üstat tolga bu gün muhanmedin orda geotec marka yol bisikletini denedim ikinci el hiç kullanılmamış ve 9 kilo ...
antreman yaptım o bostancı köprüsünün hafif rampasında bile acaip çıktım ayağa kalkarak bunu benim bisiklette yapamıyordum valla açıkçası 2 ayna kolda uçtum bire çıkarmadım hepten uçarım diye korktum evet eski günler yeniden geldi tam 20 yıl aradan sonra yola geçiyorum....
gebze kartepe etabı benim şimdi dahada kolaylaşacak ....
evet bu ağır bisikletle gerçi 10 kilo idi ama large kadro idi antreman çok yaptım evet şimdi yol zamanı bisikleti satışa çıkardım ....
valla harbiden doğru söyledin ali üstad yola geldim vede adam oldum..yalnız bu yatış şekline iyice akişane olmak için aşağıda sahil yolunda hafta içleri düz yolda bisiklet yolunda antremanlar yapacağım 20 yıl dile kolay iyice pişmeliyimki gebze kartepe gebzeyi yemeliyim bisiklet çabuk elden giderse valla şu gebze etabını bununla alırım geotech le suadiyeyi hatırlıyorsun ..gerçi iniş suadiyeden yol ile tehlikeli olur bende hızı keserim biliyorsun o suadiye iniş çok tehlikeli hasip bey istedi gerçi dönüşü ordan yapalım diye emme maşukiyedende inmek var cillop gibi....
ali emre abi herif zaten sitesine benim fotoğrafları koymuş şaka gibi ...sahtekarlık yapıyor ...sen tanıyorsun yani .. peki forumdaki nicki ne biliyormusun ?
@Tolga Gürgün
Tolga cığım bence adamı çekemiyorsun,
bak ağrı dağına solo tırmandım diyor, buradan izmire mi gidemeyecek, bence kabül et yaşlandın ve seni geçecekler artık, sende bundan sonra turlarını yaşın ilerlediği için "prostat büyümesinin farkındalığı" için yaparsın artık