Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ümraniye

efes-2005

Üye
Tepki
5
selam arkadaşlar ben istanbul/ümraniye de oturuyorum
yaşım : 16 Kullandığım bisiklet SALCANO - EFES zaten sitede resimleride mevcut;)

Ümraniye veya çengelköy çevresind eoturan varsa tanışalım gezelim istanbul'un altını üstüne getirelim ne dersiniz????

Scudo
@efes-2005

Alemsin ya kimse anasının karnında birşeyler öğrenmiyor keşke senin yaşlarında iken başlasaymışım mtb işine

ve şuan çok daha farklı olurdu..

Aramıza hoşgeldin :)

Hoşgeldin aramıza...Negüzel nickin var senin çok güzel şeyler hatırlattı bana :):):):)

Abilerim ablalarım hepinize merhaba bir süredir sitede sessiz sakin geziyordum ve paylaştığız biligileri inceliyordum elimde bisikletim seviye olarak düşük bir bisiklet olduğundan açıkcası biraz çekindim forumlara katılmaya tabiki aşalıyacak haliniz yok ama genel olarak sitenin kalitesini düşürmemek amaclı biraz saklandım yani ama artık bilgi emici değil azda olsa bildiklerimi paylaşmak için bi tanışalım dedim.
Adım Ünal Ümraniye de oturuyorum lise 1 öğrencisiyim bisikletleri çok severim ayrıyetten otomobiller ve rap müzikle ilgilenirim elimdeki bisiklet orbis marka ve ilk bisikletim olduğu ve aramızda onca acı tatlı duygusal günler geçtiği için yeni bir bisiklet yerine elimdekini azar azar toplaya toplaya yaşıyorum. ve bu arada okula genellikle bisikletimle giderim yürümeyi hiç sevmem şimdilik kendim hakkında aklıma gelenler bunlar :p hepinize iyi günler dilerim

Hoşgeldin Ünal, umarım öğrendiklerin bilinçli bir bisiklet binicisi olmanda sana yardımcı olur, ayrıca bisiklet sporu sevilerek yapılan bir spor, sen zati sevgini belirtmişsin, zamanla çok iyi bisikletlere sahip olursun inşallah, eldiven, kask gibi güvenlik önlemlerini ihmal etme, iyi eğlenceler. ;)

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben ümraniye atakent deyim siz?

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım

bisikletim peugeot 18 vites dağ bisikleti herkeze iyi forumlar

selamlar engin . aramıza hoşgeldin ..
bu sayfaya acaba kimler yazdı:rolleyes: diye takip etmeye başladıysan virüsü kaptın dektir :D :p ..

İyi forumlar aileye hoşgeldin tekrar

Geri