Scudo Sports

Üsküdar

bir süre turlara devam edersen zaten kendiliğinden şehir içinin yeterli olmadığını göreceksin ve uzun turları isteyeceksin kardeş :) bize yakınsın bizimle beraber katılırsın sorun yok :))

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Scudo
:) Ahsen Aramıza Hoş Geldin.Bisiklet'in bir Efsane olmuş,ilk göz ağrısı gibi derler ya..Bol Pedallar...

Teşekkür ederim Kadir hoş buldum çok sağol ;)

anadolu yakasında üsküdar ünalan mah ikamet etmekteyim
aranıza katılmaktan mutluluk duydum

Arkadaşlar selam!

Üsküdar merkeze yakın oturan arkadaşlar var mı? Ben zeynepkamildeyim. Ve ramazan dolayısıyla her akşam Kadıköy-Bostancı-Maltepe yapıp dönüyoruz üsküdar'dan pedalcı arkadaşlarla. Parkur bazen değişiyor ama genelde güzergah bu. Eğer Üsküdar merkezde arkadaşlar varsa beraber turlayabiliriz.

Haydi Üsküdar pedalşörleriiii :)

Merhaba siteye Üye olalı 1-2 gun oldu fakat bu civarda hiçbir etkinlik göremedim bende geotech bomber downhill ve bianchi esprit var 16 yaşındayım ekliyim dedim belki almak istemeZsiniz :)

bende acıbademde oturuyorum sınav haftaları haricinde katılabilirim

merhaba arkadaşlar bu siteyle tanışalı 2-3 gün oldu ve bisiklet almadan önce bu siteyle tanışsaydım diyorum acıbademde oturuyorum üsküdar ve kadıköye yakın bir konumdayım buradaki turlara katılmak isterim

selamlar,
bız cengelkoy-beykoz arasında duzenlı olarak turluyoruz,
hafta ıcı 2- haftasonu 1 uzun tur duzenlıyoruz, katılmak ısteyen arkadaşlar var ise beklerız fakat foruma çok fazla bakma fırsatımız olmuyor,

merhaba bende kadıköy çevresinde oturuyorum istediğiniz zaman turlayabiliriz.

Dag bisikleti sporuna yeni baslayacagim kondisyon yapmak, spora alismak icin beraber surebilicegim bir partner ariyorum. Yas 17. Facebookdan gorusebiliriz linki birakiyorum. herkese hayirli ramazanlar :) (link)

16 yaşındayım ben de yeni başladım Validebağ Korusunda biniyorum oralardaysan birlikte binebiliriz. :)

@Murat Kazancı
Şimdi baktım oraya daha önce nasıl göremedim diyorum :) süper yer. fethipaşa korusundan daha az yorar gibi gözüküyo. isterseniz en kısa zamanda buluşalım bi tur atalım orada. facebook verebilirsen sevinirim

@Eray Topcu

Facebook kullanmıyorum. Benim bisiklet biraz dandik olduğundan ve yeni başladığımdan çabuk yoruluyorum. Bir kaç gün alışayım ondan sonra birlikte bineriz :) Fethipaşa korusunun küçüğü gibi bir yer ama şu anda bazı yerleri kapalı. Merak etme bisiklete binilen yerler açık. Hem Mtb yapabileceğimiz taşlı arazi(ağaçlık bölge) hem de biraz yokuş olsa da oldukça büyük bir kumlu yol var.(o kısım haritada ağaçlık olmayan bölge.) Arkadaş olarak ekliyorum telefon whatsapp kullanarak haberleşebiliriz.

kadikoy caddebostan turlayabiliriz.

yaşım biraz büyük olsada ayak uydurabilirim sizin performansınıza diye düşünüyorıum:)
benide haberdar ederseniz gezebiliriz;)

@Ahsen Okyay

hocam olur yaş problemi olacağını zannetmiyorum.

@Ahsen Okyay

Olur tabi performans bizde pek yok yaştan dolayı zaten :)

Geri