Scudo Sports

Ümraniye

Arkadaşlar bende Bulgurlu caddesinde MADO var, orayı işletiyorum. Haftaiçi haftasonu gündüzleri her zaman (önceden kararlaştırmak kaydıyla) nereye olursa bisiklet sürmeye müsaitim. Özellikle sahilden formula pistine kadar gitmeyi düşünüyorum, katılan olursa birlikte gazlarız. :D :D

Geceleri de tekkeyi (yani MADO yu) bekliyoruz, akşam 18.00 dan 24.00 a kadar hep işbaşındayım. Sohbet için tanışmak için herzaman beklerim.

Scudo
Arkadaşlar hepinize başarılar. Ben bu işi lisanslı yapmaya çalışıyorum eskiden yarışlara katılırdım şimdi yine masterlerde katılmak için lisans çıkardım .Bu sporu seviyorum.Ümraniye Y.Dudulluda oturuyorum.Her c.tesi Pazar Caddebostancıdan 09.00 da çıkan gruba takılıyorum.Arkadaşların hepsi çok iyi.Tempoları müthiş.Sizede başarılar, aslında zamanım olsa zaman zaman değik gruplara takılmak isterim Hafta sonları Şile gidiş dönüş yapabiliriz. yazın.İSTERSENİZ.

Arkadaslar hafta sonu caddebostan gurubu saat 9.00 da Erenkoy otobus duragından vaktınde hareket sabıhaya gıtmektedır.
Gelmek ısteyen arkadaslar hız ve tempo ıcın endıselenmesın gozunuzun yemedıgı yerden donmekte serbestsınız.
Bununla kımse dalga gecmez cunku bır sonrakı hafta ınanın daha ılerı gıtmek ıcın daha bıheveslı olarak gelıceksınız.
Grup yolcu agırlıklıdır ama mtb falan fılan dıye ayrım yapılmamaktadır.Takılın gelısın

Yalnız tekbır rıcam bu sızın ve bızım saglıgımız guvenlıgımız ıcın sarttır.
Forum da bısıklet puflerı kısmında Makara ve yol konsantrasyonu bolumunu okuduktan sonra beklıyoruz.

Ben bisikleti yeni aldım. MTB. Benim düdşüncem Ümraniye carrefour dan hekimbaşı, hisar, sonra küçüksudan yukarı tekrar ümraniye. daha plan aşamasında belki bu haftasonu bir arkadaşla beraber bu parkuru deneyeceğm. muhtemelen sabah 5-6 gibi boş ve havanın serin saatlerinde.

Bende Ümraniye Sondurak'tayım.
Buluşmak ve turlamak için haftasonları katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mzkaraaslan
Merhabalar Aytaç ben çocuklukdan beri binerim bisiklete ama istanbul da yaşıyor olmak iş yaşamına başlamak derken sadece haftasonları 1 saate kadar düştü bisiklete binmek e arkadaşda bulamıyorum kendime bulsamda hemen pestilleri çıkıyor :) ben maltepedeyim arkadaşlar umarım forumda güzel vakit geçiririz ve bol gezinti yaparız hep birlikte
Tekrar tekrar herkese merhaba...

arkadaslar herkeze merahaba bende umraniyede oturuyodum namık kemal mahallesinde ordan biraz daha ileri bulgurluya tasındım ve yaklasık 15 senedir babamla birlikte bisiklet tamiri yapıyoruz okulum gecen sene bitti namık kemal lisesinden mezunum şimdi kendimi bisiklet tamirine adamus bulunmaktayımm...tanısmak umraniyeli arkadaslarla turlar yapmak isterimmm hatta organizler olusturmak isterimm yerim bulugurlu cagrı market karsısında...

ohh ohh sevindim siz baya ayrılmaz ikili olmusunuz:) marka bisan olarak belirtmişin tam olarak bi tanıtsana valla bu zamana kadar o kadar cok bisiklet gordumku anlatamam:D

@Oh Yea Mehmet

fazla da yedirmicen, şımartmıycan. azıyo sonra, daha fazlasını istiyo:) . korna, lastik derken esir alıyo adamı...

:Skull-175
merabalar efeem,
Dağda, kırda, bayırlarda, pedal çevirip çılgınlar gibi coşmak isteyen arkadaşlar bu başlık bunun için var

Not: küçük bir sorun var, ben istanbulda yeni olduğum için bilmiyorum.:) Nerde bisiklete binilecek güzel patikalar var? bunları bilen ve mümkünse anadolu yakasında oturan birileri varmı aranızda?

görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: trek 4300 umut
başta istanbul a hşgeldin,
kartal samandırada aydos parkı var bayağı büyük ve tam anlamıyla sana hitap edecek biryer,
forumda gezi bölümlerinde her türlü bilgiler var.hem fotoğraflarada bakınca heycanlanırsın.....

otobandan gidince kartal gişilerinden çıkıp gişelerden sonra samandıra sapağı var orayı geç,ileride sana aydos diye verecek köprünün üzerine çıkınca hemen sol tarafta girşi göreceksin

e-5 den gidersen kartal köprüsünden yukarı devam yine aydos diye veriyor...
hem göl felanda var değişik olur

tavsiye ederim

slmlar

• Beğen
Tepkiler: trek 4300 umut
çok sağol verdiğin bilgiler için, sanırım aydos denen yeri biliyorum, uğur mumcu da arkadaşlar var da oralarda biyerdi sanırım ama ben orda bisiklete binildiğini bilmiyordum. bi gidip bakayım, sonra da bi organizasyon planı oluştururuz sanırım ;)
görüşmek üzere..

bende santralde oturuyorum ama bmxciyim konuşmak isterim

Geri