Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

Scudo
üstat tolga bu gün muhanmedin orda geotec marka yol bisikletini denedim ikinci el hiç kullanılmamış ve 9 kilo ...
antreman yaptım o bostancı köprüsünün hafif rampasında bile acaip çıktım ayağa kalkarak bunu benim bisiklette yapamıyordum valla açıkçası 2 ayna kolda uçtum bire çıkarmadım hepten uçarım diye korktum evet eski günler yeniden geldi tam 20 yıl aradan sonra yola geçiyorum....
gebze kartepe etabı benim şimdi dahada kolaylaşacak ....
evet bu ağır bisikletle gerçi 10 kilo idi ama large kadro idi antreman çok yaptım evet şimdi yol zamanı bisikleti satışa çıkardım ....

@Kudret Kurtcebe

sonunda arzularina yenik dusmussun!! hayirli olsun. firtina gibi esersin artik:in:

Hayırlısı olsun abi:) gördüm seni bu sabah ters kaldırımdan bostancı tarafına gidiyordun:)

@Kudret Kurtcebe

kudret baba hayırlı olsun .. kazasız belasız inşallah ....

abi yol bisikleti dediğin gibi çok farkediyor ....yakışır :)

@Ali Emre Akcan

valla harbiden doğru söyledin ali üstad yola geldim vede adam oldum..yalnız bu yatış şekline iyice akişane olmak için aşağıda sahil yolunda hafta içleri düz yolda bisiklet yolunda antremanlar yapacağım 20 yıl dile kolay iyice pişmeliyimki gebze kartepe gebzeyi yemeliyim bisiklet çabuk elden giderse valla şu gebze etabını bununla alırım geotech le suadiyeyi hatırlıyorsun ..gerçi iniş suadiyeden yol ile tehlikeli olur bende hızı keserim biliyorsun o suadiye iniş çok tehlikeli hasip bey istedi gerçi dönüşü ordan yapalım diye emme maşukiyedende inmek var cillop gibi....

Arkadaşlar ,

Tesadüfen alttaki yazıyı buldum .

(link)

Bu arkadaşı tanıyan varmı ?

Teşekkürler,
Tolga Gürgün

ben de kadromu aldım abi:) bahara kadar bisiklet haline gelicek inşallah:)

@Tolga Gürgün

Tamamlayamamış sanırım, o zaman 450km etmiyorki toplam mesafe, feribot olmasa bir derece:) benmi yanlış algıladım:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@binRR

Ertan Bey ,

Benim fotoğrafları kullanmış zaten ..Turu kendi yapmış gibi :D .

Bununda sahtekarlığı oluyormuş .. Pes .

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Tolga Gürgün

Ha haa:D:D bende motosikletimin fotoğraflarını hala görürüm sağda solda yeni aldım diye:D:D
Sanal alem, pek ciddiye almamak lazım:D

• Beğen
valla tolga üstad savcılığa vermen lazım bu sanal suçtur tazminat davası açar yeni bir adet pinarello paris alırsın ...

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

bisiklet camiası küçük .. karşılaşırız bir gün bir yerlerde ...belliki bu foruma girdi ve fotoğrafları ve yazımı kopyaladı ...:)

bizimle bi kaç kere fener turuna gelmişti o yolları gidebileceğini hiç sanmam

@Ali Emre Akcan

ali emre abi herif zaten sitesine benim fotoğrafları koymuş şaka gibi ...sahtekarlık yapıyor ...sen tanıyorsun yani .. peki forumdaki nicki ne biliyormusun ?

@STORMER

kardeş ben herifi tenhada kıstırsam .....

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Tolga Gürgün
Tolga cığım bence adamı çekemiyorsun,
bak ağrı dağına solo tırmandım diyor, buradan izmire mi gidemeyecek, bence kabül et yaşlandın ve seni geçecekler artık, sende bundan sonra turlarını yaşın ilerlediği için "prostat büyümesinin farkındalığı" için yaparsın artık:D :D :D

• Beğen
Geri