Scudo Sports

Ümraniye

hocam ben de çekmekeöy civarında oturuyorum(madenler) ancak benim dandirik çin malı bisiklet dudulluya kadar getirir beni
en kısa zamanda uygun bir kron almak istiyorum
size iyi pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: Kutay Özdemir
Scudo
edo hafta sonu hatta cumartsi sabah 07 de çengelköy beykoz patlatalım diyorum istersen arabayla alırım seni evden çengelköye kadar arabayla ineriz.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Ben Bulgurlu Caddesinde Mado Cafe nin sahibiyim. Ümraniye Carrefour önünden çavuşbaşı ormanlık alanlara atıyoruz kendimizi. Ordan polonez M.Şevketpaşa eski yollardan Riva ve dönüşü veya daha kısa parkurlar yapabiliriz.

Ben haftaiçi ve haftasonu hergün sabahtan akşam 18.00 e kadar müsaitim.

Haftanın 7 günü gündüzleri İst. anadolu yakasında nereye olsa program yapabiliriz. Ben Çamlıca, Ümraniye tarafında oturuyorum.

1 - Ümraniye Carrefour, Çavuşbaşı, Polonezköy, Mahmutşevketpaşa, Riva

2 - Beylerbeyi, Beykoz, Poyrazköy veya Riva

3 - Kadıköy, Bostancı, Pendik

4 - Kadıköy, Bostancı, Pendik, Tuzla

5 - Ümraniye, Çavuşbaşı, Polonezköy, İshaklı

Ve önereceğiniz diğer rotalara geziler yapabiliriz. İki kişi bile olsak farketmez.
İrtibat için 0532 564 18 89 Mado Çamlıca Bulgurlu Caddesi 107/B

02 Eylül pazar sabahı 08.00 da ümraniye carrefour girişinde buluşma.

Rotamız; hekimbaşi, çavuşbaşı polonez tarafından çıkışından polonez yönüne değil, sola kavacık tarafına dönüyoruz, kavacık çıkışına ulaşmadan sağa eski riva yoluna giriyoruz, çok sakin ve ormanlık yollardan M Şevketpaşa köyüne kadar gidip, dönüşüde aynı rotadan tamamlıyoruz.

Biraz efor ve gezi karışık rotamızda bol orman havası ve sakin yolların keyfini çıkarmak dileğiyle.

Katılımcıları bekliyoruz. Yağmurluk, kask, eldiven, su, elzemdir.

@endurocu

4. İstanbul Balik Festİvalİ'ne katılmayı düşünür müsünüz?

Ben yarın Ümraniye'den Üsküdar'a inip gitmeyi planlıyorum. Düşünürseniz özel mesajdan görüşelim ;)

arkadaşlar cok güzel bir rota secmişiniz cok zevkli bir gezi olacak zizlere burda söyleyeyim ben gelemesemde

Paylaşım için çok teşekkürler. Keşke daha fazla resim olsaydı. :(

paylaşım için tşkler yokuşun boş hali iştahımı kabarttı doğrusu

Merhaba arkadaşlar, hoş değerlendirmeleriniz için teşekkürler.

Yolların bomboş olması elbette çok güzel, yokuşlar inanılmaz güzel ve peşpeşe, ayrıca doğa çok etkileyici. Pazar günü olmasına rağmen yollar çok sakin, çünkü alternatifleri var ve daha kestirme, o yüzden bu yolları kimse kullanmıyor.

arkadaşlar bisikletle hareket yapan yokmu
ben kayseriden geldim ve hafta sonları boş kaldığımda benimle birlikte trial yapmak isteyen olursa bana ulaşsın

kayseriden istanbula geldim
benim gibi bisikletle hareket yapmak istiyen arkadaşlarla takılmak bildiklerimi öğretmek bilmediklerim öğrenmek için geldim

her akşam saat sekizde turlara ne dersiniz

Valla tam aradığım şey. Forumda hep böyle bişey aradım bulamadım. ben de yaz boyu her pazar sabahın köründe çıkıp akşama kadar bisiklet bindim ama böyle bir progrma yapan birilerini bulamamıştım. özellikle riva'ya gitmeyi isterim. en kısa zamanda bir program yapalım.

Selam Yavuz hocam. Riva çok güzel bir parkur, özellikle eski köy yollarından. Yalnız şu ramazanı bitirelim derim, çünkü davetler, misafirler derken denge bozuluyor, geç kalınca kriz oluyor. Şimdilik kısa turlarla idare edelim.

Tamam bana uyar. Ramazandan sonra ayarlayalım. Bu arada sen motorsiklet resmi koymuşsun bisikletle gideceğiz değil mi bi yanlışlık olmasın da :)

:D Yavuz çok komiksin, motorla mı gideceksin haa :D

Dün akşam iftardan sonra pedalsesinden bazı arkadaşlarla çamlıcadan bostancı yaptık fena da olmadı aslında, paslanmamak için.

ben beykoz paşabahçede oturuyorum,,riva yolu çok güzel,,hem yeteri kadar uzun,hem yeteri kadar sakin hemde rampası az..ben de paşabahçeden itibaren katılırım,,ramazan öncesi sonrası farketmez,,gelmek isteyen olursa 2 kişi olarak da çıkarız,,bisiklet arkadaşım okuluna gitti yalnız kaldım,,tek başına sarmıyo açıkçası,,görüşmek üzere

Ramazan sonrası biz 5 arkadaşız, belkide ilk defada hem çok yorucu olmaması ve açıkçası poyrazköy yönünden rivaya hiç gitmediğimden merakımdan o yolu kullanabiliriz ama bu sadece benim fikrim, bizim normal Riva rotamız hem çok yokuşlu hemde çok sakin bir parkur. İkisinden birine karar veririz.

Biz Ümraniye Carrefour girişinde buluşma, Hekimbaşı Çavuşbaşı Polonezköy yoluna ulaşınca ters istikametten Kavacığa ulaşmadan sağa eski Riva yolundaki Zerzavatçı köyü Mahmutşevketpaşa ve Riva gidip aynı rotadan dönüyoruz.

Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Geri