Selamlar,
Biz yarın sabah mehmetle küçüksu kasrında buluşuyoruz,gelebilecekleri bekleriz.
Bu sayfa pazar günkü organizasyon listesi değil mi? İşler karışmaya başladı iki ayrı forum başlığı var.:ci:
Ona da aksilik olmazsa katılmak isterim.
Bir arkadaş şu durumları toparlarsa sevinirim...
Ben bu pazar gelemiycem ama yarınki tura katılabilecekleri bekleriz. Listeye bir başlık atılmamış, eğer pazar günkü tura aitse bu hafta katılamayacağımı bildiriyim.
Bu sabah sevgili Mehmet'le küçüksu'da buluştuk.Şöyle bir gidelim derken kendimizi anadolu kavağında balık ekmek yerken bulduk
Bol rampalı ama çok güzel bir havada ortalama 15 km. hızla yaklaşık 45 km.'yi devirdik.
Sayfa sayfa konuşulup durulan bu kısımda ilk hareketi gerçekleştirmiş olduk.
Her pazar 11 hareketli olarak yeniden pedallamak için anlaştıktan sonra ayrıldık.
Haftaya katılımın daha çok olması dileğiyle.
Not:Ç.köy-kavak arası yaklaşık 4,5 saat boyunca bir tane bile( çocukları saymıyorum)bisikletsever görmemek beni şaşırttı.Bisiklet yolu isterken bende şapkayı önümüze koyup düşünmemiz gerektiğini anladım.
Okan Örs, hafta sonu beraber bisiklet sürmek çok keyifliydi. Hava da uygun olunca hiç hesapta yokken Anadolu Kavağı'na kadar gittik Umarım hava koşulları birkaç hafta daha bisiklet sürmemize olanak verir. Bir de, söylemekte fayda var, İstanbul trafiğinde takım halinde bisiklet sürdüğünüzde bu durum hem sürücüyü motive ediyor, hemde trafik akışında sürüş kolaylığı sağlıyor. İlerleyen zamanda katılımın artması dileğiyle, pazar günü görüşmek üzere, iyi sürüşler...
@HakanDemir
Merhaba,
Üsküdar dahil tüm boğaz hattını iletişimde tutabilmek için 'anadolu yakası boğaz hattı' forum başlığı altında organize olmaya çalışıyoruz.Orada yazan arkadaşlar olarak yağışsız havalarda çengelköy havuzbaşı parkında buluşup geziler yapıyoruz.Oradan daha etkin bir şekilde iletişim kurabilirsin.Ben 3-4 ay mecburi ara vermek zorundayım. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94415&page=3
Selam dostlar bende Çamlıcadayım arada üsküdara iniyorum arada çamlıcadan kadıköye gidiyorum oradan üsküdar,beylerbeyinden yukarı tekrar çamlıca...
sizleri hiç göremedim...