Scudo Sports

Ümraniye

Bi önerim var .Cumartesi gunu buyuk ada gezisi varmış.Anadolu yakası olarak gidelimmi hep beraber.

Scudo
adanın donuşu geç olur, sbhtan cıkıp saat 2-3e kadar 80-90km yol yapıp donsek ıyıdı

biz gidiyoruz 7,50 de bostancı tren istasyonunda olucaz gelmek isterseniz (link) ulaşın

benim haberim yoktu ada gezsinden. Neden olmasın arkadaşlar gidelim diyorsanız. Bana uyar. Nerde nasıl buluşacağız. İsterseniz Burda buluşup bisikletlerle bostancıya ordanda adaya geçeriz.

Şimdi gelenlerler:
Kenan ÖZDEMİR 0555-510-01-77
Ömer DOĞAN 0542-581-46-00
Alper OKUMUŞ

kesin olanlar bunlar..başka katılan yokmu. bu arada batuhan hocam senin bisiklet amortisörlü tur bisikletmi yoksa, ince asfalt lastikli yarış bisikleti mi? Google da baktım Superior önden amotisörlü tur bisikleti olarak görünüyor. Eğer öyleyse 1,95 ve 2,25 lastiklerin varsa sıkıntı çıkmaz.

hocam lastikler orta boy :D biz adaya gitmek için bostancıdan trenle gidicez 8,2 deki trene binip bostancıdan haydarpaşa ordan adalar iskelesi :) gelirseniz faceden ulaşınn :)

@Batuhan Altay

Arıcılar metro tesisinde sizi karsılayabilirim.Yolu biliyorum :)
Bu arada adaya bende geliyorum.Son dakika da karar verdim:)

HAva yağışlı olursa zaten gitmeyi planladığımız güzergah çamur olacaktır. Sanırım bu hafta es geçmek zorunda kalacağız.

Son durum nedir acaba :(

yarın hava yağışlı olacak sanırım. erkenden kalkıp hazırlanacağım yamur yağmazsa ve güzergah çamur olursa. Şile yolu boyunca gidip ,şile sırtından dönüş yapabiliriz.

hocam benim kuzenim var bide bizim burda oturuyo tur olursa (haziranın 26 sından sonra ) 2miz geliriz kesin :D

Bu pazar kudret abi ile şile turuna katılacağım. Tüm arkadaşlarıda bekliyorum. Şile sonrasıda Her cumartesi veya pazar MTB parkurlarında turlara devam.

Geri