@z. usta
dostum zekeriya sana aynen katılıyorum ,
güney yolu genede trafik açısından iyi,04.30 da bostancıdan çıkınca,o saatlerde araç fazla yok gebze yolu üzerinde,
eskihisardan feribot ile topçular gene sabah saatlerinde bu güzergahtada araç yok ,topçular-suadiye köyü 58 km ,
yalnız mayıs ayları artık sıkıntılı yazında çok piknikçiler hafta sonu gerek maşukiyeye gerekse suadiye yollarına dalıyorlar,
suadiye köyden asfalt dökülmüş çok iyi ,ama araç çok idi 24 mayısta ,toplam ekibe 203 km yazdı ,99 km sonra suadiye eğimlerine vardık ilk 700 metrede 17 eğim var hoşgeldin diyor,
maşukiyedende çıktım ama o vakitler tren var idi ,tren yok şimdi ,pendik hızlı tren garına gittim geçenlerde,
bisiklet almıyorlar valla alsa idiler çok iyi olacak idi ve böylelikle mesafe 80 km 'de kalacak idi,sadece katlanır bisiklet alıyorlar
14 haziranda murat suyabatmaz ile bi görüşme yapacağım bisikletliler derneği başkanı ile ,bu konuyu konuşacağım ,bir görüşme yapar ise iyi olacak ,zannedersem bir taşeron firma aldı burayı ,burayı belediye işletmiyor herhalde tam emin değilim.ya da demiryolları,
@mehmetsunu
hay allah derim

yav mehmet dostum bu kadar zaman buradan senle mesajlaşıyoruz
valla bi kısmet olmadı bi türlü ,
yav bi program çekelim artıkta, ama senin durum nasıl olacak otobüs ile gelecen ta izmite kayseriden, ertesi gün buluşacağız tabi ,bi gün izmitte kalacan, ertesi günde sen aynen izmitten suadiye köye gidecen ,ora kolay senin için paso düz yol ve biz seni aynen suadiye köyden alacağız ,bu iş anca 2016 nisana olacak ,millet 10 yılık plan yapıyor bizde senle 11 ay sonraya plan yaparız ne var yani,,