Scudo Sports

Ümraniye

valla bir aydır binemiyorum canım bisikletime 142 km şaka gibi geliyort bana
şu an anca 50 km. Anadolu kavağı çeker benim bacaklar

Scudo
Yakınlarda bizim ekip Çamlıca ümraniye çavuşbaşı riva dönüşte beykozdan beylerbeyi çamlıca yaptık, bayağı iyi performans turu oldu.

Ümraniye'den Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları'na katılacak var mı? Bu arada özgür abi'ye (kaskay) katılıyorum 140 km şaka gibi :D

hadi buluşup anadolu kavağı yapalım

ah ya keşke bu yazıyı c.tesi günü ya da bu sabah görseydim :(
Bende cumartesi günü tek başıma çavuşbaşı turu yaptım köpek kovaladı :eek: Dizlerim titredi yav korkudan :D Hava da çok güzeldi valla ama kısmet değilmiş artık bir daha ki haftalara inş.

Neymiş forumu sürekli takip etmek lazımmış :D

İyi forumlar

@edo

Şile Yolu üzerindeki Çekmeköy sapağına yakın oturuyorum, bisikletle ilgili
birkaç problem var, işim çıkmazsa onları halledip katılmayı düşünüyorum.
Yarışa girmesemde parkuru,oraları görmek istiyorum.

Not: 140 km şaka değil, 5 saatte alınacaksa iyi kondisyon şart
Bir de yol bisikleti fena olmaz tabi :D

Ümraniye istiklal mahallesindeyim. Antreman olarak genelde k.çamlıca-beykoz-polonezköye gidiorm. K.çamlıcada 2kmlik parkurum var oraya gittiğimde interval türü antreman yapıorum, diğer gittiğim yerler ise dayanıklılık üzerine uzun yol...

Bende dudulludayım kış oldu fazla bi yere çıkamıyorum. Havalar düzelsin caddebostan gezleri yaparız

Arkadaşlar bu havlarda bisikletine binen varmı haftasonu bir program yapsak Ümraniye-Beykoz Kavak gibi

Abi önümüzdeki h.sonu finaller var, sonraki hafta havanın durumuna göre olabilir ;)

ümraniye atakent..

ama tayfaya katılamıcam :S
yaş 17 (daha 17 17 17 17ymiş)
:D
kköy civarı qüzeL oluo moda faLan aşaya doru yüksek merdivenler var =)
orda calısma lar olcak :)

@mzkaraaslan

alıntı ya basıkcaKtım..tşk oldu bak:)
Dedim qibi atakent L.3 sabahcı

Merhaba,

Bulgurlu'dayım. Genelde oğlumla birlikte dolanırız (Yaşı 12). Kış geldiği için bisikletlerle birlikte yatma moduna geçtik ama Extreme'nin mesajını okuyunca Küçük Çamlıca'da neden kısa gezilerle kondisyon tutmayı denemediğimi düşündüm.

Galiba hava nasıl olursa olsun, bu hafta sonundan itibaren Küçük Çamlıca korusu ve çevresinde turlamaya başlayacağım.

Herkese keyifli pedallar.

arkadasım umranıye de turkıye sampıyonu yıldız 1.sı hamza kansız ve turkıye 6. ahmet yanı ben oturuyorum ara konusalım 05359505233

Bende çekemköyde oturuyorum bir program yaptığınız da söyler seniz size katılabilirim.Nereye gittiğiniz farketmez.Müsayit olduğum zaman gelirim.

Geri