Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Mosso standında yol bisikletlerini fotoğraf çekebilen varsa paylaşabilirmi. :):)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Scudo
Giant katılmayacak galiba Merida,Orbea, Wilier,Specialized Kron, Trek, Shımano, Accell bisiklet(Carraro, bianchi, Ghost, Lapıerre,Whistle, Brompton) Ümit bisiklet(Mosso, KTM, Coranna) Carvelo, Focus, Scott katılıyor. Firma olarak Aslı bisiklet Aktif pedal var galiba.

Tüm standları tek tek gezdim . Fotoğraf cekmeyi seven biri değilim lakin aklıma da gelmedi keşke daha önce söyleseydiniz. Hava kötü olduğundan pek kalabalık değildi. Ama az olması güzeldi. Salcano göremedim. Bianchi 727 -2018 model sehir bisikletini beğendim ilkez Sürmeye başlayacağım ileri yarış için hem para biriktirip hemde daha fazla bilgisi sahibi olana kadar bu bana yeter mi. Bianchi 727 bakabilirsiniz bu model maximun 2000₺ olacak sekilde bir sehir bisiklet arıyorum. Boy 1.74 kg 96 spora da başladım extra bununla da hergün işe gidip gelicem ortalama 10km git 10km gel olucak ..

Nasıl trek sponsorluğun da olan bir adamın reklam yaptığını söylersiniz ya bu kadar mı yıkıksınız çok pis sinirlendim şimdi :mad:

Şimdi Segan gelse şipeşilayzıd bisiklet veya bora formaları güzel dese reklam olmaz ama dimi

Şimdi bir kaç troll toplanır yine

Ne derseniz deyin Elimden bir şey gelmiyor olsada Türk sporcuları destekleyeceğim

Bugün fuara gittim. Fuar, beklentimin çok çok altındaydı. Gerçi TR'nin ilk bisiklet fuarı olması sebebiyle bence bu durum biraz mazur görülebilir.

Fuarda satış yapılmıyor sanırım. Bisikletleri sadece sergileme amacıyla getirmişler. Fuarda hep bildik markalar var, çok farklı beklentilerle gitmenizi önermem. Yalnız bir tane Focus modeli vardı, görmeniz lazım, efsane bir şey. Bende fotoğrafı yok, çekmedim. Ama illa koyarlar buraya. Mat siyah üzerine rengarenk şeritler.. Kadro müthişti. Fiyatı da tabii. 9500 euro.

Aksesuar ve yedek parça almak için gidecek olanlar hayal kırıklığına uğrar. Numunelik birkaç aksesuar getirilmiş, onlar da satılık mı değil mi anlayamadım. Mesela ben bagaj üstü çanta bakacaktım ama hiç çanta yoktu. Kimse getirmemiş. Satmayı bırak, sergileme gereği bile duymamışlar yani. Hiç yoktu. Suluk, suluk kafesi, çanta, pompa, ayaklık, bagaj, heybe... Bu tür şeyler almaya gidecekseniz hiç gitmeyin, çünkü yok.

Yani anlayacağınız, öyle dolu dolu, canlı, renkli bir fuar alanıyla karşılaşmadım. Çok ölü bir ortam vardı. Ürün çeşitliliği de çok az, dediğim gibi. Yine de hiçbir şey olmasa bile sırf o bahsettiğim Focus'u görmek için bile olsa gitmenizi öneririm :) Giriş bildiğiniz üzere 5 TL, öğrencilere ücretsiz.

Bisiklet, aksesuar jant vs alma hayali kuranlar için hayal kırıklığı olacak fuar. Bugün fuardaydım, herşey bakmalık. Birkaç reyon dışında satış yok. Forma satan bir firma var ama onlarda 150 liraya defolu ihraç fazlaları satıyorlar. Bisikletiyle gitmeyi düşünen varsa güvenli bir park alanı yapılmadığını söylemeliyim. Özellikle hafta sonu kalabalığında bırakılmaz hayatta.
Güzel bisikletler, güzel teknolojiler görmek için giderseniz mutlu ayrılırsınız :harika:
Bir kaç foto:
IMG_20180329_165401.jpg

Gürkan Genç'in bisikleti:
IMG_20180329_163156.jpg
IMG_20180329_164813.jpg

@eerdemirci02

Bahsettiğiniz bisiklet şu sanırım,
bianchi.com.tr/sehir-bisikletleri-2016/28-bianchi-touring-727-erkek-sehir-27-v-hd/

Tamamı Altus setli, başlangıç ve orta düzeye hitap eden, fiyatı uygun bir bisiklete benziyor. Altus seti, halen dağ bisikletimde kullanıyorum. Pek performans beklentiniz olmadıkça gayet de iyi bir settir. Bu seviyedeki maşa ve disk frenler de idare eder düzeyde olacaktır.

Ben yine de çok acele etmeyin, fuardan sonra da alabilirsiniz diyorum...

• Beğen
Tepkiler: eerdemirci02
@BerkEvren Bizim bildiğimiz Berk Evren detaylara iner.Detay yoksa;dikkate değer pek bir şey yoktur diyebiliriz.:eek:
Teknolojik yenilik,lansman tarzı bir şeyler var mıydı?

@hamlet2006
Telefondan bu kadar:) Yarın detaylı bir mesaj atarım bilg. başından. (instagram hesabımda baya gönderi ve story var bu arada fuarla ilgili - (link))

SPD ayakkabı bakmak istiyordum ama, hiç boşa gitmeyim o zaman..

@Murat B.
4b263ff2144443da43f7ecdfe7eeaaa8.jpg

@OnurYollarda
Sidi ve shimano vardı ayakkabı. Ama deneme şansı yoktu. Bakıyorsunuz sadece :acpsnr:

@Murat B.
Tam montajlanmamıştı cervelo'lar zaten. Belki ilk gün diye yetişmedi bilmiyorum...

@BerkEvren

Deneyip ayak numaramı bulmak istiyordum aslında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@BerkEvren Focus'a focuslanmışsın.:islik:
Wilier markası var mıydı?Ben de Wilier'e taktım.

@BerkEvren

Nedeni ne olursa olsun, yarım yamalak toplanmış, çirkin gözüken bisikletler binlerce kişinin geleceği fuarda sergilenmez. Vakit azsa, yetişmiyorsa 10 bisiklet değil 6-7 bisiklet sergilenir, ortaya bu görüntü çıkmaz.

Zinciri güzel gözüken bir vitese almak, vites kollarını düzgün monte edip gidon bandı sarmak fazla zaman alacak işler değiller. Vites kablosunun kısaltıması da baştan doğru yapılsaydı işleri en fazla 5 dakika uzamış olacaktı. Şimdi iç kablonun sökülüp dış kablonun kısaltılması ve iç kablonun tekrar kadro içinden geçirilmesi gerekiyor.

Geri