Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

babam iyiye gidiyor devamlı yanındayım şimdikaçtım net cafeye
bence artıkkonuyu kapatalım işimize bakalım...

yalnızbişey söyliycem ama bunuda ters almayın lütfen evetbir eleştiri olacak ama yapıcıolmasını istiyorumsizdeoyönden elealın lütfen...

ya bi ultra maraton yakıştırması var ama ilk deneme bile başarısız nasıl herkes kendine ultra maratoncu yakıştırması yapıyor anlamadım....

5.5 saat koşmuş en fazla koşan bu süre/mesafe güzergaha göre amatör bir başarıbile değil bence neyse....
bakın + eleştiriolsun diye yazdımistersenizsilebilirimdehemen çıkıp sen yapfalan demeyin:):):):):):)

Scudo
hasip aga .........
babanın yanından ayrılma.............
ona geçmiş olsunlarımı iletirsen sevinirim deli kudu sana selam söyledi dersin............

@hornet

genç dostum seni tanımam etmem senlede işimyok en iyibisiklete sen bin en karakterli insanda sen ol farketmezdaha çok gençsin önünde güzel günlerin olacak bizimgibikaraktersizlerle uğraşma yıpratma kendini....

hayatında başarılardilerim....

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim babanıza:)

@Ahmet Gökdere

büyük ihtimalle yemez ama sizyinede zahmet buyurup tur karakterini yazarmısınız belki son anda yer....:):):):):):)
saygılar....

@Hasip Çehre

Ben Tekirdağ üzerinden ancak Çanakkaleye kadar gidebiliyorum.
Çanakkaleden Keşan üzeri Edirneye gitmem mümkün değil rüzgar olsa Yelkenlerimi açsam bile Edirneye gidemem çünkü Edirne de bildiğim kadarı ile deniz yok. :D :D:eek: :p

@Hasip Çehre

Geyik bir tarafa Babanıza acil şifaler dilerim , allahtan ümit kesilmez bence siz yine de elinizden geleni yapmaya çalışın.Yakın zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.

@Yelkenci

Sn.Yelkenci sizde binRR nin bibaşka versiyonusunuz:):):):):):):):)

şimdi bana kızıyosunuz ama allahımya:):):):):):) sizler varken benden değişmemibeklemeyin::):):):):)
yakında paraşütçülerdeüyeolurburaya :):):):):):)

:):):):) bisiklet forum bisikletçilerindir bisikletçilerin kalacaktır :):):):):):)

Hasip bey, bana kızıyorsunuz ama benim bir tane motosikletle ilgili bir konu haricinde, motosikletten bahsettiğimi gördünüzmü:D:D
Benimde burada olma sebebim tamamen bisiklet:D
Bu arada benim kimseye kızdığım filan da yok:D
Hatta rahmetli babam, ne kızacam, beni evlendirdiler ben yine kızmadım derdi:D:D yazmıştım bunu bir kez daha:)

@binRR

Zevkle , şevkle ve şehvetle gelirim abicim ....telefonunu bana özel mesaj olarak atarmısın abi turda yazacak fırsatım olamadı da ...:D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Hasip ÇehreTekrar diyorum ben cevabımı aldım.
Yolun açık olsun.

@Tolga Gürgün

Ne demek, derhal:D

yağmur yağıyor...

istermisinizşu Avşar kafede bir tanışma gecesi yapalım :):):):):)

tamamen sivil bir toplantı olsun bisikletsiz::):):):)
yalnız sahile yakınmı bu kafe yelkenci gemisini nereye park eder:):):):)
düşünsenize
Ahmet Gökdere, Kudu , Tolga , binRR , Yelkenci..... üf kadroya bak
kapatalım kafeyi anasını satayım :):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

Harika bir fikir, bana uyar:D 5 dakika içinde çıkabilirim, oraya varmam 30 dakika en fazla:)
Yer çok basit, bostancıdan kartal yönüne giderken maltepenin bitiminde sağda adalar a kamyon taşıyan teknelerin olduğu bir iskele var, 100m sonra sağda sahilde:) yani yelkenci kardeşimiz de iskeleye bağlayabilir teknesini:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
burası tam bayram muhabbetine dönmüş ..siz nasılsınız iyiyim peki siz ? siz ultramaratoncumusunuz? yok olamaz değerler çok düşük ..:D biz sadece edirne git gel yapıyoruz .. ee bir yapında görelim ondan sonra ..pekii kartepeye kim gidiyor ? yerse son anda ben gideceğim ....:D :D :D :D

geyik yapmak kolay iş değildir ince bir çizgide ancak yapılırsa keyiflendirir .. topuz kaçarsa böyle olur ..antilop muhabbeti içinse çoğu şeyi aşmak gerekli ..:)

şurda performansları yakın arkadaşlarla belirli saat dilimlerinde maximum km yi yapmak adına bir konu açtık ...hale bak :eek:

açtığım konu ile ilgili bahsettiğim ince çizgide günlerdir yorum yazıp keyifli sohbet sunanlara teşekkürler , tura katılmayıp sadece turun elektrot kısmına takılan Aytekin ' in ise canı saolsun diyorum . :)

Tolga Gürgün

• Beğen
@Hasip Çehre

canım kardeşim biz senle tanışmıyormuyuz :D :D hatta 400 km birlikte bisikletle gezmedikmi :)

sen bence Ahmet Gökdere ile tanış . Birbirinizi anlayın yorumlayın ..Hem bayramda bütün küsler barışırlarmış ...gerçi siz tanışmıyorsunuz ki küs olasınız ..BinRR ( Ertan Abi ) zaten aşmış herşeyi .. Kudu yu bilmeyen yok .. Yelkenci'nin geyiği takdir edilir ....

• Beğen
@Tolga Gürgün

Hani amiyane bir tabir varya, salatalığım var diyene tuzu kapıp gidiyorum:D:D
Yahu evde öyle oturuyorum, iki çay içip geyik yapsak fenamı olurdu yani:D:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Hasip Çehre

sen o yolda 436 km yi tek başına 24 saat içinde bisikletle bitir sonra gel beni bitir canım ...:D

ama bitirirsen işte o zaman ultra maratoncu oldun demektir ..

Geri