bir süre turlara devam edersen zaten kendiliğinden şehir içinin yeterli olmadığını göreceksin ve uzun turları isteyeceksin kardeş bize yakınsın bizimle beraber katılırsın sorun yok )
Üsküdar merkeze yakın oturan arkadaşlar var mı? Ben zeynepkamildeyim. Ve ramazan dolayısıyla her akşam Kadıköy-Bostancı-Maltepe yapıp dönüyoruz üsküdar'dan pedalcı arkadaşlarla. Parkur bazen değişiyor ama genelde güzergah bu. Eğer Üsküdar merkezde arkadaşlar varsa beraber turlayabiliriz.
Merhaba siteye Üye olalı 1-2 gun oldu fakat bu civarda hiçbir etkinlik göremedim bende geotech bomber downhill ve bianchi esprit var 16 yaşındayım ekliyim dedim belki almak istemeZsiniz
merhaba arkadaşlar bu siteyle tanışalı 2-3 gün oldu ve bisiklet almadan önce bu siteyle tanışsaydım diyorum acıbademde oturuyorum üsküdar ve kadıköye yakın bir konumdayım buradaki turlara katılmak isterim
selamlar,
bız cengelkoy-beykoz arasında duzenlı olarak turluyoruz,
hafta ıcı 2- haftasonu 1 uzun tur duzenlıyoruz, katılmak ısteyen arkadaşlar var ise beklerız fakat foruma çok fazla bakma fırsatımız olmuyor,
Dag bisikleti sporuna yeni baslayacagim kondisyon yapmak, spora alismak icin beraber surebilicegim bir partner ariyorum. Yas 17. Facebookdan gorusebiliriz linki birakiyorum. herkese hayirli ramazanlar (link)
@Murat Kazancı
Şimdi baktım oraya daha önce nasıl göremedim diyorum süper yer. fethipaşa korusundan daha az yorar gibi gözüküyo. isterseniz en kısa zamanda buluşalım bi tur atalım orada. facebook verebilirsen sevinirim
Facebook kullanmıyorum. Benim bisiklet biraz dandik olduğundan ve yeni başladığımdan çabuk yoruluyorum. Bir kaç gün alışayım ondan sonra birlikte bineriz Fethipaşa korusunun küçüğü gibi bir yer ama şu anda bazı yerleri kapalı. Merak etme bisiklete binilen yerler açık. Hem Mtb yapabileceğimiz taşlı arazi(ağaçlık bölge) hem de biraz yokuş olsa da oldukça büyük bir kumlu yol var.(o kısım haritada ağaçlık olmayan bölge.) Arkadaş olarak ekliyorum telefon whatsapp kullanarak haberleşebiliriz.