Scudo Sports

Uludağ'a Kartopu Oynamaya Gidiyoruz 5 Şubat 2011 Cumartesi

@Uğur ŞENCAN

Uğur tamam o zaman. Her ne kadar çekirgeden de çıkabiliriz desem de aklım tahinli pidede kalmıştı. Artık gönül rahatlığı ile bir an evvel Uludağın rampalarına saldırabiliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Scudo
Evet Orhan abi bu sefer Muhtemelen Orhangaziye kadar yanlız olacağım.

Yalovadan katılacak Hakan ve Said arkadaşlarımda saat 6:30 da Yalovadan hareket edecekler.
Onları iyi ihtimalle Orhangazide yakalarım. Daha sonra birlikte devam edeceğiz.

Orhan abi bence Çekirge' den çıkmayın derim çünkü oralar çok rampalı. Kendinizi boşuna bitirmeyin abi daha Uludağ' a çıkacaksınız. Bence Tophane' den çıkmak daha mantıklı bunu sizleri düşünerek söylüyorum. Çekirge tarafında tahinli pideye rastlamadım ama yinede bilmiyorum :D Biz en iyisi bildiğimiz yoldan şaşmayalım abi Neyse yarını iple çekiyorum görüşmek dileği ile Saygılarımla....

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
@birolcakir

Dostum Orhangazide geliyor zaten yakalamana gerek yok :) Orhangazi yalnız bırakmaz seni yanına bi akıncı verir :D :D :D :D :D :D

@Orhan Kılıç

HEEYYTTT Rampalara Hücuuummmm Orhangazimiz geliyor :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Orhan Kılıç

Tophaneden katılırım abi istersen seni güzelyalıdan bisikletle karşılamaya geleyim abi :D

• Beğen
@Orhan Kılıç

Kesinlikle tophaneden çıkmanızı öneririm.Aksi halde çekirgeden çıkarsanız yol daha kısa olmasına rağmen daha uzun sürede jandarmada olursunuz. Sizin bu turdaki probleminiz km değil zaman...
Bu arada tophane çekirge arasında yol farkı 5 km.den daha az.

Turunuz da başarılar dilerim.Malesef ben olamayacağım.

@Sercan Balcı

Güzelyalıdan karşılasan daha iyi olur Sercan. Çünkü sonuçta biz ev sahibi sayılırız ve onlar da misafir.Ayrıca şehir içinde yolların karışması durumu da olabilir, ki bu en istenmeyen şeydir. Orhan abi stadyumdan sonra sağa dönülecek demişti yanlış okumadıysam ve yanlış anlamadıysam. Stadyumdan sonra lambalardan karşıya geçilecek soldan devam edilecek.Bu çıktığınız rampa Altıparmak.Yol sağa doğru kıvrılır ve bir köprü altından geçersiniz.Sol tarafınızda kare piramit şeklinde camdan yapılmış zafer plazayı görürsünüz.Rampanın bitiminde yol 2ye ayrılıyor. sağ taraf tophaneye gider.Siz de oradan gideceksiniz.Tam sağa döneceğiniz yerin karşısı Çakır Hamamdır.

Benim kafam karmakarışık Sadri Alışık olmaya devam ediyor....

nasıl çıkacağımız yere kadar Kar yok......

Hoteller bölgesine çıkılmayacak mı?

eğer kar yoksa ben yol bisikleti ile gelirim...

eğer kar varsa slick lastik intihar olur....

buzlanmada lastik ne olursa olsun kayar...

neyse ben kuru fasulyeyim nerde trak orda bırak hesabı....

benim tur ilk km lerde sonlanabilirde eğer öyle olursa bisikletimi bisikleti uygun olmayan birine verebilirim bari bisikletim çıksın ama tabii hotellere kadar çıkacaksa yoksa vermem...

eğer tura başlayamazsam bisikletimi Mudanyada bırakır minibüsle Bursa yaparım oralarda takılır arkadaşları beklerim yada teleferikle çıkarım...

Arkadaşlar herkese kolay gelsin....

Ben de bu tura katılmaktan korkan bir Bursa'lı olarak Orhan Bey'e güzergah üzerinde tahinli pideci tarif edeyim. Şansınıza en ünlüsüdür. Dinçer'in tarif ettiği güzergahın üstünde. Stadyum'dan sola dönülecek diyor. İşte orada şaypa market var. Hemen sol tarafta ufak bir rampa var. Tırmanırken sağa dönüyoruz. 1 dakika içerisinde sağ tarafta eski tip fırını göreceksiniz. Pazar günü olsa önündeki sıradan tanırdınız ama cumartesi günü dahi sıra olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Hasip Çehre

hasip aga bekle .......
iyileş en iyisi acısını alırız sonra.....

:in: :in: :in: :in:

05.02.2011 Tarihindeki seferler aşağıda listelenmiştir.
Dış Hatlar Sefer Sorgulama Sonuçları

Kalkış Yeri Kalkış Saati Gemi Tipi Boş Araçsız Yolcu Boş Araç Boş Koltuk
YENİKAPI/BURSA 7:30 FERİBOT 0 39 109

109 kişilik yer kalmış acaba sabaha kadar dolar mı???

bu Tur Kartopu turu mu??? Tahinli Pide turumu ? Kafam çok karışıyor...

@Hasip Çehre

Gittikçe lüplemeli tura dönüşüyor Hasip ağam :) :) :) :)

@samet ceylan

Bundan öncekinde Tophanenin karşısındaki bir fırından almıştık. Sizin sözünü ettiğiniz acaba stada doğru sağa döndükten sonra ışıklardan sola dönüp Tophaneye doğru çıkmaya başlıyoruz acaba o yol üzerinde solda mı?

@Hasip Çehre

Şu an için araçsız yolcu için bilet yok. Ancak 35 araç ve bu araçlara ait 100 yolcu bileti var. Araç kapasitesi dolunca kalan yolcu biletlerini araçsız yolcuya satıyorlar. İnternet üzerinden takip edip online bilet alınabilir.

• Beğen
@Zafer Ünlü

Ya olm sen mal mısın, geri zekalı mısın, gurursuz musun, haysiyetsiz misin nesin?Sana söyleyecek bir hakaret bulamıyorum! Burada sana kimse cevap vermiyor, seni kale bile almıyorlar, sen hala kendi kendine konuşuyorsun, matah bir şey yaptığınız zannediyorsun. Özel mesaj attım. Anlamadın! Moderatörlere şikayet ettim. Ondan da bir sonuç gelmedi. Sen kimsin be ..........ı! Sana demedim mi ben bana bulaşma seni rezil ederim diye! Bi rahat bırak şu insanları ya!
Yaprak dökümü konusuna gelirsek ....

Neyse ya cevap bile vermeyeceğim.
Ne halin varsa gör diyorum. s.g.
Eğer insansan, laftan anlıyorsan bir daha bana cevap verme!Versen de kale almayacağım zaten!

Geri