Scudo Sports

Ümraniye

herkese günaydın.istanbul ümraniyede ikamet ediyorum.forumu engelli olan kardeşime bisiklet ararken keşfettim keşke daha önceden bilseydim.bisiklet kullanmayı ayrıca çok severim eşimin ve benim olmak üzere iki adet bisikletimiz var evimizde.şu an tek odaklandığım nokta bahsettiğim gibi engelli kardeşime 3 tekerli bir bisiklet bulabilmek.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Ben Akşam Antremanlarını tehlikeli buluyorum. İnsan kendine güvenemiyor. Cumartesi pazar benim için sıkıntı olmaz. Her türlü katılabilirim.

yakın tarihte bir gezi planı var mı bisikletimi aldım sonunda yalnız sürüyorum sıkıcı oluyor :D

bugün akşamüstü tur yapacak olan var mı?
umranıye beykoz vs vs

Herkese sağlıklı ve kazasız günler dilerim

Erdal yaman ümraniye oturuyorum 33 yaşındayım off road benim için bir yaşam biçimi aracımın ayrılmaz bir parçası olan bisikletimde tabiki

Hoş gördük Eren bey sizde yazmasaydınız farklı düşünceler içresinde olacaktım

bende çekmeköyde taşdelendeyim katılmak isterim haftasonu veya hafta içi fark etmez her gün olur

Arkadaşlar bu başlığı biraz canlandıralım olmaz mı?

Bakınız sadece aşağıdan Konuya Abone Ol diyeceksiniz ve sürekli takip edeceğiz. Bakar mısınız, ağabeylerimiz, ablalarımız AYPG gibi, Performnstanbul gibi grupları takip ediyorlar ve organize olup formasına kadar tertipleniyorlar.

Tamam, Ömer gibi bazı arkadaşlarımız (üniversite olayları) aramızda değil. Ama zannedersem Kenan buralarda ve tatilden döneli epey oldu. Havalar şu sıralar biraz kapalı ama düzelecek. Bence hafta sonu Dudullu gibi bir meydanda toplanalım. Yüz yüze görüşünce her şey daha farklı oluyor.

Başarılar...

Bu hafta (yani yarın) yanlış hatırlamıyorsam Critical Mass var. Parka gelin lütfen, telefonum sitemde yer alıyor. Bu arada Kenan, beni bir ararsan sevinirim. Geçen gün benim telefonun dokunmatiği bozuldu da önce hizalama ayarı zannettim çünkü bir bölümü çalışıyordu. Şifreyi giremediğimden mecbur hard format attım. Meğer esnek bacaklardan biri çatlamış. Neyse ki parçası bulunuyor değiştirdim hemen.

Arkadaşlarımın beni aramasını rica ediyorum, herkesin teli gitti...:(

Aslında bende gelirim de eğer toprak araziye giriyosanız ben toprakta gidememi asfalti var bende xD Çavuşbaşında kenti ormanıdaki parkura girdim 6 kez filan baktım bisiklete hep sorun cıkartıyo bende satım dağlastiklerin asfalti aldım :(

Bende ümraniye-tepeüstünde oturuyom .

Bende ümraniye tepeüstünde oturuyom eger bi etkinliniz olursa buraya yazarsanız iyi olur takip ederim eger zaman olarak bana uyarsa gelirim ama kurban bayramından sonra yapılan her etkinlige geliçem büyük ihtimali xD

herkese selamlar,
foruma çok fazla bakamıyorum alperokumus@gmail den bana ulaşabılırsınız
bız devamlı cengelkoy- beykoz arası tur yapıyoruz,
uskudar umranıye cevresınde org. lara katılabılırız.

Geri