Scudo Sports

Uludağ'a Kartopu Oynamaya Gidiyoruz 5 Şubat 2011 Cumartesi

@Kudret Kurtcebe

Çavuş bence evlendiğimizde bu dediklerini yine yaparız ama bisiklete bukadar yada hiç binemeyebiliriz...
biz kadınları hala analarımız gibi zannediyoruz ama hiç öyle değiller yanii..:):):):):)
1990 veya bilemedin 95 e kadar evlenenler işi yırttı 2011 deyiz durumlar çok değişti vede karıştı..:):):):):):):)

neyse topiği kişiselleştirmeyelim...:):):):):):):)

Scudo
Saygıdeğer Arkadaşlar çok keyifli bir tur geçirmişsiniz. Hafif problemler olmuş ama bunların hepsi deneyim. Ben gelmeyi istemiştim ama gelemedim. İnşallah bir dahaki sefere....

@Kudret Kurtcebe

Demek ki bekarlık sultanlık değilmiş. Ama aslada rezillik değil. Dün Bursa'da sevgili Ahmet Mustafa Kemal Paşaya gel yarın mağara inine tur yapacağız dedi. feribot biletimi aldım gelemem dedim. Boş ver abi alt tarafı 20 TL yanacak bizde kalırsın diye ısrar edince hanımdan bu günün izinini bile zor kopardım önceden söyleseydin ona göre yolunu yapardım dedim ve baharda Mustafa Kemal Paşada yapılacak bir tura katılmak için söz verdim.
Kaç gündür evde telefonlara ya salondan çıkıp cevap veriyordum veya yer ve araç ismi telaffuz etmeden ama Cuma günü arayan arkadaşım öyle sorular sordu ki mecburen Yenikapı, feribot ve Güzelyalıyı telaffuz etmek zorunda kaldım ve tabi şifre çözüldü. Allahtan şifre doğru çözüldü ya yanlış çözülseydi. :)

@Hasip Çehre

Hasip kardeş artık başka yerin suyu içilmez :) o market Bursa'ya gittiğimizde uğrak yerimiz olacak.Nasıl bir market ise Victoria Secret defileleri geldi aklıma :)

Tura katılan herkesin yüreğine sağlık.Bu arada Kudret abi bak neler kaçırdın.
http://i999.photobucket.com/albums/af113/zekgec/IMG00650-20110205-1552.jpg
Diğerleri;
http://i999.photobucket.com/albums/af113/zekgec/IMG00648-20110205-1113.jpg
http://i999.photobucket.com/albums/af113/zekgec/IMG00642-20110205-1111.jpg
http://i999.photobucket.com/albums/af113/zekgec/IMG00643-20110205-1112.jpg

@Kaşif

Sevgili Kemal bu turdan sıyrıldın ama seni turun büyüğüne mutlaka bekliyorum. Ağıustosta veya Ağustos sonunda bayramda. :D

dik eğimli ve uzun rampalar adamı hakkaten acıktırıyor....
20km lik ortalama 9-10% eğimli güzarhlar 120km lik sıradan bir etaba göre çok daha acıktırıcı oluyor...
çünkü nabız sürekli çok yukarılarda seyrediyor...belli nabız aralıklarını koruyamazsanız ani şeker düşmelerine çok sık rastlayabilirsiniz...
bu yüzden her kes kendi nabız aralıklarının farkında ve takibinde olmalı diye düşünüyorum...
mesela ben 140+ seyrettiğim zaman vucut direkt şekere hucum ediyor dolayısıyla çabuk acıkıyorum genelde yüksek nabızlarda sürdüğüm içinde yağların yanmasını engellemiş oluyorum acıkmaların verdiği iştahlada birden gereğinden faza yediğim içinde yaktığımdan fazlasını yemiş oluyorum ki böylece zayıflayamamış oluyorum :):):):):):)

neyse ders bitmiştir şimdilik....:):):):):):)

yav çok şey kaçırdık tabide ....
zekeriya tebrikler...
emekli adamlar adımlarını dikkatli atacak ve ayağını yorganına göre uzatacak yoksa açıkta kalırım ve boğulurum..ev geçindirme emme zor yahu hasip aga gene yemekle meşgul ,:D :D :D :D
yeme hasip yeme dedim sana:D :D :D :D :D 100 kiloyu geçecen gene ,20 kilo alacağım var benim...:) :) :) :) :)

@Orhan Kılıç

orhan bey orta noktayı bulmaya çalışıyorum ama oldukça zor bu işin orta noktası....

Tura katılan herkesi kutluyorum.

Bu seber Yalavadan geçerken arkadaşlarıda alıp geleceğimi söyledim. Onlarla daha yavaş bir tur olacağını düşünüyordum. Öngörüm doğru çıktı fakat hesaplamadığım bir şey daha varmış. :)
Enden çıktığımda ilk 15 dakikada ellerim buz kesti Uludağa çıkarken bile bu kadar soğuk yoktu. Bu sebeple ısınmak için 2 kez duraklamam gerekti.
Yalovadan katılan Said ve Hakan ile Tophaneye geldiğimizde grup olarak yemek yeme kararı verdik ve artık milli park da hayal oldu :)
Ben İstanbula Hakanda akşam işine yetişmek zorunda olduğundan Erdal ile karşılaştığımız yerde geri dönme kararı aldık.

Orhan abi bu sefer de karşılaşamadık :)
Üstelik dünde Gaziosmanpaşa Arnavutköy ilçelerindeydim. yine işim uzun sürdü ve Yenikapıdan Yalovaya dönmek zorunda kadım.

Bir başka turda karşılaşmak ümidiyle

Birolcuğum bende senin telsizini getirmiştim. Artık bir dahaki Uludağ turunda veririm. :)

Bu hafta sonu yine bisikletle İstanbulda olacağım.
Belki bir yerlerde karşılaşırız :)

Geri