Abilerim ablalarım hepinize merhaba bir süredir sitede sessiz sakin geziyordum ve paylaştığız biligileri inceliyordum elimde bisikletim seviye olarak düşük bir bisiklet olduğundan açıkcası biraz çekindim forumlara katılmaya tabiki aşalıyacak haliniz yok ama genel olarak sitenin kalitesini düşürmemek amaclı biraz saklandım yani ama artık bilgi emici değil azda olsa bildiklerimi paylaşmak için bi tanışalım dedim.
Adım Ünal Ümraniye de oturuyorum lise 1 öğrencisiyim bisikletleri çok severim ayrıyetten otomobiller ve rap müzikle ilgilenirim elimdeki bisiklet orbis marka ve ilk bisikletim olduğu ve aramızda onca acı tatlı duygusal günler geçtiği için yeni bir bisiklet yerine elimdekini azar azar toplaya toplaya yaşıyorum. ve bu arada okula genellikle bisikletimle giderim yürümeyi hiç sevmem şimdilik kendim hakkında aklıma gelenler bunlar hepinize iyi günler dilerim
Hoşgeldin Ünal, umarım öğrendiklerin bilinçli bir bisiklet binicisi olmanda sana yardımcı olur, ayrıca bisiklet sporu sevilerek yapılan bir spor, sen zati sevgini belirtmişsin, zamanla çok iyi bisikletlere sahip olursun inşallah, eldiven, kask gibi güvenlik önlemlerini ihmal etme, iyi eğlenceler.