Scudo Sports

Uludağ'a Kartopu Oynamaya Gidiyoruz 5 Şubat 2011 Cumartesi

ido yu aradım 444 44 36 yolcu bileti yok mecburen sabahı bekleyeceğiz..
Orhan beyin dediği gibi online takip edeceğiz 1 araca 5 kişilik kontenjan ayırıyolar sanırım telefona bakan kıza dedim ki oraya gelsek birinin aracına binsek olmaz mı dedim yok olmaz kendi aracınızla gelmeniz gerek dedi:):):):):):):):):)):):):):):) sarışınmıdır nedir :):):):):):):):):)

neyse zaten ben olursa hesabı gelecektim ama her şey yolunda giderse Hotelleri görmeden inmem :):):):):):9

Zekeri ya kaptanımı araya soksam napsam bilmiyorum hemen her şeyim hazır mtb bisiklete yol pedalı taktım yol ayakkabısı giyeceğim kal yapısından dolayı karda tututnması daha verimli her ihtimale karşı ayrıca kışlık olduğu için soğuk ve ıslanmaya karşı korumalı, arkaya sele arkası bagaj takacağım için sele borusunu çıkartamıyorum ama dibine kadar indirip tehlikeyi en aza indirmeyi düşünüyorum....her ihtimale karşı iki tane üst üste pedli tayt giyeceğim...

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 18 (7 üye ve 11 misafir)

neden çekiniyorsunuz arkadaşlar......:):):):):):):) delikanlı olun delikanlı....:):):):):):):)

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Çavuş bindik bir alamete gideriz kıyamete ( laf doğru olmayabilir...)
hazır gurup varken bi deneyeyim kendimi bana bişey olursa sahip çıkarlar en azından...:):):):):)

ama sırf tahinli pide yemek içinde bu kadar riske girmem tabii tam bir aydır bisiklete binmiyorum yatıyorum eğer bi aksilik çıkmaz ve hotellere kadar çıkabilirsem Pazar nasıl kalkarım acaba....
şimdi benim motor bloğu çatlak karterden yağ sızdırabilir devamlı kontrol etmek lazım motor yağsız kalırsa komple iptal olur ve rektifiye yada segman atmak isteyebilir...

eğer gaz yemezse bırakırım...
zaten bilet var mı yok mu belli değil...ara ara ido yu yoklayacağım...

@Hasip Çehre

Hasip Çehre (A.E) bey,sen baya bunalmışsın, en iyisi sabah gel, bir yolunu
bulup seni içeri alırız, bırakmayız.
"sarışınmıdır nedir", hocam çok yaratıcı, yarıldım gülerken. Helal.

Sağlıcakla...

@Hasip Çehre

bindin bi alamete gedeyon gıyamete

:D :D :D :D :D

imdi vede şimdi motor bloğu önemlidir yağ kaçırmalara karşı zorlama olmaz..
karterde çatlak durumuna dikkat edecen...
zorlama yok ....
bir ay ora dinlenmiştir bence çok önemli bi olay olacağını zannetmiyorum yalnız tedbiri elden bırakmamak ...çelikten değiliz aytek
etten vede kemikten kimyasal gübreyiz yahu...

Arkadaşlar Ve Abilerim Saat kaçta güzelyalıda olursunuz bana saat verin sizi karşılayayım :D Saygılarımla...

kaçırdım galiba şimdi baktım yine 0 gösteriyor...

eğerbenim adıma bilet alabilen olursa ben sabah iskelede bedelini takdim edrim...

telim 0539 975 30 80...

@Sercan Balcı

9.15 gibi orda olurlar. Sende 9. da orda olsan iyi olur ;)

Bu arada çarşamba günkü gezimizin konusunu size yetiştirmeye çalışıyorum. Fotoları yüklemesi bitti.Şimdi vidyolar var. Uludağın son halini görmeniz açısından iyi olur ;)

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
iptal edenler olursa yolcu için kontenjan açılacakmış yada araçlardan biriyle dalacağız içeri sabah gişe memurunun insafına kalmış....yada ayakta falan gideceğiz artık...

Erken yatacaklar olabilir. O yüzden sizi bekletmemek için fotoların olduğu albümün linkini vereyim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
@Sercan Balcı

Sercancığım sağol ama sen hiç zahmet etme, yorma kendini. Ben gerek Çekirgeden gerekse Tophaneden çıkan yolu bulurum. Ayrıca Mudanyadan katılacak arkadaşlarda var. Ahmet'in nereden katılacağını bilmiyorum yolda da karşılayabilir Tophaneden de katılabilir. Güzelyalıya inince telefonla haberleşeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
@Dinçer ÜNSAL

Sayın Biçerdöver ekinler olsun hasat zamanı gelsin biçerdöversiniz :eek: Olgunlaşmasını bekle Biçerdöver Dinçer bey Çok çabuk gaza geliyorsun :) Senin gibi sporcuya yakışıyormu :) Uludağa çıkamıyorsan mazeretini bildirirsin :( olur biter çevir kazı yanmasın hesabı :) Bas pedala yollar senin ama uludağa çıktım diye hava atma Erken öten horozu keserler :boese157: ..............................................................................................

@Hasip Çehre

Hasip ağam gaza gelipte şaftı dağıtmayasın sakın :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Sayın Orhan Gazi ve Akıncıları :boese157: Uludağ seferi için son hazırlıkları tamamlayın.:boese157: Eksikleri gözden geçirin ve istirahate çekilin ;) Yarın sabah erken sefere çıkacaksınız :boese157: Aman dikkatli olun gaza gelmeyin :boese157: Sonra ne şehit ne gazi gitti bizim niyazi olmasın :eek: Şimdiden Gazanız Mubarek Olsun. :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Orhan Kılıç

Tamam orhan abi sen öyle diyorsan öyle olsun. Ben 10 buçuk gibi tophanede olurum. Ahmet abi tophaneye gelecek oradan katılacak turumuza. Şimdiden görüşmek dileğiyleee....

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
Geri