Scudo Sports

Ümraniye

@derya derin

pek bi enerjik gördüm seni derya...

Scudo
" pek bi enerjik gördüm seni derya..."

-öyleyimdir Caner pek bi enerjikimdir :p Hele dondurma, çikolata gibi adranelin veren yiyecekleri yiyince tutmayın beni... Şimdi seni yarışa davet ederdim ama çok hamım. Önce açılmam lazım. Sonra yarışır mıyız bir gün? ne dersin?

@derya derin

derya düşünüyorsan criticall mass ı 0544 885 46 67 ara beni 20 dk ye yola çıkacağım. beraber gideriz..

bi kere konu yanlış yere açılmış . caner abi bunu gezi tur organizasyonlar başlığı altında açsan daha iyi olurdu. hemde katılım sayısı artardı :) . ben söz vermiyim ama gelmeye çalışacam

@derya derin

her şeyin hayirlisi yarişmak bana göre değil sen hele bir açılda gerisi kolay :D inşallah bu enerjin hiç bitmez :in: benim gibi yaşlı başlı adamı buldun gözüne kestirdin hemen yarışalım diyosun demi çakalllllll :D:in:

@Orhan Temiz

doğru diyorsun orhanım nasıl yapicaz o işi nasıl taşiriz konuyu oraya acep? gelmeye çalişicam ne demek olm gebertirim seni gelmezsen:Skull-175 :boese157: :in: :D

@Caner AYDIN

abi malesef senin yapabileceğin birşey kalmadı. ancak moderatörler veya adminler taşıyabilir. onlara özelden ulaşmak lazım ama benim mesaj sayım 27 henüz o yüzden elimden bişey gelmiyor :) . abi sen ulaşmaya çalış ben critical mass a gidiyorum şimdi

Arkadaşlar,

3 Temmuz Saat 21:00'da Ümraniye Finansbank Önünden hareket ediyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz.

Gelmeyi düşünen olursa evden çıkana kadar msn açık olacak.

msn:yesevi_34@hotmail.com

Selamlar ümraniye sayılır mı bilmiyorum ama libadiye'deyim ben de, pedala bastım mı 10 dakkaya ümraniyedeyim ama :)

Konunun üstündeki Konu Araçları>>Konuya Abone Ol menüsünden konuyu takibe alırsanız yazılan mesajları mailinize alabilirsiniz.

Ya da msn:yesevi_34@hotmail.com eklerseniz msn'den de haber verebilirim.

Edo benim bisiklet bitti sonunda tura katılırmı bisiklet bilmem ama ön aktarıcı olmaksızın katılabilirim :D orta aktarıcıyıda yakın zamanda temin edicem inş. o zaman çok daha iyi olacak kısa turlar düzenlersek bu şekilde gelebilirim hafif tempoda...

@derya derin

uzun bir aradan sonra artık ben de bir bisikletliyim. çakmakta oturuyorum. bundan sonra sizlerle birlikte dolaşmak istiyorum. görüşmek üzere

laf var icraat yok gencler sizleri yollarda görmek isteriz.....

@yavuz karyolu

Genellikle hafta sonları bostancı sahil yapıyorlar onlara katılmaya çalışıyorum. Ama mesai bitimi akşam üzeri haftada iki üç dört gün kendim tek takılıyorum. Tur zamanlarını bildiririm.

Arkadaşlar bende tavukçu yolu Adliyede oturuyorum.
Perşembe akşama Avşar kafe turuna katılıp pendik veya kaynarcaya kadar gidiyorum.
Hafta içi diğer günlerdede takılabileceğim arkadaşlar buldukça çıkıyorum.Tavukçu yolundan sahile inerken yanımda birisi olursa hem iniş hep bostancı çıkışı dahada keyifli olur.Pedallamak isteyen yazsın görüşürüz

arda selam nasılsın kardeş? akşam paşabahçe tarafına kayacağız katılmak istersen beni ara 19:30 da nato yolu itfaiye de buluşacağız... 535 982 78 94

@Caner AYDIN

Hocam 18:30 da şirketten çıktığım için 19:45 gibi ewde oluyorum.Pek o saate yetişme şansım yok.Numaranı kaydettim bugün olmadı ama başka bir gün mutlaka bir araya gelmek isterim.

Görüşmek pedallamak dileği ile...

Geri