Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Ahmet GökdereAğrımasın yarın geliyormusun?Bu arada bişeyi merak ettim sen bugün F1 kavşağından sonra nereye kayboldun?

Scudo
@STORMER

Hakan cığım yarın kaldığımız yerden sohbete geliyorum, sohbet tadında bir tur olur inşallah, f1 kavşağında cep tele baktım bizim asistan sesli msj yollamış hocam hastalar ameliyatta sizi bekliyor diye, benim bacaklar bitikti aslında, bende son bir çabayla bastım Tolga cığım ve Muhammed hocam saolsun sabihadan eve kadar rüzgara karşı 35 ortalamının altına inmedik güzel oldu

@Tolga Gürgün

Çelik kadrolar yokuş aşşağı fena yürüyorlar:D demedi deme:D Ahmet hoca da geri kalan şartlarda yürütür zaten:D bir işe yaramaz yani:D

@binRR

Ertan selam, birlikte gittiğimizden sonra da mı gittin.
bu arada iyi bayramlar.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Rikoenriko

İyi bayramlar canım benim:) bu gün yine aynı yere gittik resimleri ekleyeceğim bizim konuya:)

@binRR

yok abi buralardaydık ..fotoları bekliyoruz senin ..

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam pazar günü gelemedim , kusuruma bakmayasın çok şey kaçırmadım umarım ..Cumartesi konuştuğumuz konuyu biranönce yapalım isterim ...yalova-balıkesir etabını diyorum geciktirmeyelim abi ..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
Tolga cığım bende çıkamadım pazar günü , bel fıtığım azdı yine, iyişeir iyileşmez yalova-balıkesir i yapalım, Hakan nasılsa gelmez (izin alamaz ondan yoksa gelmeyi çok ister) Yasin banko gelir, Mert i ikna etmek lazım o daha evlenmeden klibik oldu, durum bu, ama kimse gelmez ikimiz gideriz şerefsizim:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

abi geçmiş olsun ...kendine dikkat et bize çok gereklisin ..benim için çok değerlisin . bak dikkatini çektimi önemlisin demiyorum değerlisin diyorum ..ikisi çok farklı şeyler ..:D

abi yalovadan çıkınca 2 çevirdikmi gemlikteyiz sonrası hep yokuş aşşağı taa balıkesire kadar iniş var ..tahmin ediyorum - 2200 mt irtifa toplarız ....:D

• Beğen
@Tolga Gürgün
sevgili Tolga cığım
inan karşılıklı duyguları paylaşıyoruz, güzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum siz güzel dostlarımla, pedalşörlerle beraber pedallamanın derin mutluluğu içindeyim, :D :D :D

• Beğen
@rower mertMertcim sen rahat ol bana demediğini bırakmıyor:D :D :DHatta bisikletin adını bile kılıbike yaptılar:D Ama ben onun taktiğini biliyorum bilahare paylaşırım seninle:D :D :D

Bu arada Ahmet beye çok gecmişolsun dileklerimi yolluyorum:D :D :D Ben sana demedimmi hojam 20yas dişimi cıkarıyorum diye daha ben gencim bırak artık prof olayını bak sağın solun tutmuyor sonra:D :D :D

Hocam geçmişolsun

@STORMER

çok teşekkür ederim sevgili dostum sevgili Yasin ciğim solo kartepe yaptı ama rakamları vermedi, Yasin ciğim rakamlerı bekliyoruz, bensiz zor oldu mu Yasinciğim:D Hakan cığım bel ağrısında sorun yok geçiyor da bu prostat zor be abicim:D :D :D lance gibi aldırsak mı takımları diyorum bazan:D :D Tolga cığım seni seviyorum:D :D :D

• Beğen
@rower mert sevgili Mert ciğim bana gençliğimi hatırlatıyorsun, bende senin gibi yakışıklık geleceği olan bir bisikletçiydim, ama bu kızlar yok mu:D :D :D dikkatli ol Mert ciğim yoksa hakan abin gibi olur sonun Allah korusun:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: livestong
@Ahmet GökdereLance bahane bence senin derdin gramaj bence:D :D :D Yasin zaman verdi hatta çok rahattım dedi ama süreyi unuttum:rolleyes:

@Ahmet Gökdere
Geçmiş olsun abi hayırdır. bir 100-150 km. attınmı birşeyin kalmaz:in:

• Beğen
Geri