Scudo Sports

Ümraniye

Şile Ekibi çok sağlam ve tek yavaş kalan benim eğer benim tempoda birilerini bulamazsam ekibi yavaşlatmamak için katılmayacğım.

• Beğen
Tepkiler: dogan58
Scudo
Arkadaşlar Merhabalar... Ümraniye Y.Dudulluda ikamet etmekteyim. Konumum itibari ile çekmeköy ormanları burdan 3Km. Anadolu yakasında araç trafiğinden uzak MTB patikaları arıyorum. Çekmeköy-Çavuşbası-Beykoz sınırlarındaki ormanların içerisinde: Yangın şeritlerinden, Kesim için açılan yollardan , ana alterlerden ve toprak patikaladan oluşan bir güzergahım var.Resimlerle gittiğiniz patikaları eklerseniz benim gibi Taze MTB ci arkadaşlarda istifade eder diye düşünüyorum.

----------Çekmeköy-Çavuşbası-Beykoz ------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@Kenan OZDEMIR

Kenan kardeşim sabah kaldığımda yağmur yağdığından dolayı gelemedim tura.İnşallah bu şile turuna katılabilirim.Sınavdan sonra moralim olursa.İnşallah şu lys sınavını hayırlısıyla geçerim..

ben beşiktaşta oturuyorum nasıl gidebilirim oraya :) yardımcı olursanız sevinirim

beşiktaştan kadıköy ordan otobanda kaptır çamlıca gişelerinden önceki çıkıştan aşağıin ordan yukarıyo doğru baya git :D hatta sen gel o yukarıya gitme işini beraber yaparız :)

Gelmek istediğinde üsküdar'a yada kadıköye geçebilir ve otobüsle dudullu merkeze gelebilirsin. Dudullu merkezden bu parkurlar 4km civarı. Benim evle dudullu merkez arası 1km geleceğin zaman haber vermen yeterli hafta sonları müsaitim. Gelebileceğin hatlar. Üsküdar'da:

1) 9ÜD dudullu merkezde
2) 11ÜS Çekmeköy sapağı (şile otobanı üzerinde)
3) 11SM falan var samandıra sarıgazi sultanbeyli bu hatlarda gene dudullu merkezde inebilirsin
Kadıköyden:
1)14A enkısa olan Dudullu merkezde
2) 14S dudullu merkezde
3) 19S dudullu merkezde
4) 14Şb-14Çk dudullu merkezde
bu hatlarlada buraya gelebilirsin.

Hayırlısı Kardeşim Şile turunda istersen bizim 2. Ekipte gelebilirsin orta tempolular bizle gidecek. Yüksek tempolularda Kudret Abilerle devam edecek.

kenan bey sizin dediğiniz çetinkaya mustafa vasıf iöo nun yanındaki çetinkayamı?

tamam ozaman bu gün oraya doğru bi gidiyim dedimde fazla uzak değilmiş 4,5 km bişeymiş :) mtb alıyorum yakın zamanda hep beraber dağ tepe bayır tırmanırız inş :)

Arkadaşlar, kısa bir süre önce bisiklete başladım. Bosna Bulvarı'nda oturuyorum. Bu civarda alıştırma yapmak için nereler uygundur? Bulunduğum yer hep yokuş olduğu için çok zorlanıyorum. Sanırım düz alanlar alıştırma için daha iyidir. Önerilerinizi bekliyorum.

Bekliyorum Batuhan kardeşim bizim ekibe daimi katılacak 3 kişi daha var onlarda olursa ekip baya büyüyecek. Buda daha çok antreman ve daha eğlenceli orman gezileri demek.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
selamlar eskiden güzel bir gurubumuz vardi ve gün aşırı tur yapiyorduk ama havalar filan derken bu sene koordine olamadik. her gün işe bisiklet ile gidiyorum güzergah olarak eğer mahallede turlama düşünüyor isen amenna ama bisiklete binip kondisyon yapacam der isen yokuşlar kaçınılmaz. 4-5 kişilik bir grup oluşturabiliriz.... Kudret abinin dediği gibi rampalar bizim için :)

• Beğen
Tepkiler: karatag
Geri