Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Tolga Gürgün

Tolga bey, tenhalarda kıstırmak istediğiniz bu arkadaşmıdır:))) Çok daha müthiş alternatifler varken:))) neden bu arkadaş:))) başkasında olmayıp bu arkadaşta olan nedir:)))

Scudo
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam dün gece başımı öne eğdim ve düşündüm galiba haklısın .. nerde o Londra'dan Birmingıma gaz kesmeden yemeden içmeden solo binişlerimiz .. benim artık heybemi alıp sponsorumu bulup günde 15 km yle sınırlı 15 günük '' prostatını sev , çevreni koru '' başlığı altındaki turlara başlamam gerekiyor ...:D :D :D

herif yememiş içmemiş hayal dünyasında yazmışda yazmış , birde blog yapmış . . bir gün bir yerde yakalarım ama ben o delikanlıyı .....:D :D

@Mehmet_Emiroglu

Mehmet Bey ,

Fotoğrafını gördüm arkadaşın evet ...:)

Bilgi için teşekkürler , foruma '' speedy gonzales '' nickiyle girdiğini öğrendim . Arkadaşa ulaşabilirsem sitesindeki fotoğraflarımı ve hayal dünyasındaki yazısını kaldırmasını söyleyeceğim ..

Tolga Gürgün

Tolga Bey,
Arkadaş nickinin hakkını vermiş ama :D

" ...Hareket ediyoruz Ortaköy civarına kadar her şey gayet güzel gidiyor fakat ufak bir aksilik yaşıyorum zincirim sebepsiz yere atıyor. Gruptan bir miktar kopuyorum ama arayı kapatıp tam yakaladım derken lastiğimin patladığını fark ediyorum. Durup iç lastiği hızlıca değiştiriyorum ve pedallara yeniden asılıyorum bir süre sonra grup üyelerinden bazılarını görüyorum ve yakalıyorum… "

@Mehmet_Emiroglu

sizde güzel yakalıyorsunuz Mehmet Bey :D :D :D

tam speedyimiş zincir atıyor,lastik patlıyor genede kopmuyor ....:)

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
@Tolga Gürgün

evet bu aralar prostatım iyi ilaç milaç hikaye tolga üstad..
şimdi acaip bi karışım içiyorum ...
yakı otu ...yeşil çay ve tarçın ne ağrı var nede yanma ...canına okudum prostatın sesini kesti soğuk aylarda yapardı hafif ağrı bir anda kesildi...
evet bitki ilacına devam ...

dünkü antremanda o berbat havaya gebzeden sonra yakalanınca yol bisikletinin ne kadar tehlike yaratacağını anladım evet yolla yağmura gidilmez bu bisiklet bile silik teker ..ve dil ovasından inerken arkadan hafif kaydırdı...ve topladım hiç bir güç beni yol almaktan alıkoyamaz senenin 12 ayı yağmur yağacak değil ya zati çok vaktim var bisiklete binmek için geotech i alacağım kelepir fiata biraz daha pazarlık yaparım muhanmed kızmasın yahu...

@Tolga Gürgün

o günkü antreman Kadrosunu çok iyi hatırlıyorum ve antremanıda ve şunu söyleye bilirim ki o günü hatırladıkça hala dizlerimin bağı çözülüyor ki o antremandan sonra bir kaç gün kendime gelememiştim....

@Hasip Çehre

kaza olan gündü galiba bu şahsın tura geldiği gün lemagronun duvara çarptığı kaza

@Kudret Kurtcebe

çok çok özür dileyerek ve haddime olmadığını bilerek şunu söylemek istiyorum...
Sn.Kudu yol bisikleti hakkında........
neyse vaz geçtim bu konuda bişey söylemek hakkaten haddime değil....
Saygılar....

@Ali Emre Akcan

hayır o gün değil Sn.A.Emre Akçan ağabeyimiz....
nasıl desem isim vermek istemiyorum....yoksa fotolarıda bulurum da...ama sende vardın .... büyük ihtimalle....

@Hasip Çehre

lütfen sayın Çehre tecrübelerinizi aktarınız :)

Avrupa yakasında aynakol çeviren arkadaşlara duyurulur . Bu arkadaşı gören , karşılaşan olursa benimle temasa geçsin . Sitesindeki sahtekarlığı temizlemesini isteyeceğim kendisinden . Başka bir şey yapmayacağım ...

@Hasip Çehre

hasip bey bana söylediniz evet rampa olayı daha zor olacak ve tabi çalışma gerekli ayağa kalkarak işin tabiatına uygun olarak çalışmak lazım muhanmed dostumun orda çalıştım hafif rampayı ...evet ayakta vücudu öne yay gibi vererek çıktım ama dünki gibi bir rampada durum bayağı zor olacak biliyorum üçüncü yaprak yok ama çalışmak lazım 2 yaprakla
olayı suadiye rampasında nasıl yapacağım evet oldukça zor ...
üstelik yolda o kadar ahım şahım değil...ama deneyim bakem

@Kudret Kurtcebe

kudret baba sağlığının iyi olmasına çok sevindim . bu yaşta senin akranlar parkta elinde bastonla dolaşıyorlar inan ...

çamursuz binişler için ekteki pimaş boru yöntemi bilgilerine sunarım güzel abim .....

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
tolga üstad ağırlık önemli olay ya benim için...
bisiklet 10 kilo muhanmedin orda tarttık...
şimdi açıkçası parçalar üstüne eklersem ağırlaşacak ama ne kadar olur bilemem çamura razı olmaktayım....
ayrıca hasip beye katılıyorum yol konusunda ve bana başka bir bisiklet al dedi emme keseme göre ne edek gariban bi yol bisikleti alacağım geotech
birde baktım üzerindeki kompenantlar beni maddi yönden sarsmaz emekli adamın bisikletinden ne olur karbondan aliminyuma inmece ama 9 kilo param olursa elime toplu para geçerse değişim olur ...
ilersini düşünerek adım atmak kesene göre kompenantları alabilecek durumda olmalıyım ......
bu bisiklet çok paramı yedi toplam 5.250 ytl ....
zincire verdiğim paraları saymıyorum tekerlerede
ve şimdi yeni ayna kol slx dünya para ...
artı lx ruble aldı başını gidiyor bir maxxis 1.5 teker 112 ytl bu ne hocam buna canmı dayanır...

@Tolga Gürgün

abi emret o sahtekarlığı temizlemesine fırsat vermeden gördüğüm yerde indireyim arkadaşı

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri