Scudo Sports

Üsküdar kartepe 180 km

@mehmetsunu Ama varya acaip bir duygu biliyomusun. Kartepeye çıktım diyosun kendi kendine hoşuna gidiyo.
Birde arkadaşına haftasonu kartepeye bisikletle çıktım deyince; şaşkın bakıyo. Sanki venüste kahvaltı yaptım demişşin :) Bol foto çek derim :)

Scudo
Güzel tur olmuş tebrikler. Çektiğiniz fotoğraflar, yol kalitesi hakkında bilgi edinmek için çok yararlı olmuş teşekkürler.:)

@N.ÖZKAN Günaydın. Yol gayet müsait. Yanlız kondisyon zayıfsa uzun yoldan gelenleri hırpalayabilir yokuşlar. Birde yorgunluk dönüşte refleksleri olumsuz etkileyebilir hızlı iniş olduğundan dikkatli olmakta fayda var.

@z. usta

dostum zekeriya sana aynen katılıyorum ,
güney yolu genede trafik açısından iyi,04.30 da bostancıdan çıkınca,o saatlerde araç fazla yok gebze yolu üzerinde,
eskihisardan feribot ile topçular gene sabah saatlerinde bu güzergahtada araç yok ,topçular-suadiye köyü 58 km ,
yalnız mayıs ayları artık sıkıntılı yazında çok piknikçiler hafta sonu gerek maşukiyeye gerekse suadiye yollarına dalıyorlar,
suadiye köyden asfalt dökülmüş çok iyi ,ama araç çok idi 24 mayısta ,toplam ekibe 203 km yazdı ,99 km sonra suadiye eğimlerine vardık ilk 700 metrede 17 eğim var hoşgeldin diyor,
maşukiyedende çıktım ama o vakitler tren var idi ,tren yok şimdi ,pendik hızlı tren garına gittim geçenlerde,
bisiklet almıyorlar valla alsa idiler çok iyi olacak idi ve böylelikle mesafe 80 km 'de kalacak idi,sadece katlanır bisiklet alıyorlar
14 haziranda murat suyabatmaz ile bi görüşme yapacağım bisikletliler derneği başkanı ile ,bu konuyu konuşacağım ,bir görüşme yapar ise iyi olacak ,zannedersem bir taşeron firma aldı burayı ,burayı belediye işletmiyor herhalde tam emin değilim.ya da demiryolları,

@mehmetsunu

hay allah derim :komik:
yav mehmet dostum bu kadar zaman buradan senle mesajlaşıyoruz
valla bi kısmet olmadı bi türlü ,
yav bi program çekelim artıkta, ama senin durum nasıl olacak otobüs ile gelecen ta izmite kayseriden, ertesi gün buluşacağız tabi ,bi gün izmitte kalacan, ertesi günde sen aynen izmitten suadiye köye gidecen ,ora kolay senin için paso düz yol ve biz seni aynen suadiye köyden alacağız ,bu iş anca 2016 nisana olacak ,millet 10 yılık plan yapıyor bizde senle 11 ay sonraya plan yaparız ne var yani,,:komik::komik::komik::komik::harika::harika::harika::harika:

@Kudret Kurtcebe
Kudret Abi eğer trende bir düzenleme yapılırsa hakikaten müthiş olur. Burdan mesajlarla kuruma çok kişi talepte bulunursa etkisi olur belki. Tabi başkanın görüşmesi çok önemli.

@Kudret Kurtcebe

Sevgili kudret abi inan geleceğim. öyle eli boş gelmekde yok. Pastırmamıda alıp geleceğim. Sen ve ekibinle pedallamak benim için bir zevk olacak.

@mehmetsunu

valla sen büyüksün,:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:
yav hasret giderelim yahu,,pastırmamı allah derim bize yasak değil o ,hemide çok severim pastırmalı yumurta ohhhh yahu,vay anasını gelsin 11 ay be,,:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

@Kudret Kurtcebe

valla 11 aya bile gerek kalmaz. Bir bakmışsın uludağ etabında pedallarız. Yalnız kaç km gidilecek, nerden başlanıyor. Yani bizi öyle ufak tefek görme. 150 km altı beni kesmiyor be kudret abi.

@mehmetsunu

haşa estafurullah ne demek ,:harika:
zekeriya dostumdan özür dilerim, topiği işgal etmeden, sadece şunu söylemek istiyorum mehmet dostum ,
ekime ayar çekeceğiz ,bura 120 km 'de bitecek seni kesmeyecek kesin bu ;sadece 30 km rampa var ,eğimler çok insaflı 6 eğim ,mehmet dostum ama sen kesin kayseriden bursa yapacaksın otobüs ile tabi, ,o vakitte km 'ren 30 da kalacak, sadece 30 km eğim çıkacak işi bitireceksin ,zamanlama iyi olması lazım ,topikten mesajlaşırız,bir gün bursada kalma durumu işi sağlama almak için ,ct gelirsin bursaya ertesi gün biz geliriz ve ceplerden buluşma noktasına ayar çekeriz ,
valla gel derim sadece rampa için ,bu 30 'km 'in son 8 km 'si ise stabil yol buna değer.

hocam tebrikler, müthiş performans.
tuzladan sonra eskihisara e-5'ten mi gittiniz yoksa ara bir yol var mı?
ben her haftasonu yalovaya pendik üzerinden gidiyorum da eskihisar'dan gitmeye korkuyorum onun için sordum.

VALLAHİ TEBRİK EDERİM :) bir gün ben de yapacağım. yaklaşık bir senedir bisiklete binmiyordum. antremanlara başladım.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi siz nerde ben orada. Öyle 30 km olmaz. Siz nerden başlıyorsunuz bende oradan. Hatta Kayserinin suyunu içmiş adamız. Gelirim turdan bir gün önce evinde-senin tabirinle-kalmaca. Senin bilge kişiliğinden biraz nasiplenmemiz lazım. öyle sırf pedal olmaz. Birde ben köpeklerden tırsan bir adamım. Seninde bu konuda tanrıvergisi bir yeteneğin var.(Hatta bir gün köpek sana doğru gelmiş, sen bisikletten inmişsin yere kapanmışsın. Köpek bir şey yapmamış sonra çoban gelmiş abi sen ne yaptın bu köpek başka biri olsa parçalardı demiş anektodu bir efsaneye dönüştü) Uludağ yolları başıboş köpeklerle mülhem. Senin yanında güvenle pedallarım.

Kudret baba biz eve gelmece dedik senden bir ses çıkmamaca oldu.

Çıkcam arkadaş ben de birgün kartepeye :)

Konuyu hortlatıyorum fakat Perşembe sabahı Kurtköy'den tek tabanca gideceğim. Gelmek isteyen olursa mesaja çökün.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@sccetin

etap,87 km sonra eğimler,

(link)
(link)
kurtköyden gidince mesafe kısalıyor,izmite gelirken bazı yerlerde yol dar idi ,şimdi nasıl bilmiyorum,
17 km eğim ,eğimler çok sert değil,suadiye çıkış daha sert,

(link)

rüzgar 22 km ,31 derece hissedilecek,eğimde sıcak olacak ,çetin dostum sıcağa dayanıklı isen sorun değil,aynı yerden inersin,eller uyuşacak,virajlı iniş,dönüşü kuzeyden yapman bence riskli,güneye dönerek direk yalova,yolu uzatırsan yalovadan orhanlı,yalovadan 5 km tırmanış var,sonra paso 10 km iniş,ordan bursa,bursadan mudanya feribot ,feribot 1 saat 30 dakika gidiyor,yenikapıdan marmaraya, çok yakın 15 dakika sonra ayrılık çeşme,ordan bağdat caddesine direk bostancı sahilden viaporta ,yalnız kurtköy pendik bağlantısı sıkıntılı ,yukardan d-100 'den yani e-5 'den viaporta erenköy carrefuordan gidebilirsin ,300 km 'yi aşar,dönüşte ve gidişte trafik çok yoğun olacak,başarılar çetin dostum,kartepe ayları genelde nisan ve ekimde olur ,o da pazarları.

Ayrıntılar ve dilekler için teşekkürler @Kudret Kurtcebe hocam. Şöyle bir rota hazırlamıştım: (link) -

Bu rotadan da anlaşılacağı üzere Kartepe'ye varış planımız aynı. Fakat oradan Yalova'ya Pendik gemisine binmeye giderken Kartepe zirvenin batısındaki, barajın yanından geçen ve şehir merkezine inen yol acaba yol lastiğine uygun mudur... Aklıma takılan tek soru bu şuan. Eğer yol elverişli çıkmazsa, dediğin gibi çıktığım yoldan geri döneceğim. Toplam 230 km ve 3200m irtifa kazancı olacak gibi duruyor. Sabah 7'de çıkıp, 10 saate yakın pedallayıp, küçük fotoğraf molaları ve gemiyi hesaba kattığımızda akşam 7-8 gibi eve varmayı planlıyorum mekanik bir aksilik çıkmazsa...

Ben yolu bir keşfedeyim, yol yapımı/bozukluk vs var mı bakayım, Ekim'de bir Pazar bu sefer performans için beraber çıkarız umarım hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@sccetin

maşukiyeden çıkış iyi,asfalt ama 1300 metre otelden suadiyeye inişte yolun 7 km 'si bozuk ,suadiyeye kalan son 8 km iyi,ben ekimde , bostancıdan eskihisara gideceğim ordan feribot topçulara ,topçular suadiye köy 58 km ,suadiyeden çıkış 8 km eğim,tabelalarda duracağım.tekrar aynı yerden ineceğim ,18.tur ya ekim ortası ya da sonunda olur.,

(link)

suadiyeden,

(link)

Geri