Scudo Sports

Üniversiteler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonası

Yarışa ben de katılıyorum, forumdaki arkadaşlarla orada görüşmek, tanışmak isterim. Bende, üzerinde Giant yazan Orion kadrolu, mazrzochhi mz maşalı, fatman 230 lastikli bir bisiklet var. Görenlerin çekinmeden yanaşmalarına sevinirim:D Katılan herkese başarılar. Eğlenceli bir yarış olması dileklerimle...

Scudo
SON DAKİKA HABERLERİ
yarış sadece MTB kategorisinde yapılacak, diğer disiplinlerde(yol,zmana karşı) talep olmadığı için yapılmayacak, yarış yeri ise bilenler için söylüyorum, Çenesuyu mevki, Atış Poligonu arkasında, yarış sadece bayanlar ve erkekler olarak ayrılacak, sanırım son olarak 30 kişi başvuru yapan

• Beğen
Tepkiler: Melisa_
hadi arkadaşlar herkese başarılar dilerim. allah yardımcınız olsun. amaç derece başarı değil. güzel kardeşlik arkadaşlık içinde centilmence bir yarış yapıp günü mutlu ve güzel bir şekilde bu anlamlı organizasyonu değerlendirebilmek. Tekrar başarılar dilerim. iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: cemm
Böyle organizasyon mu olur kardeşim tek bir yarış yapılıyor bari hafta sonu yapılsaydı. Okuyan arkadaşların dersi var, izleyici olacakların da işi. Malum öğretmenim eğitim işi öyle kafana göre izin, sevk almak doğru olmuyor. Katılan arkadaşlara başarılar ve eğlenceli bir yarış olmasını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Melisa_
Güzel bi organizasyondu katılan herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tikituba
tabiki:)
yarışa 21 erkek sporcu 3 bayan sporcu katıldı. Turlar atış poligonunun yanındaki parkurda atıldı ve erkekler 8 tur bayanlar 5 tur koştu. Ben de dahil malesef yaralanan 2-3 arkadaşımız oldu, şükür ki Mehmet Hoca 2 tane ambülans ayarlamıştı ve tedavilerimiz orda yapıldı.Daha sonra kısa bir konuşma ve ödül töreni yapıldı. Organizasyonda yeni arkadaşlar edindik:), umuyoruzki seneye çok daha fazla katılım olacak ve yarış çok daha renkli geçecek:)
Şimdilik aklıma bunlar geldi eklemek isteyen olursa seviniriz

Gelip resim çekmek istiyordum ama nasip değilmiş. Hatta öğleden sonra için sevk de almıştım fakat doktor bir saat geç gelince yetişecek vakit kalmadı.

daha fazla katılım için daha uygun bi zaman olması lazım .. emegi gecen herkeze teşekkurler..;)

Geri