Scudo Sports

Ümraniye

kanka bu akşam yapiyorlar sanırım benim için sıkıntı yok ben uyarım :)

Scudo
tmm kanki akşam bakalım ama bu adamlara takılacak isek 8 i geçirmeyelim ki 9 da beşiktaşa yetişebilelim....

kankam yaa kaynana dan firça yedim bu akşam izin vermiyolar bana :( bu akşam ben yokum :( sabahdan binelimmi yarin gene 5 de?

Dun samet ıle kadıkoye kadar gıdıp geldık, orta tempo eglencelı bır tur yaptık,

Yarın sabah turlayalım mı? 5:30 da buluşup 7ye kadar pedallayabılırız yada yarın akşam???

sabah 05.30 bana uyar kanka acayip heves ettim sabah binmeye, 07:30 a kadar evde olursam duş alıp çıkarım bu akşam halı sahada maç yapacağım maçtan sonraki durumuma göre haberleşelim

Arkadaşlar varmı bugün için bi progaram. Varsa güzergahı değiştirelim. Sahil yolundan gına geldi.

ben varım akşam, 19:30 gıbı buluşsak daha ıyı olur,
bende sahıl yolundan sıkıldım başka rota yapalım derım...

çamlıca - üsküdar - caddebostan tarzı yapılabilir ama dün halı sahada dizimi sakatladım sanırım sekerek yürüyorum akşam netleşir benim durum :)

Akşam saat: 5:00 gibi kimler gelcek hangi rota takip edilecek kaçta buluşulcak netleştirelim. Ona göre hazırlık yaparız.
Bende 19:30'da buluşma taraftarıyım.

Merhabalar. Maxi'nin karşısında oturuyorum. Birkaç hafta sonra turunuza dahil olmak isterim. Gruba giriş isteğinde bulundum. Hayırlı pedallamalar...

hayırdır alper sana ne oldu laaaa ? bu arada yarın şirkete gelsene moruk öğlen cumaya ve yemeğe beraber takılalım hemde iş konuşalım değişik 1 proje var burada benimle alakalı biraz destek lazım :) ....

kank yarın kesın gelırım, Yaw eşimle bır program yapmıştık ondan akşam gelemıyorum :(

yarın sbh bınelım ıstersen , haberleşırız telefondan

olur kanka haberleşelim akşam :)

arkadaşlar çarşamba akşamı halısahada farkında bile olmadan ayağımı sakatladım şu anda üstüne bile basamıyorum :(

okumuş benim ayak hala düzelmedi kuzen zıplaya zıplaya yürümeye devam ediyorum :( 1 haftadır bisiklete binemiyorum yaa :(

Geri