Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Hasip Çehre

Yok kardeş biz kimsenin anasını , babasını aynakol ruble zincir işine karıştırmayız.
Ayna , tarak , çakı , çakmak bir tarafa. Ultra Maraton sahilden Bostancı diğer tarafa.
Ayrıca bu yaz Samsun açıklarından demir aldıktan sonra Hopaya doğru yelken açmıştım bu arada sahilin güzelliğini dürbün ile seyrediyordum.
Gündoğusu , günbatısı , imbat tatlı tatlı esiyordu.Hiç poyraz , lodos yoktu. Yani tam bisiklet havası vardı.:(
Aaaa bir baktım Tolga yolda Blue Pinarello ile Ultramaratona çıkmış yanında şöööle hafiften iri kıyım bir arkadaş ona eşlik ediyoooo.:in:
Aslında turu çok daha erken tamamlayacaklardı ama o arkadaşın jant telleri , arkadaşın gücüne dayanamadı bir kaç kere kopu verdi.
O arkadaş biraz daha yapılı idi senin avatardaki resmin gibi değildi.Bu yüzden Ultramaraton dereceleri biraz daha uzadı.:)
Sözün kısası Herkesin kimseye anlatmadığı gizli bir sırrı , herkesin kimseye gösteremediği gizli bir yüzü vardır.
Anlayan anlar , anlayanlar anlamayanlara anlatır. Ama Sn.Çehre sen anladın onu. Tolga bey zaten bilidiii :p
Öptüm sizi arayın beni numaram belli çift sıfır elli. Yelkenler fora !.... Verlim coşkuyu aynakola.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
saat 16.00 dan beri pes 2009 oynuyorum acaip goller atıyorum
almanya oldum he babam millete gol atıyorum ama şu brezilyayı bi türlü yenemedim...

:D :D :D

@Tolga Gürgün

QUOTE=Tolga Gürgün;1010092]sen o yolda 436 km yi tek başına 24 saat içinde bisikletle bitir sonra gel beni bitir canım ...:D

ama bitirirsen işte o zaman ultra maratoncu oldun demektir ..

tek başıma demedim ki Ahmet Gökdere ile gideceğiz):):)
gelmezse artık kendisini muhatap almayacağım:):):):):)

Hornetle takılırım bende:):)
şaka bi yana Ahmet Gökdere hariç herkes hakkını helal etsin:):):):)
onla hesabımız mahşere kalacak:):):)

Tolgacııımm Gürgünüm Karadeniz sahillerinde senle azmı dolandık Bolaban tünelinden geçerken klip bile çektik hatırlamıyomusun klibi Sn.Gökdereye hitafen çekmiştik hani::):):):):):):)
Saygıdeğer kayın valide ve pederinin ekmeğini yedik ( kahvaltı ) ultra herşey vardı :):):):):)muhalama harbidende muhaladı beni baklava bile vardı kahvaltıda sonra gösterdiğimiz üstün performanceden dolayı bana iki büyük paket export çay vermişlerdi o an dedimki şimdi birde kız bulup evlendirecekler beni burada oooffff diyorum ne olurdu ha kayın peder anne ziyareti adı altında< paso ultra ince aman pardon uzun maraton yapardık :):)):)
bu vesile ile kendileriinin senin sevgili yengemizin ve dünya tatlısı veledinin bayramını en içten dileklerimlekutlar küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim senide Edirne sonrası öpecem :):):):):):):):):):)

not : yöneticilerin dikkatine ; gülme ikonu sınırlamasının 100 gülücüğe çıkartılmasını istiyorum yoksaforumu terkederim Ahmet Gökderede benle gelir ::):):):):)

@Yelkenci

Sn. Yelkenci avatarıma bulaşmanızı hiç tavsiye etmem nedenmi ?
çünkü she buradaki bütün ultra maratoncuları (Ahmet Gökdere hariç ) üst üste koyar......8 le çarpar 4 e böler...:):):):):)
siz onun rotayı yelkenle bile yapamazsınız:):):)

her rote was : Sultan Ahmetten Dublin yani Avrupayı biruçtan diğeraca katetmek ...süreyi hatırlamıyorum kendisikaliforniyalı...benim ve ailemin çok sevdiği bir tanışımızdır.....kendisine olan saygı ve sevgimden avataryaptım kendime:):):):)

bende size o tuttoğunuz o yuvarlak şeyi soracaktım dümen mi o ???::):):):):)

Aytekin ' ciğim ,

Bende senin mübarek bayamını kutlarım canım .. tekrar yazayım sen o güzergahta 436 km yi tek tabanca bisikletle 24 saat içinde bitir sonra sen beni değil ben senin alnından öpecem sonrada evlendirecem söz :D ...
bu aralar havalar iyi ben olsam gaza gelir şimdi çıkardım yola :D :D

ayrıca Ahmet Gökdere seni muhatap almıyor gibime geliyor sanki

sevgiyle

Tolgacııımm Ahmet Gökdere Edirne turundan sonra muhatap alacaktır beni ,
şimdi almamakla haklı tabiki henüz bir atraksiyonumuzu görmedi:):):):)
adam yıllarca tdf de yarışmış bizim gibi paçozlarlamı uğraşacak:):):):)):):):)

sen beni evlendir bütün karadenizsahilini yaparım in tventi for avırz :):):):):):)

@Ahmet Gökdere

Sn.Gökdere davetinize icap etmek istedim ama sizden bir daha ses çıkmadı...
şimdi ben Hastanede pedder beyimin refakatçısı olarakbulunuyorum bu günlerde yanımdamtb var yol bisikletim yok ve 21:00 dan sonra dışarıçıkamam kapıları kitliyolar...
dolayısı ile bana tel ile ulaşıp ayrıntıları verin yada gelemeyeceğim...
benim Edirne davetim geçerli sizin yediği bir zaman gideriz size bırakıyorum...

0539 975 30 80

not: özel durumumdan bahsettiğim için özür dilerim istemeyerek bahsetmek zorunda kaldım...

football oynarken ilk golümü mikasa ile atmıştım yıllarca satrafor oynadım sadece mikasa ile gol attım :):):):):):):):):)

Sn. Gökdere saat 15:02 de mesaj attığına göre bugünkü Kartepe etabını yine dudak uçurtan bir ortalama ile yapmış anlaşılan....

Tolgacığım yüreğinden temiz bu sayfada daha fazla yazmayacağım Sn.Gökdere zaten benle muhatap olmayacak sanırım ben bundan sonrasını kamu oyunun takdirine bırakıyorum...

Not : o konuyu bi ara köprü altında buluşup konuşalım olurmu :):):):):):)):)

@Hasip Çehre

demek sen gol makinesi idin bir zamanlar bende futbol oynarken gol makinesi diye transfer olmuştum ama traş makinesi çıktım

Arkadaşlar,

20 Kasım 2010 Cumartesi sabah saat 08:00 de Bostancı İDO nun önünden başlamak üzere Türkiye Ultra Maraton Serilerinin 6 saatinin tekrarı yoğun istek üzerine yapılacak .. Sadece çiş molası verilecektir .Hedef 6 saatte 180 km .....Sıkı binicileri bekleriz ...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ahmet Gökdere

Yasin'im yokuşları bizim düzyol gitmelerimiz gibi sardırdığı için 50 km civarı irtifası kesin olur ...amaaaa bizde gece yemelerini bırakıp 45 kg a düşüp birde üstüne 4,3 kg lik hafif bir yol bisikleti satın aldıkmı işte ozaman Yasin'imi geçeriz :D :D :D

Bizimkiler bu cumartesi için şile yapalım diye kararlaştırmıştı, elebaşı olarak bende şile yapacağım mecburen:D aklım sizde kaldı, katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri