Scudo Sports

Ümraniye

Scudo
@yavuz karyolu

--------------------------------------------------------------------------------
ben ağaoğlu my city yanındayım. çok memnun olurum çağırırsanız m.soylerim@gmail.com teşekkürler.(ben özel mesaj atamıyorum henüz

@derya derin

çok süper ya güzel. Tamam derya hanım haber verirsiniz çıktığınız zaman. görüşmek üzere mailimi de verdim haberleşiriz.

Arkadaşlar 9:30 -10:00 civarında Tavukçu yolu Adliyeden dragos veya kartala gidip dönüşte avşar kafede arkadaşlarla buluşacağım.Katılmak isteyen olursa 0542 731 97 87 den ulaşsın.Arayan olmazsa adliyeye çıkmadan gideceğim.

Telefonunuzu bekliyorum pazar sabah turu olmuş olur :)
Hemde tanışmış oluruz.

Gözüşmek üzere

@arda taşan

Arda Bey,
Tur zamanlarımız çok ters oluyor yahu. Biz Cumartesi akşamı 3 arkadaş gittik Kartal'a. Döndüğümüzde 12 idi. Haliyle siz Kartal yolundayken biz uyuyorduk. Neyse kısmet... İnşallah bir dahaki sefer.

@derya derin
Derya hanım bu akşam isterseniz saat 20:00 gibi adliyeden haraketle kartal yapıp dönebiliriz.Dönüşte bizim standartımız avşar kafedede çaylarımızı içip 00:00 gibi evlere döneriz.

@arda taşan

Çok isterdim ama bisikletim o turdan sonra arıza çıkardı. Arka tekerlekteki göbekte oynama var. Çıkardığı sesler beni korkutuyor :( Bu akşam tura çıkmak isteyen bir arkadaşım var. Onu size yönlendirebilirim isterseniz.

Merhaba arkadaşlar ümraniye den kartal a rotanız ne şekilde üsküdar bisiklet grubu (übg) olarak mümkün olduğu zamanlarda; bazı gezilerinize katılmak istiyoruz kolay gelsin

Merhabalar;

Her perşembe akşamı Caddebostan Migros'un arkasındaki bisiklet yolunun başında buluşarak 20:30 hareketle orta-yüksek tempoda (30-35 km/s) Pendiğe veya Kaynarcaya kadar gidiyor, dönüşte Dragos'taki Avşar Kafe'de çaylarımızı içip sohbet ettikten sonra evlere dağılıyoruz.

Not:Tempoya ayak uyduramayan arkadaşlar kartaldan dönüp veya direkt Avşar kafeye geçip oturup çaylarını hüpürdetebilirler

Bu güzel tura katılmak isteyen herkesi bekleriz....
İyi pedallamalar

Ben saat 19:50 ila 20:00 arası Adliyeden haraket edip caddeBostana geçiyorum.Katılmak isteyenlerle adliyede buluşabiliriz....

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Eveeeeetttttt dostlar, yine bir Kartal turuyla sizlerleyiz. Bu akşam 20:00 - 20:15 arası buluşup Kartal Sahiline gidiyoruz.
Buluşma Yer: Ümraniye Belediyesi Önü
Buluşma Saati: 20.00 - 20.15
Katılımcılar:
1-İkram Aşkın
2-Derya Derin
3-Yavuz Karyolu
4- Tolga Aydoğan vee Arda Taşan'da bizlerle.

@arda taşan

Ümraniye'ye taşındım.. Bende fırsat buldukça sizlerinde turlarına katılmak isterim..

• Beğen
Tepkiler: krankmili
bende anadoluhisarındayım beykoz üsküdar yollarındayım hafta sonları

Geri