Scudo Sports

Ümraniye

@Sinan Çetin.

Alemdağ caddesinin yoğun kısmını araçlara kaparlarsa herşeyi yaparlar. İnsanlar gidecekleri yere yürüyerek gidebilirler. Dükkanlar da geceleri mal sokup çıkarabilirler.

Scudo
Alamdağ cadesi ve ümraniye merkezi geniş yol yok ve kaldırım yeterli gelmiyor cünki bir cok magza ve AVM oralarda yogun bankalar filanda geldi iyice sıkıştı ama metro insan trafiginden kurtarmasada araba trafiginden bir nevze kurtacak gibi geliyor ama metro yapılana kadar trafik biz bisikletliler arabalar kadar etkiliyor cünki yola arabalar öle bir istifleniyorlarki bisikletle aralarından gecmesi cok zor oluyor gece bilsende cok fazla gidemiyorum metro inşası bitikten sonra trafik eski seyrine döner büyük ihtimal ozamanda sıkışıktı ama hic yoksa sabahları veya akşama doğru yolar boş oluyordu üstede arkadaşlar yazmış hekimbaşı demişler oraya gitmeside var ama dedikleri gibi gayet güzel bir yol ordan mısıre alanına gidip turluya bilirsiniz yada direk beykoza in sonra geri gel bu bile yeterli :)

bisiklet yolu ise caddede olmaz olması için ilk önce cadde önündeki ilk sıra binalar yıkılmalı ve cadde büyütülmeli ve bence kentsel dönüşüm adı altında yapıla bilir ordaki bir cok bina eski sadece diş cepelerı kaplı oldugundan beli olmuyor bunun gibi bir fikri yetkileler bildirmek lazım tabi daha ayrıntılı bir şey olamsı gerekirli benımki sadece fikir.

Foruma hoş geldiniz Engin Bey. Hoş vakit geçirmenizi dilerim.

Merhaba 15 yaşındayım şerifalide oturuyorum geçtiğimiz yazdan beri mtb ile bisiklet turları yapıyordum fakat havalar soğuyunca binemez oldum. Sıkıntıdan evde duramadım ve yalnız tura çıkınca sıkılıyorum Ümraniye veya Ataşehir civarlarında haftasonu gezeniniz varsa ve bu bisikletçi kardeşini de yanınıza kabul ediyorsanız lütfen bana ulaşabilir misiniz :p

Merhaba Arda. Camlik mahallesinde ikbal caddesinin paralelinde anatoliabike var. Ordaki arkadaslar grup halinde organizasyonlar yapiyorlar. Senin gibi gencler cogunlukta. Bi ugramani tavsiye ederim. Ayrica tamir bakim isleride cok ucuz.

Bir cadde altımda orası oradakileri de tanıyorum turlarınıza nasıl katılabilirim dediğimde facebook sayfamızdan söylüyoruz demişlerdi ama aylardır sayfada hareket yok

kadıköyde de var bir kaç grup facebook sayfasındada var grupları. pek aralarına almıyorlar hepsi tek tip formalarından bisikletlerine kadar aynı :) sahilde görüyorum bazen.

Arkadaşlar bu Çengelköy tayfası neden en son bir yıl önce yazmış acaba? Bir toplansak diyorum : )

yok artık,ne kadar çok adam varmış bu tarafta :) ama konular hep yalan olmuş..
Murat Yazıcı sağolsun hepsine cevap yazmış,ortaya çıkarmış konuları.
Ben salı-çarş-perşembe sabah itfaiyeden küçüksu-ordan motorla istinyeye ordan 7 km hacıosmana pedallıyorum,akşamda aynen dönüş.
Haftasonları da kafa nereye ben oraya ,bu haftasonu toplanalım diyeceğim ama hava yağışlı.

Strava'dan ekleyebilir bu çevredekiler,
(link)

Şu sayfada takılıyorum ben şu sıralar,
Beylerbeyi-Beykoz arası sahil yolu - BisikletForum

Yalan olan konular :)
Çengelköy den merhaba - BisikletForum
Ata_2-Çengelköy-Ümraniye-Rasathane... - BisikletForum

Sesimi duyan biri oldu sonunda : ) Ben bisikleti bugün teslim alıyorum. Uzun yılların pası var üzerimde. Bir süre antreman yaptıktan sonra, aranıza katılmak istiyorum. Bu arada Strava profilinizi inceledim. Küçüksu' dan vapurla mı geçtiniz karşıya? Direk Küçüksu-İstinye hattı mı var acaba? Siz ATA-2' desiniz sanırım, bende Tufan(Rasathane yanı) Mahallesindeyim. Görüşmek üzere...

@Murat YAZICI

şehir hatları küçüksu-istinye, küçüksu-beşiktaş motor hatları var,2.köprü bakıma girdiğinde çok önemli bir aktarma noktasıydı orası,çoğu şirket motor tutup o güzergahı kullanmıştı.
Bakım bitti ama sağolsunlar seferler devam ediyor. Altınköydeyim

(link)

Herkese iyi akşamlar.Ben aranıza ümraniyeden katılıyorum ve şu an bisikletim yok ama en yakın zamanda alacam kafamda kararlaştırdığım bisiklet bianchi touring 727 çok hoşuma gitti bu bisikletle her gün işe gidip gelicem ümraniye den koşuyolu na sizce iyi bir tercih midir yoksa sizin tavsiye edeceğiniz başka bisikletler var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Merhaba arkadaşlar adım Sinan foruma yeni üye oldum Ümraniye de ikamet ediyorum.

Geri