Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Kudret Kurtcebe

kudu abi millet parayı gece kulüplerinde çıtırlarla yerken sende bisikletle yemişsin anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: mask
Scudo
@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi az dur lütfen .. :D
Forum yönetimi sayesinde vatandaşın Cep Telefonu buldum , aradım açan olmadı . Denemeye devam edeceğim . İrtibatta kalalım abim ...

Saygılar ,

@Tolga Gürgün

ara dostum mütemadiyen gerekirse senin ingileterede öğrendiğin kungfu ve karate teknikleri ile arkadaşa bir çıkma yapalım ahmet hocamda bizle gelirmi acaba??????

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

ahmet hocamın brezilyada namı değer bruce lee ile hybrit bisikletle yokuş antrenmanları yaptığını biliyorum . pek ulu orta söylemez kendisi ..

Volkan Şengül'ü ( speedy gonzales ) aradım cevap aşamadım . Denemeye devam .. Gaziosmanpaşa , Bağlarbaşı'nda oturduğu Adrenelin Bağımlısı olduğu ve bilgisayar programcılığı işi ile uğraştığı bilgilerine ulaştım . :in:

Mahallesindeki kahvenin önünde sıktıralımmı abi topuğuna :D

ne dersin ? bir akıl ver abi ....

sevgili Tolga yine sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyim
sn hasip çehrenin zaman zaman değerli yorumlarıyla konuya katkıda bulunması bizlerle değerli görüşlerini paylaşmasını ziyadesiyle önemsiyorum
asıl konumuza gelirsek, sevgili tolga ben bu arkadaşla bizzat görüştüm, abi ne yapiyim hep aynı noktalarda aynı saatlerde aynı arabalar geçerken fotoğraf çekmişiz dedi, ben tolga beyi suçlamadım benden çalmış diye o neden beni suçluyor dedi, biraz sıkıştırınca da abi beni yakalarsa dövermi dedi, bende korkma ben seni korurum tolga beni kırmaz dedim, affet abisi:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@porter3434

kasım ayında 6 saat Evren ' cim bekleriz mutlaka ...:)

o zibidi yakalarsam al aşşağı edecem :D

@Ahmet Gökdere

hay ona istanbul - izmir kadar asfalt .....:D :D

dünya küçük , istanbul dahada , gaziosmanpaşa / bağlarbaşı minnacık değilmi :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

İçişleri Bakanlığı ile gerekli müzakereleri yapıp gelmeye çalışacağım. :) Ahmet Hoca'dan konu ile ilgili yardım alayım diyorum ama onun müzakere metodları fazla masraflı gözüküyor bana.Onun yerine Ali Emre takdiği uygulamayı denicem önce.TV'yi gözüme kestirdim mesela.Olur mu Ali Emre Hocam TV'den başlasak indirmeye?

@porter3434

Mutlaka bekliyor olacağım ... İmzandada belirttiğin gibi Non Stop Pedals şeklinde

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@porter3434

abi aslında en masrafsızı benimki gibi gözüksede evde değişecek eşya olmadığı zaman masraflı ama evde değişecek masa sandalye tv mutfak dolabi katalitik vs.varsa onlardan başla derim maksat namın yürüsün evren hocam
içimizde en rahatı kudu saldım çayıra rabbim kayıra sabaha kadar bin desen binmem demez

@Ali Emre Akcan

ali dost ne edek başka yani ...
emekli adam olunca siz nire ben ora takılırım kah zorlanırım
kah yakalarım kendimizi dev aynasında görmedikki anasını satayım orda burda bu kadar gittim şu kadar yaptım diye millet yazıyorda ondan sonra adamların turuna hasip bey gelince olay oluyor bükemediğin bileği öpeceksin hocam bu böyle ben hasip beyin elini öperim aynı zamanda tolga üstadında bu adamlar centilmen çünki asla kendilerini dev aynasında görmediler onlar vur derse vururum ....
kır derse kırarım başka adam tanımam bide seni tanırım bide volkan akbogayı bu adamla dün beraberdik onun ağbisi ultra imiş ben volkanı gördümde ağbisi kimbilir adamı ne yapar....kimlerle takılıyoruz ama hiç kimseye hava atmıyoruz hasip bey olsun sen artı volkan akboga her vakit sizle giderim ...
ayrıca senle pedallamak zevkti gerçi bu melezle sorun oldu inişlerde artık şu geotechi almalı ....
haaaaaaaaaaaa
unutmadan özgür nevres süper bi kişilik artı ultra bir yol bisikletçisi...bizzat yaşayarak gördüm
son derece alicenap ..

http://img18.imageshack.us/img18/4044/grnt0550z.jpg

ali dostum zonguldak maden işçisi tanıdınmı kudu ...
bisiklet aşkı bu dünkü halimiz ,
gebze otel kartepe etabı..

@porter3434

abi ben bu aralar hanımın hanımın hamileliği nedeni ile ara verdim son konfigürasyonları bilemiyorum ama seninki mantıklı geldi bence en kısa zamanda uygula

@porter3434

evren'im kasım ayında bayram münasibetiyle yapıcaz 6 saati hayırlısıyla:)

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Ali Emre Akcan

Pek değerli A.Emre Akçan ağabeyimiz....

benim merak ettiğim bir konu var lütfen aydınlatırmısın....

şimdi senin erkek bisikletçimi olacak yoksa koşucumu hani bilelimde ona göre umutlanırız....

@Ahmet Gökdere

Konuyla ilgili olarak acilen harekete geçtim fakat bunu sanal ortamdan değilde karadan yürütüyorum....
gelişmeleri yakında sizlerle buradan paylaşacağım....

@Hasip Çehre

hasip bey bu işi anca siz yaparsınız...

:in: :in: :in:

Geri