Scudo Sports

Uludağ Büyük Zirve tırmanışı 2542m

Scudo
zirvede astığınız şanlı bayrağımızı görünce tüylerim diken diken oldu ,şu an bunları yazarken bile çok heycanlıyım nedense kendime güvenebilsem bende çıkıp orada bayrağımızla resim çekinmek isterdim ayağınıza yüreğinize sağlık çok çok çok teşekkürler ....

abiiiiim süppeeerrsiiin beeeeee

helaaal olsuun...senii tebriiik ediyoruum :)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
aytekin bey:
harika bir geziye imza atmış bulunuyorsunuz...fotolarda çok güzel olmuş..bizimde bu aralar yapmak istedigimiz daha öncesindede yaptıgımız bu zirve tırmanışı çok harika bir tur ,doyum olmaz tadına ....ayagınıza saglık.. paylaşım için ayrıca teşşekkürler..

• Beğen
Aytekin kardeşim, seni kutlarım. Nefis bir gezi ve nefis fotoğraflar... Ellerine, ayaklarına sağlık.

• Beğen
aytekinim gene yapacağını yaptın ama seni takip etmediğimi zannetme gözüm üzerinde beraber kartepeye çıkmazsak sana rahat yok benden

• Beğen
@Ali Emre Akcan

Abi ben seninle heryere çıkarım çıkarımda bana boğazda geziyormuşuz gibi gelir seninle çevirmek onurdur , zevktir
buarada çok fazla gelişmeler oluyor abi karada görüşmemiz lazım....

@M.Ergun GÖZET

Ergun abi teşekkürler tüm EDOSK a ARMAĞAN OLSUN BU GEZİ HERKESE SELAM...

@Anıll

Bu duyguları taşımanız bile yeterli herzaman size eşlik etmeye hazır olduğumu bilmenizi isterim...

@sportmen

teşekkür ederim evet müthiş bir keyif farklı bir haz
acaba mümkünse sizin yaptığınız tırmanışın burada yayınlanmış olan link i verebilirmisiniz burada ve benim kullandığım yolu tanıyormusunuz ben dönüşte kartanesi hotelin oraya indim yol biraz uzadı ama daha hızlı hareket edbiliyorsunuz gelecek sefer o yolu çıkışta kullanmayı düşünüyorum sizce daha sağlıklı olurmu zirve değilde göller ve devamında arka ddaki köye ve oradan Bursaya inmeyi düşünüyorum arada biryerde kampta atılabilir tabii yanıma birilerini bulabilirsem yalnız konaklamak istemiyorum ilginize teşekkür ederim...

@kudu

Çavuş burayı günde ikikez in çık aşağı yukarı bir Ağrı eder vede Ağrı yapılır sanırım...

teşekkür ederim Halilim umarım bir gün şöyle Karadenizin mükemmel manzarası eşliğinde oradaki yüksek dağları geçişleri aşarak gezeriz...

Merhaba Aytekin Bey,

Son fotograflarınızı gorunce ozellik ile goletin yukarıdan goruntusunu inanilmaz bir enerji patlaması hissettim içimde. Gercekten harikasınız; umarım yureginizin gucu ile cevirdiginiz pedalınız, her zaman sizi mutlu olacaginiz yerlere goturur. Fotograflar ve anlatımınız muhteşem.

Yolunuz hep açık olsun, kazasız belasız nice turlar dilerim

• Beğen
Merhaba,
Eminim çok keyifli bir gezi olmuştur. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Biz de kayınpederimle Oteller bölgesinden yürüyerek çıkmıştık Uludağ'ın zirvesine (hem küçük hem de büyük zirve). Daha önce de Bursa'daki evlerinden Sarıalan'a kadar yürüyüp geri gelmiştik bir ramazan günü oruç oruç.
Ama bisikletle de o yolun keyfi her halde çok başka olur.

Kazasız turlar.

five

• Beğen
@OrionForEver

çok teşekkür ederim...
işte benim yapmak istediğim tam olarak bu eğer sizin için bir ilham olabildiysem ne mutlu kesinlikle yapmak istediğim tamamen kendim için ve insanlara biraz olsun cesarek verebilmek tekrar çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
Aytekin abi hiç boş durmuyorsun ya. Valla forumda yetişemiyorum sana. Daha önce de dediğim gibi Aytekin Erzan farkı işte. Gerçekten içim kıpır kıpır tüylerim diken diken oldu fotoğraflara bakarken. Fotoğrafları da unutmamak lazım müthiş hem yol ve zirve fotoğrafları hem de eski yapı fotoğrafları süper. Ben de birkaç hafta sonra kendimi Kartepe'de sınayacağım. Beraber tırmanırız inşallah.

• Beğen
abicim seni kutluyorum ! ve şuanda kendimi çok mutlu hissediyorum bu fotoğrafları görünce bu geziyi sanki seninle birlikte yaşamış gibi oldum, bize bu güzel duyguları yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum abicim ! sağlıklı mutlu günler seninle olsun

• Beğen
Geri