Scudo Sports

Uludağ'a Kartopu Oynamaya Gidiyoruz 5 Şubat 2011 Cumartesi

Bu tura katılmak isteyen arkadaşların dikkatine. Turumuz ilan ettiğimiz şartlarda gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar 5 Şubat Cumartesi günü 07:30 gidiş, 18:00 dönüş olarak feribot biletlerini alabilirler.
Tura Mudanya civarından katılacak arkadaşlar Güzelyalıda, Bursadan katılacak arkadaşlar ise Tophanede bizimle buluşabilirler. Tophanede 11:00-11:30 arası olacağımızı tahmin ediyorum. Çıkışta İstanbul gurubundan önde olan arkadaşlar 14:00 te dönüşe geçeceklerdir. Bu gurubun selameti açısından çok önemlidir. Yemek için yolda durulmayacağından herkes yiyeceğini kendisi belirleyip yanına alsın. Sadece Sercan'ın çay içtiği yer olan Milli Park 5 km yazan yerde çay molası verebiliriz. Yolda çok sayıda çeşme var ekstradan su almanıza gerek yok.
Bundan sonra bu konuda yazışmaya gerek yok. Yanınıza almanız gerekebilecek eşyalar konusunda bu hafta sonuna doğru tavsiyelerde bulunacağım.

Scudo
Sevgili Orhan Kardeşim mükemmel bir organizasyon.Açıklamalar istisnasız iyi plamlanmış.Eğer bir aksilik olmazsa ben ve iki arkadaşım daha sizler eşlik edibiliriz.Çok teşekkür ederim.Sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Sercan Balcı

Sercancığım eğer istersen Dinçeride alarak üçümüz Salı günü performans çıkışı yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
@Orhan Kılıç

Yaparız abi bana uyar buradaki arkadaşlarımda gezmeyi istiyor yağmur var şuan bursada :D

ya içim gidiyor ama daha yazı yazmaya bile cesaret edmiyorum çıkmaya nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum bir kaç hafta sonra tekrarı olursa katılabilirim diye düşünüyorum...

herkese kolay gelsin...

@Hasip Çehre

Teşekkür ederim. Size geçmiş olsun. Umarım kısa sürede eski sağlığınıza kavuşup yollarda pedallarsınız.

Selam Orhan abi duydum ki bensiz Uludağ yapacakmışsınız

Yalovadan bir kaç arkadaş ile birlikte gruba dahil olacağım

Şimdiden listeye ekleyin.

Gerçi Dinçer bahsetmişti bu tur o tur mu acaba :)

ne olur ne olmaz... BİLETİMİ ALDIM .

acaba İDO bisiklete para aliyormu bilen var mı?

Birolmerhaba. Evet b@birolcakir

Birol selam. Bu o tur. Ama Dinçer gelemiyor. Bende seni arayacaktım. Kambersiz düğün Plurk mu. Tophanede buluşuruz. Görünen o ki katılım tahminimden fazla olacak. Uludağın tadını alan vaz geçemiyor. Görüşürüz dostum. Temmuzdaki asïl şenliğe hazır ol. Bu seferki çok sıra dïşı olacak.

@erdal ırmak

Sevgili Erdal İdonun internet sitesinde Yenikapı Bursa bilet ücreti 22 TL görünüyor. Galiba gişeden gidip aldığında fiyat 1-2 lira daha pahalıydı. Bisiklet taşıma ücreti en son bu hattı kullandığımda 5 TL idi ve bu parayı yolculuk başlangıcından önce gişe alacağınız yük bileti karşılığı ödüyorsunuz. Bu biletlerin kullanımı günlük olduğu için önceden alacağınız biletle bisikletinizi gemiye sokamazsınız veya tartışmak zorunda kalırsınız.
Yük bileti almak için gişeye gittiğinizde kuyruk beklemiyorsunuz doğrudan yük biletinin satıldığı gişeden alıyorsunuz. Seyahat günü Yenikapıda birbirimizi yönlendiririz.
Bu gezi herkes yiyeceğini yanında getireceğinden programda değişiklik olmaması durumunda İstanbuldan gelenlere kişi başı 60-65 liraya mal olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
Orhanabi ve sevgili bisiklet camiasına müjde vereyimmi?
Veriyorum hazır olun,geçejn gün bir iş nedeniyle nun genel müdürüyle tanıştım,bisikletçilerin dertlerini biliyorum beni ne zaman görseler şikayet ediyorlar dedi ve ekledi fiyatları daha çok arttırıcagım bisikletler için dedi 1-2 ay içinde yeni zammı yapıcak hayırlı ugurlu olsun.Kendisininde sporcu oldugunuda ekledi buarada :) Ne kadar düşünceli dimi.Bu arada şehir hatları vapurları da yakında özelleşicek ve bisiklet bedava olmucak bununda müjdesini vereyim.Bu haberler hep ilk elden alınmadır kulaktan duyulma değiller.

@derşan sezer

bu haberden sonra yapılacak eylem şudur...
tüm bisikletseverlere duyurulur...
1- şehir hatları vapurlarından bisiklete para alınırsa ben bundan sonra artık şehir hatları vapuru ile karşıya geçmeyeceğim avrupa yakasına ....
2- motorla üsküdardan geçerim eğer onlarda alırsa artık avrupa yakasını protesto ederek geçmeyeceğim...
3- anadolu yakasından eskihisar topçular eski feribot hattı bisiklete para almamaktadır şu an için eğer onlarda alırsa bundan sonra yalova hattı kapanır benim için ......

hiç kimse bana bağlı değildir isteyen gene para verir bisiklete geçer pahalı tarife üzerinden de geçer .....
tahminimce trenlerede zam gelebilir o vakit kartepede biter.....
ve artık bütün bunların acısını şile yolundan çıkarırım bütün yaz ve sıcaklarda ....

@derşan sezer

Sevgili Derşan verdiğin müjde için teşekkür ederim. Ama benim için sürpriz olmadı. Bu konudaki görüşlerimi polemik yaratmamak için açıklamayacağım. Yalnız Demokrasilerde çare tükenmez. Alırım bir bisiklet çantası. Otobüsede binerim, gemiye de. Nasılsa yük taşımaya alıştım. Bacaklarımın kuvvetine geçer hükmüm. Fazladan bir de bisiklet çantası taşımaktan üşenmem.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
@Kudret Kurtcebe

O zaman yapılması gereken şey bu durumdan Bisikletliler Derneği başkanı Murat Suyabatmaz'ı haberdar etmek ve onun nezdinde girişimlerde bulunmak gerekir. Başka türlü bisikletlilerden ücret alınma tehlikesini savuşturamayız.

@Sabri Atalay

Tavsiyeniz üzerine gittim ve o tek kalan heybeyi (bet and win marka) 38 liraya aldım... Hemen altında 78 liralık bir model vardı fakat bu onun yarı fiyatına ve ondan daha güzel ve kullanışlı... Çok teşekkür ederim... :D

Geri