Scudo Sports

Ümraniye

arkadaşlar şu ölü toprağını atalım artık üstümüzden haydin yahu nerdesiniz heyyyyyyyy

Scudo
Ben de yakın sayılırım, Bosna Bulvarındayım ama yeni başladığım için kondisyonum çok kötü. Biraz toparlanınca katılırım size inşallah.

Az kaldı yollardayım, harıl harıl bisiklet ararken sağlık sorunlarımla boğuşmaya başladım, daha tam iyileşmeden bi bisiklet buldum şimdi o beni bekliyo :) yakında yollardayım :)

26sında malum lys var kuzen gircek ondan sonra serbestiz :) bekle bizi dağ tepe bayır :)

arkadaşlar ben çıtayı biraz daha yükseltip pazar sabah erken çıkıp poyraz yapalım diyorum. çengelköy natoyolu bosnabulvarı ümraniye dudullu fark etmez. bisiklete gönül veren herkes buluşup olayı gerçekleştirelim... en azından 4-5 toplanıp bi grup olur isek tadından yenmeyeceğine eminim...

@Kenan OZDEMIR

kenan ben bosnabulvarında oturuyorum ama işyeri natoyolu şenel caddesinde akşam iş çıkışı tur yapabiliriz hafta içleri

@R.HarunYeniçeri

ya baba bekliyoruz aramızda görmekten zewk duyariz ammaaa :)) tekirdağ çengelköy ne alaka :) annadımsa arab olayim değişiklik oldu ise bilgileri düzenlede kafa kariştirmasin :))

Bu hafta sonunu bir atlatayım, Haziran'ın kalan bölümlerinde ve Temmuz sonuna kadar hafta içi hafta sonu her türlü olaya katılım göstermek istiyorum. Şerifali'deyim.

Beykoz Hisar Poyraz Riva Kavak Polonez vb vb

@mtsemiz

her hafta 1 sorun cıkar baba bi yerden başlamak lazım bu pazar yapalım 1 şeyler artıkın :)

pazarları herkesı toplamak zor oluyor,
akşam antreman yapalım 20-30km lık parkur cızelım işten sonra spor amaçlı cıkabılırız.

Geri