iş gidiş-dönüş saati olmayan sabah 10 sonrası akşam 4 öncesi vakitlerde boğaz kıyısı hoş oluyor. Mahalle arasından Selimiye'ye oradan Kadıköy'e geçip sahilyoluna çıkılabilir. Sahilyolu Pendik'e kadar gayet güzel.

Üsküdar-Altunizade-Koşuyolu-Fenerbahçe Stadı-Caddebostan-Sahilyolu-Pendik ve geri dönüş güzel bir tur olur. Anayollardan da nisbeten uzak olduğu için trafik biraz daha az dert olur. Tabii Altunizade'ye tırmanmak bazı taraflardan zor olabiliyor mesela İcadiye'nin içine doğru sararsanız Beylerbeyi'nden :D

Beylerbeyi-B. Çamlıca-K. Çamlıca-Acıbadem de yapılabilir. Esaslı yokuş antrenmanı olur.

• Beğen
Tepkiler: zekixx
sahil yolundan beykoz, anadolu kavağı olabilir,,
eğer bu civarlarda turlamaya karar verirsen sana eşlik ederim,ben de sık sık üsküdar beykoz yapıyorum zaten,:),,
yalnız üsküdar-anadolu kavağı yolunun son 15 km oldukça eğimlidir,,

Slm Millet Ben Özer Çengelkoyde Oturuyorum Ve İŞe Bİsİkletle Gidip Geliorum. Sizlerle TaniŞmak Isterim ..yapacaginiz Organizasyonlarda Bende Bulunmak Isterim .. GorÜŞmek Dİlegİyle

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
geçen pazar riva gezisi vardı,, gezi harikaydı, senin de orada olmanı dilerdim:),,
bir dahaki sefere:)

uskudar-küçüksu-beykoz-ortaçeşme

zevkli bir tur olablir.bende üsküdarda oturuyorum, B. çamlıcada.genelde tura çıkarken bu güzergahı tercih ediyorum.ama biz aksamları 9-10dan sonra çıkıyoruz
msn: shady.aka@gmail.com

Geri