Scudo Sports

Ümraniye

tam ben dicek tim sen yazmıssın erkan abi yaklaşık 4 kişi felan çıkıyorlar beraber çıkarsanız daha verimli olur.

@murat baydemir

• Beğen
Tepkiler: Y. Toygar
Scudo
Arkadaşlar madem Ümraniyede olan kişiler çeşitli turlara katılıp gezmek istiyor bir rota belirleyelim ona göre turlara çıkalım önerileriniz nelerdir kimler ne kadar uzun yola dayanır kişilerin performansı nasıl nerelere kadar günlük geziyorsunuz haftanın hangi günleri boşsunuz ?
Bunları yazarsanız en azından bu başlık altında yazan kişilerce düzenli turlar düzenliyebiliriz.

@Y. Toygar

Tamam ilginiz için teşekkürler Ümrniyenin neresindesiniz kişi sayısı artdıkca daha güzel turlar düzenlenebilir sanırım şimdiye kadar bu başlık altında tam anlamı ile bir tur düzenlenmedi inş. düzenleriz.

@restart

C.tesi - Pazar her türlü organizasyona açığım.

En uzun gittiğim mesafe Ümraniye'den Kadıköy sahil yolu üzerinden kartal'a doğruydu tek başına. Yaklaşık gidiş geliş 50 km.

@edo

İlgi için teşekkürler o zaman bu hafta sonu bir kaç kişi daha bulursak bir tur düzenliyelim mi veya bu konu başlığı altında daha çok kişi tespit etmek için bekliyelim mi ?

@restart

Bir an önce turlara başlasak iyi olur, 1 ay sonra YAYLALAR YAYLALAR

@edo

Bu gün libadiye soyak tarafından aşağıya doğru kron ve salcano'lu iki kişi gördüm kronlu olan senmiydin acaba "18 Kasım Çarşamba"

Edo selam kusura bakma bisiklette arka vites aktarıcı bozulduğundan kullanamıyorum arka vites aktarıcıyı yenilersem mutlaka tur düzenleyelim.

Karda bisiklete binmenin dayanılmaz eğlencesine kimler gelecek?

• Beğen
Tepkiler: sadana
Kar ve karda bisiklet süreleri görmek çok isterdim..Yoğun istek var..
Kazasız geziler..Adana'dan sevgiler....

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
tolga dostum sıkı dur 10 ocak kartepe karın en zorunu görmeye gidiyoruz
maşukiyeden çıkacağız 18 km rampa yalnız bu yol devamlı grayder tarafından kardan temizleniyor zirve sibirya soğuğu çok çetin olacak çok

@sadana

Gördüğün gibi insanın Kudu gibi pedalşör dostları oldukça biz bu karı taa mayısa kadar göreceğiz inşallah..:rolleyes:

Muratcım acayip zevkli oluyor karda bisiklet sürmek. :eek:

Kudret abi 10 ocak için nöbet listemi bilmiyorum, müsait olabilirsem gelirim elbet..;)

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
giyim açısından soğuk için hazırlanabilirsem kar,yağmur ve her hava koşullarında sizlere katılmayı çok isterim

Geri