Scudo Sports

Ümraniye

@endurocu

Ben de paslanmamak için dün içerenköyden rumeli fenerine gittim geldim :). Arkadaşlar Riva'ya iki farklı yoldan gidiliyorsan gidişi bir yoldan dönüşü diğer yoldan yaparız. Farklı yollardan gidip gelince daha keyifli oluyor...

Scudo
kavacık-acarkent üzerinden gideriz,dönüşü dereseki-akbaba-ortaçeşme üzeriden yaparız,
ben bu şekilde yapıyorum,sizede uyarsa problem yok.

13 Ekim Pazar sabahı RİVA

Arkadaşlar Ramazan sona erdi artık uzun sürüşlere engel kalmadı. Bu pazar rotamız şöyle.

8.00 Ümraniye carrefour girişinde buluşma, takiben hekimbaşı, küçüksu, paşabahçe, beykoz, riva DÖNÜŞ riva, mahmutşevketpaşa, zerzavat, acarlar dan polonez yönüne, çavuşbaşından hekimbaşı Ümraniye,

Şimdiden heyecan duyuyorum,

Kask eldiven yağmurluk muhabbet eksik olmasın

Dostum bize katılıyormusun? İkamet ettiğiniz yer neresi? Çamlıcaya yakınlardamısın? Şileye kadar gittiğine göre bayağı iyisindir.

Güzel dostluklara, güzel keyifli sürüşlere

:mad: 14 Ekim Pazar sabahı RİVA (Yanlışlıkla 13 Ekim yazmışım):mad:

Arkadaşlar Ramazan sona erdi artık uzun sürüşlere engel kalmadı. Bu pazar rotamız şöyle.

8.00 Ümraniye carrefour girişinde buluşma, takiben hekimbaşı, küçüksu, paşabahçe, beykoz, riva DÖNÜŞ riva, mahmutşevketpaşa, zerzavat, acarlar dan polonez yönüne, çavuşbaşından hekimbaşı Ümraniye,

Şimdiden heyecan duyuyorum,

Kask eldiven yağmurluk muhabbet eksik olmasın

Malesef ben bu pazar katılamayacağım:(, bayram dolayısıyla memleketteyim. Size iyi geziler...

slm grup resimdeki şaha kalkan benim yrn yine hep beraber şahlanalım özlemişim bu parkuru yrn ı sabırsızlıkla bekliyorum inş katılım çok olur kendine güvenen dostlar sizleri bekliyoruz

bol pedallı ve sporlu günler by

@senzapiombo

Yarın senin için rotayı Paşabahçeden çizdik, DİKKATİNE

Katılmazsan bir tepsi taze baklava cezan var haberin olsun

Ben sabah gelmeye niyetliydim ama bugün yağan yağmurlardan sonra vazgeçtim inş. şiddetli bir yağışa yakalanmazsınız

@endurocu

Selam.
Bende katılıyorum. Sultanbeyli de ikamet ediyorum. Çok ta iyi diyemem kendime. Sizlerle tanışmak istiyorum. Bakalım bu gün belli olacak performansım. Bir aksilik olmaz ise orada olacağım inş. Bol pedallar.

Bu arada o küçük antremanımla ilgili anımı burada anlattım.

bugün sahil yolundaydım ümraniyeden gittim ve bisikletçileri teker teker gezdim ama tek başına bisiklet beni yordu yaşlanıyormuyum neyimamaa yinede herşey güzeldi yine gitcem haftaya anadolu yakasındaki arkadaşalrı bekliyorum

yaw okul açıldı unuttum foruma girmeyi,,,keşke e-posta filan bıraksaydım ulaşabilseydiniz,, neyse şimdi yazayım,,,ayarladığınız zaman haberdar edersiniz..en azından emaillere sürekli bakıyorum

burak_szr@hotmail.com

@bikeboy

mrb arkadaşım bnde ümraniyeden birkan her akşam olmasada pazar günleri olabilir tur olayı aktif forumlar

bnde ümraniye çarşıda çalışıyorum inkılapda oturuyorum takıldığım belli biyer yok kafam nereye eserse oraya giderim msn varsa tanışalım tura çıkarıs...

Merhaba,

Ben de Elmalıkent de oturuyorum, c.tesi pazar günleri sabah 07:40 gibi çıkıp Sabiha gökçen yapıp geri dönüyorum. Bostancı gurubu müdavimlerindenim, pedalına güvene arkadaşlar buyursun herkese yerimiz var.

Not: Tur gidiş dönüş Bostancı için 120km benim gidiş dönüşüm 142km tutuyor. Öğlen 13:00 gibi evde oluyorum.

Erdoğan

ben de o taraflara takılıom tek basına hıç çekılmıor
ama bir kişi olursa takım çevire çevire gidilir

Geri