Scudo Sports

Ümraniye

Alper saat 19:30 olacaksa ben gelebilirim. Remzide sabaha soruyordu oda gelir büyük ihtimalle. Kesinleştiğinde telle haberleşelim.

Scudo
Akşam 8 civarı turlayacaksanız eğer gelebilirim..

Dun sametle turladık, perşembe ramazandan oncekı son gun olması sebebı ıle beykoz Hz.Yusa tepesıne cıkmayı planlıyoruz,
katılacak arkadaşlar varsa beklerız

Hem maneviyat hemde spor, saate göre Sahuru Yuşada yapa biliriz. Güzel olacak.

Tamam Samed kardeş kımse gelmezse ıkımız gıderız, perşembe 7:30 gıbı buluşuruz

Okumuş hanım yarın ramazan alışverişi demez ise bende katılabilirim ayağım düzeldi gibi :)

ya sorma bende ramazan alışverışı yapıcam ama 7:00de başlayıp 7:30da bıtırıp hemen cıkacagım :)

benim hanım eve 8-9 gibi geliyor yaw akşam belli olur benim durum artık :(

Ardaşlar buluşma yerini saatini netleştirelim. Saat 18:00 'da telefonla iletişim kurup teyitleşelim. Akşam geç saatler için evden izin alalım ramazan öncesi sağlam bir tur olsun. :) Ben zorda olsa izin aldım saat: 24:00'a kadar :)

tamam 18:00 gıbı telefonlaşıp kararlaştıralım dostlar, sonra bırımız foruma yazar
bende 24:00 te bıtıremeyebılırız, 01:00 gıbı duşunelım donuşu sımdılık aşağıdakıler kesın

1-Samed
2-Aykut
3-Alper
4-Caner (kesın gozuyle bakıyorum :)

Buluşma yerimiz Nato yolundaki itfaiyenin önüdür her hangi bir karışıklık olmasın.

valla size imreniyorum.bisiklet alacaktım kararda verememiştim ama işten de ayrılınca şimdilik alamayabilirim.gezilerinizi hevesle izliyorum.

Burdakilere imrenirsen pişman olursun gelicez derler seni kandırırlar bakarsın buluşma yerinde kimse yok o kadar gurup varken bunlarla vakit harcamaya deymez ;)

bugun ufak bır tur org. etsek mı??
18:00-20:00 sularında ,ne dersınız?

Bu gün saat 12:00 da tur yapacağız katılmak isteyenler ilke 2 sitesinin orada olsunlar veya haber versinler buluşalım.....

@haldun kabadayı28

Merhaba,bende turlayacak birini arıyorum.Yeni üyeyim.Çekmeköy de oturuyorum,İmes Sanayinin yakınında.

Geri