Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Kimin, nereye ne yazacağına karar vermeye çalışan hadsizler, madem çok rahatsızsınız cevap vermeyin kardeşim. İcazet mi alacağız mesaj atmak için? Boş boş eleştirmekmiş lafa bak.

Scudo
yav gene klasik forum.
karar vermekmiş. güzelce ve kibarca yazmışım oraya.
yüzüne hadsiz diyemeyeceğin birine buradan yazmak malesef günümüz ergenlerinde görülen bir özellik.
seni ve senin gibileri, yüzyüze, konuşma ve tartışmaya davet etmek isterim. fuarda olacağım, buyrun beklerim.
yoksa vaktiniz, salı/perşembe akşamları velodroma beklerim.
Ayrıca forum adminlerinden ricam, bu tarz hakaret edenlerle ilgilenmebilirlerse sevinirim.

@mithgor kusura bakma ben nedense kirletmek ile ilgili bir şey okudum diye yazmıştım ama öyle olmadığı gördüm.Fakat
genede eleştiride bulunmak tan yanayım.Arkadaşın biri de TL değer kaybetmiyor döviz artıyor diyor ! Yani TL dolar karşısında değer kaybetmiyor mu şimdi diye
sormak lazım.Neyse senden tekrar özür dilerim.Fuarda iyi eğlenceler dilerim.

@mithgor
Hadsiz hakaret değil; sınırını, ucunu bilmemek demektir. Burada ergence bir davranışta bulunan siz oluyorsunuz. İnsanların yazdığı mesajlara ''boş boş'' diyemezsiniz. 30 yaşına gelince ergenlikten çıkılmıyor ne yazık ki.

@mühendis

Neden yanıt vermek için yazıyorum bilemedim, istemsizce klavye tuşlarına dokunasım geldi...:)

Hocam, alıntıda bahsettiğiniz kişi ironi yapıyor olmasın...:)

Şuan forumda olan varsa acil ulaşabilirsiniz ilk defa bisiklet alıcam da yardıma ihtiyacım var veya arkadası burada olan varsa ulaşsın lütfen

@eerdemirci02

Hayırdır hocam? Nasıl bir aceledir bu...

@Punctum 1 aydır bu fuarı bekliyorum izin günüm alacagım bisiklet ten de hicbir fikrim yok ondan biraz heyecanım

@eerdemirci02 İlk önerim aceleyle bisiklet almamanız...

ikinci önerim; bu forumdan, ilgilendiğiniz bisikletlerin resmi sayfalarından ve diğer ulaşabildiğiniz kaynaklardan bisikletlerin kullanım alanları, teknik özellikleri, fiyatları, aksesuarları ve benzeri konularda bilgi dağarcığınızı arttırmanız. Aksi halde ezbere veya satıcının sizi yönlendirmesiyle bir bisiklete sahip olursunuz ki, zaten kolayca hevesin geçtiği bu spora keyfini alamadan veda edersiniz...

Bence şu görünümünüzle fuar sizin için bir alışveriş değil, bilgi edinme ortamı olmalı...bisikleti satın almak en kolayı...

Selamlar...

@Punctum Bende bilgi alabileceğim birini arıyorum zaten . Bir cok program var burada testler le kendime uygun bir bisiklet secmek istiyorum

@eerdemirci02 O halde fuar sizin için büyük şans...

Demek istediğim, fuara gitmeden önce temel bilgilere sahip olup altyapınızı oluşturmanız. Mutlaka fuardan bisiklet almalıyım ön koşuluyla giderseniz yanılabileceğinizi hatırlatmak istedim. Bu yüzden acele etmeden, kendinize uygun seçenekleri bulmaya ve bunlar hakkında daha derinlemesine bilgi edinmeye çalışın.

Bu fuar da satış ta oluyor mu acaba?:confused:

@el_Aksa_1903 Genel fuar mantığıyla değerlendirirsem, doğrudan satış olmasa dahi ön sipariş verilebileceğini sanıyorum...

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
bu aralar trek çok moda :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Satış var lakin gecmiş senelerin gerisi bayiler de

Fuar boş geçen yıl gibi değil gelmeyin benden söylemesi çok küçük

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri